Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość see you in the next life

Wolę być sam, bo nie nadaję się do związku

Polecane posty

Gość see you in the next life

Nie nadaję się do bycia w związku z kobietą mimo skończenia 30 lat. Świadomie wybrałem samotność, bo nie chcę zmarnować życia jakiejś kobiecie i sobie również. Nigdy nie byłem w związku. Mógłbym napisać dlaczego tak wybrałem, ale to długa historia. Dodam tylko, że to z powodu fatalnego charakteru (tzw. ciepła kluska) oraz także wyglądu. Może w następnym życiu będzie inaczej.

Gość i chwala ci za to
a teraz idz sie powiesic bo chuja to obchodzi do czego sie tam nadajesz

Gość mimoniak
Mam dokładnie to samo co Ty , ale jestem kobietą Nie nadaję się do związku , nie potrafię stworzyć dłuższej relacji. Przeszkadza mi wtedy brak czasu , ograniczenie itd . Tracę zainteresowanie osobą , która chce czegoś więcej .

Gość mimoniak
Jeżeli chodzi o charakter i wygląd to u mnie wszystko ok , tylko nie potrafię '' zagrzać miejsca '' przy kimś . Mam wrażenie , że ktoś mi odbiera cenny czas , nie lubię całej tej gry i otoczki która towarzyszy w związku .

Gość obawiam się że ty sam tego
nie wybrałeś, bo nei masz za bardzo wyboru :p

Gość Skeeter
A mi jeszcze nigdy w życiu się nie udała sztuka poderwania kobiety. Intuicyjnie też żadnej nie znalazłem bo nie prowadzę żadnego życia towarzyskiego. Licznik bije, za chwilę będę miał 30 lat i już będę starcem zgrzybiałym.

Gość mimoniak
Facet po 30-tce to jest dopiero smakowity kąsek , a nie starzec ;) Przestań się zbytnio przejmować i zabiegać , a któraś sama cię znajdzie i poderwie . Tylko tak jak w moim przypadku nie wiem na jak długo :D