Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojącaddddddddd

Gdzie mogę poznać przyjaciela do seksu, sex-frienda ??

Polecane posty

Gość bojącaddddddddd

Uznałam, ze taki układ bedzie dla mnie najlepszy, mam 21 lat. Nie chce faceta do związku ..wiecie...wyznania milosci, mdłe romantyczne wieczory, trzymanie się za rączki, przedstawianie rodzicom i cała reszta tej szopki. Nie chce tez bzykacza na jeden raz. Chce faceta, który : - jest wolny - nie szuka związku - szuka przyjaciolki, kogos z kim mozna pogadac jak z bliską znanjomą ale tez byc z nią blizej - bez wspolnego zamieszkania Bylam juz w takim układzie, ale ..on jezdzil czesto na zawody ) jazda konna) i jakos kontakt sie osłabial az przestalismy sie do siebie odzywac. Poznalam go przypadkiem przez znajoma. Teraz szukam kolegi numer dwa, gdzie szukac ?:D

Gość bojącaddddddddd
Droga Helono, pomódl sie o moją dusze :D

Gość kaśka01
nie wiem, może gdzieś w barach, albo przez neta umówić się na taki niezobowiązujący układ :)

Gość internetowe............
w Internecie siedzą desperaci, żonkosie, prawiczki, psychole, debile i masa patologii. Szansa trafienia kogos fajnego, madrego i konkretnego jest niewielka ale warto sporobowac albo tak jak teraz robilas..przez znajomych

Gość skad jestes ??
autorko skad jestes ??

Gość internetowe............
Uroczy Roman - popieram :classic_cool:

Gość 454uy
na kafeterii poznasz, podaj tylko maila a zaraz dostaniesz pare propozycji;)

Gość MłodyByczek26
Droga autorko mój kutas czeka na ciebie ja 182 wysportowany pała 21 cm łysy.Daj mi tylko swój mail a odezwę się do ciebie.

Gość MłodyByczek26
Zakradł się mały błąd, pała 2,1 cm !!!

Gość lordword
2,1 cm hahahahahhahahaahahahahahaha

Gość lordword
Przyjaciek do seksu , jak sama nawa wskazuję jest przyjacielem . Pomyśl kobieto , szukaj wsśród swoich , musi mieszkać blisko i być pod ręką . Masz ochotę czy on dzwonisz i jest po 15 minutach . Tak wyglądają takie układy .

Gość gość
A może ktoś ma ochotę na naprawdę zboczone zabawy przez telefon? Anal sama dziurka w tyłku i pośladki. Jestem Żaneta z http://www.tele-amatorki.pl/ , moja fotka to ta trzecia od góry:) Uwielbiam sex telefon o analu bo to mega mnie podnieca i tylko w ten sposób osiągam orgazm.