Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Przemarsz kibiców rosyjskich w Warszawie

Polecane posty

Gość vjdbdhvbxc
Nie dajcie się sprowokować.

Gość njfd
Możecie krzyczeć 11 listopada będziemy w Moskwie.

Gość KPAKOB
Bo jesteś głupcem z sekty smoleńskiej. Powinniśmy się kumać z Rosją bo to słowianie i jako jeden z nielicznych sprzeciwia się globalizmowi.

Gość njfd
A swoją drogą ciekawa jestem co będzie z tym sierpem i młotem. Skoro nasze prawo nie zabrania organizowania manifestacji po spełnieniu wymogów formalnych i tutaj działa to ciekawa jestem czy też zadziała w sprawie sierpa i młota. Wszak u nas używanie ich jest zabronione. A rosjanie już zapowiadają, że przyjadą wręcz obklejeni tymi znakami na przekór nam.Jak im nie wpierdolą chociaż mandatów za to to się wkurzę nieziemsko.

Gość njfd
Śmieszny student dokładnie.

Rosjanie to nasz odwieczny wrog, ktory przez ostatnie 200 lat dazyl do wymazania Polski z mapy swiata i w zadnym razie nigdy nie powinnismy sie z nimi "kumac":) To nie sa nasi sojusznicy, nie mowiac juz o tym, ze nadal maja zapedy imperialne:)

Gość njfd
Ogólnie myślę, że będzie zadyma i to ostra.

Gość njfd
haha jak ktos mówi, że mamy się "kumać" z Rosją bo to słowianie to ja doradzam poczytać trochę historii. O święta naiwności...

Gość njfd
Studencie ja myślę, że najlepiej było by jakby kontrmanifestacja polegała na ustawieniu się na całej długości marszu i nie robieniu nic poza krzyczeniem czegoś w stylu "tak wygląda demokracja, ucz się dziki ludzie rosji". I pozwolenie im przejść. No ale to moje marzenia, wiem że będzie rozpierducha.

Gość njfd
Podoski bodajże chodzi w koszulce "Polska. Lubię to.".Nie ma popeliny.

Gość njfd
Student no jak myślisz? Będzie rozpierdol w środku Warszawy i wstyd na cały świat.

Przecież sam pomysł przemarszu to prowokacja. Ja na miejscu Hanki pozwoliłbym im maszerować. Na Warszawskiej Pradze w miejscu bitwy pod Olszynką Grochowską.

Gość njfd
Nasze prawo jest tak stworzone, że nie ma jak zabronić im tej manifestacji. Co zrobić. Dla mnie to podobne jak ta śmieszna tolerancja w całej unii. Och jacy my jesteśmy tolerancyjni, przyjeżdżajcie do nas arabowie. Nie asymilujecie się? Och trudno to też tolerujemy. Wspaniali jesteśmy prawda? Chcecie być tacy cudowni jak my? -Nie kurwa, za 20 lat tu będzie Pakistan. Taką naiwnością zaraz będziemy mieli w europie minarety, i większość rozmnażającego się na potęgę islamu.

Gość njfd
Śmieszny oczywiście, że to prowokacja.

Nie wiem, jesli będzie przemarsz, to będzie zadyma. I nie tyle co w czasie przemarszu, tyle po meczu. Tylko remis może zatrzymać kataklizm. Jak my wygramy albo oni wygrają, to będzie dym.

Gość njfd
Mecz meczem ale zadyma będzie w trakcie przemarszu wg mnie. Chyba, że władze odizolują całkowicie trasę przemarszu co by mnie nie zdziwiło.

Gość njfd
Utopia niestety.