Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singiel na zawsze ?!

Czy ja nigdy nie będę miał dziewczyny ??????????

Polecane posty

Co chwilę czytam tu opinie że facet który mało zarabia nic nie znaczy i że dziewczyny poprostu takich nie chcą choćby miał mnóstwo innych zalet. Nie dziwię się wam bo przecież facet musi was utrzymać gdy wy będziecie w ciąży i na macierzyńskim. No ale jak ja mam znaleźć dobrą pracę ??? Mam 24 lata i zarabiam 1600 do ręki i to jeszcze z nadgodzinami. Mam 7 zł netto. A prawda jest taka że to i tak niezła praca bo nie dość że nie ma prawie wcale ofert w pobliżu to gdy już się coś trafi to przychodzisz do firmy i pełnisz rolę śmiecia za minimalną albo przychodzisz i wylatujesz po 3 miesiącach. Chciałbym mieć dobrze płatną pracę ale strach się stąd gdziekolwiek ruszać. Rozeszłem się przez to z dziewczyną bo było mi wstyd. Już ponad rok jestem sam i nawet nie chce mi się kogoś szukać bo uważam że nikt wartościowy nie będzie chciał ze mną być. Chyba postanowię sobie że zostanę na zawsze sam. Nie wyobrażam sobie żeby jakaś kobieta miała mi ciągle warczeć nad uchem że nie ma na to czy na tamto i ciągle będzie mi robiła fochy i narzekała. To popsułoby związek, zniszczyłoby miłość. Wolę już być sam. Dam sobie radę. Znajdę sobie jakieś zainteresowania. W lato będę biegał i jeździł rowerem. Jesienią będę chodził na grzyby i na spacery. W zimę komputer i TV a wiosną będę czytał książki. Dam sobie radę, wierzę w to że nie wpadnę w depresję ;)

Gość ...koperek......
Ja też jestem w podobnej sytuacji co ty. Też 24 lata z tą różnicą że zarabiam 1800 ale sporo nadgodzin. Mam średnie z maturą i już nie wybiorę się na studia. W sumie to już jakiś czas temu postanowiłem zostać starym kawalerem :D

stare zgredy, co zamiast ruszyć dupsko, za porządną kobietą, to siedzą czekają na wypindrzone panienki, na które trzeba tyrać 5 razy więcej niż na przeciętną. powodzenia chłopaczki.

A gdyby ktoś się tobą zainteresował to co byś zrobił ?

Gość ...koperek......
Gdyby to był ktoś kto by mnie pokochał, taka poprostu więź emocjonalna, miłość i potrzeba bycia ze mną na dobre i na złe - wtedy byłbym z taką kobietą. Ale na pewno nie będę szukał dziewczyny tylko dlatego że wszyscy mają , bo to już czas albo że rodzina nalega itd ... Miłość to jest miłość i albo się zakochasz albo nie. Jeżeli miłość jest prawdziwa to zniesie wszystko a jeżeli nie to rozwód czy kłutnie będą czymś do czego doprowadzić może zwykły drobiazg

Gość ...koperek......
kissu Ja nie czekam na wypindrzone panienki a na porządne to trudno liczyć bo poprsotu mało takich. Nie w tym miejscu i nie w tym czasie żyję :D

Gość ...koperek......
Każdy ma wymagania bo każdy chce mieć wygodne życie. Jesteśmy leniwym narodem i już. Mój dziadek i babcia ożenili się nie mając nic. Całe życie się kochali. Ale to już nie to pokolenie gdzie wiarą się góry przenosiło

Gość rthyh5yh
nie ma normalnych dziewczyn to jak on ma miec taka

Gość ...koperek......
Są normalne ale trzeba mieć farta aby na takie trafić

Gość 4578458946
wiesz co za dziewczyny tu siedzą?!??!?! marne , upośledzone kurrewki które są jeszcze na utrzymaniu rodziców i marzą o facecie który je weźmie pod swój dach i na swoje urrzymanie i dlatego czytasz tu takie głupoty 🖐️

Gość ...koperek......
Jest tu sporo takich, to prawda ale to jest niestety raczej rozpowszechniona choroba. W realu też mnóstwo takich znam.