Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebiesko zielona..!

Jakie plany na dzis?bo ja zaraz ide..

Polecane posty

Gość hamsunend
gdzie będziecie chłały tą wódę ?

Gość a najlepsze to...
ja teraz pije piwko, a zaraz ide do chinola na chinszczyzne

Siedzę w domu i umieram z nudów,a chętnie bym się czegoś mocniejszego napiła:-)

Gość chchcfhhhfhfh
powiedz bo mnie to ciekawi..mówiłaś że nie zdałaś klasy...i rodzice nic ci nie zrobili,nie ukarali cie?? możesz beztrosko chodzić z koleżankami na wódke? ja miałam okres w którym myślałam że nie zdam klasy i przyznałam sie rodzicom to chcieli mnie zabić,grozili mi że za kare będe ciężko pracować,zero wakacji udało mi sie jednak zdać i przystąpić do matury ( za samo zdanie ale bez przystąpienia do matury też by mnie zabili) na razie nie wiadomo czy ją zdałam ale teraz mam spokój wiem że na pewno nie miałabym komputera gdybym nie zdała a Ty widze czesto piszesz na kafe.to jak to jest?? wprawdzie ja mam za surowych rodziców ogólnie ale Ty masz chyba łagodnych albo mi sie tak zdaje :P

Gość a jjaaaa
Dziewczyno co ty pszesz , za nie zdaną klasę rodzice chcieli cię zabić . Za niezdaną maturę zakaz komputera itd . Ty tam jeszcze mieszkasz ? , mam na myśli ten areszt który pewnie nazywasz domem . Współczuję i życzę szybkiego usamodzielnienia.

Gość chchcfhhhfhfh
nie mówiąc już o tym jak rodzice mnie sklęli,szczególnie ojciec,że jestem pierdoloną cipą,że mnie nienawidzi,że jestem nikim,że żałuje że istnieje,że będzie mu wstyd przed znajomymi i to wszystko przez pojebany błąd,przez głupią szkołę,jakby to określało kim jestem i że jak raz nie zdam to już koniec..

Gość chchcfhhhfhfh
tak,mieszkam chociaż czuje że to wielka łaska,odkąd skończyłam 18 lat jest gorzej bo teraz gdy zwracam uwage na coś co mi sie nie podoba ( o 23 trzeba już być w łóżku,jak przyjdą goście do rodziców musze być w domu,awantury za byle co itd) to używają argumentu że jak mi sie coś nie podoba to moge sie stąd wynieść..z chęcią tylko musze mieć jeszcze gdzie,w sumie mam nadzieje że zdałam tą mature i że będe mogła sie wynieść