Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeśli używasz FB

Debbie Schlussel, znana amerykańska publicystka, nazwała Polaków...

Polecane posty

Gość - tak trzymać
brawo zrobione

Gość warto ją zgłosić
na fanpag'u na facebook zgłaszajcie, na jej stronie dodawajcie komentarze, nasi juz działają, ale każdy może dołożyć swoją cegiełkę w walce z kłamstwem historycznym, propagowanym przez tą rozżaloną konfidenctwem swego ojca kobiecinę, jej ojciec został zabity przez Żydów za donoszenie i ona tego nie może znieść i próbuje całą winę zwalić na Polaków, którzy ratowali Żydów i dziwnym trafem nie atakuje Niemców - no w końcu, obecnie Niemka - szczyt hipokryzji i skandal, na który standardowo B. Komorowski nie zareaguje, a 100 razy lepiej reagujemy my - internauci - piszac prawdę na blogu tej kobieciny i atakując jej stronę na facebook'u.

Gość padre..
wczoraj na onecie przejechano się dokładnie po niej i po całej tej współczesnej 'kwesii żydowskiej ' - nie kasowano , a ocena komentarzy był średnio w 90 % na tak , czyli ...kompletny fałsz i granie na antypoloniżmie dzisiaj jak się uspokoiło - nie dopuszczają raczej takich postów , puszczając ichniejszą propagande , że tak było , albo tak mogło być

Gość perfumyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ale za to z polskiej wikipedi za kłamstwa historyczne wyleciała - nie ma już jej, to samo róbcie na angielskiej, ja już ją zgłosiłam.

Gość Wiem,że w Polsce był
antysemityzm,że różne rzeczy się działy,ale dlaczego u nas akurat jest taki tredn na te rozliczenia,a dlaczego we Francji np. nikt o tym nie mówi,gdzie w Holocauście uczestniczyły państea francuskiego,wprawdzie pod okupacją,ale istniejące cały czas,dlaczego nikt nie mówi,że w USA Żydzi,byli na równi z Chińczykami traktowani jeżeli chodzi o prawo do emigracji

Gość Wiem,że w Polsce był
Według mnie dzieje się tak przez zakompleksionych zdrajców,którzy poznali zmywaków zachodnich i teraz przyjeżdżaja tacy i myślą,że Polaków nie wiadomo jak będą cywilizować.