Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1928xxyyz

gdzie poznać normalnego faceta?

Polecane posty

kiedy uprzejmośc- to szybka rozmowa wzrokiem zamiatam po osobie nie skupiam się i mówię normalnie nie połykam śliny co chwila oddech mam normalny

Gość taki se facet lat 30 gbhyt
no ale na przyklad laski z pracy ode mnie w przedziale wiekowym od 18 do 50 wszystkie na mnie patrza wszystkie sie smieja usmiechaja i dotykaja mnie tez to wszystkie mnie podrywaja? mozna zalozyc ze w zartach wszystkie tak jak je tez ale jak tu zrozumiec babe, byc jedna z nich ma konkretne zamiary ale ja tego nie wiem

czasami też przy nim otwierają mi się usta komiczne ale nie panuję nad tym normalnie mam zamknięte

Moze wlasnie dobrze, zeby zauwazyl, ze sie w niego wpatrujesz. Moze go to zmobilizuje. Dlaczego nie wypada?

no podrywają cię z całą pewnoscią ale w tym wypadku ta która jest na odległość i udaje że nic to może być najbardziej zainteresowana to dziwne ale to właśnie ja tak mam jak za dużo kobiet się kręci to ja odpuszczam nawet jak mi się Pan podoba

sygnaly mowy ciala ktore opisujesz w wieku od 20 lat do góry sa coraz bardziej slabe tzn kontrolowane przynajmniej na poczatku znajomosci lub jesli rozmawiasz czy poznajesz kogos nie w 4 oczy takze dziewczyno postaraj sie bardziej

oyes ile masz lat? szczerze :)

Gość na_kolana
haha, oyes. nawet nie wiesz ile wymienilas obiawów tego ze facec ci sie podoba :) druga rzecz, co to znaczy 'nie wypada?' taki se.. problem w tym ze one same nie wiedza. ludzie poprostu lubia flirtowac. stad usmiechy, puszczane oczka, dotyk. to czy dojdzie do czegos wiecej to zupelnie inna sprawa. laski z obu grup uzywaja (mniej lub bardziej swiadomie) tych samych 'narzedzi podrywu' i przejawiaja te same objawy zaciekawienia osobnikiem plci przeciwnej.

nie mowie o tej znajomosci ale o kazdej nastepnej nie masz byc latwa ale mniej schowana pod miotla, facet nie ma wbudowabego wykrywacza klamstw

interesujące to znaczy że się odkryłam nie wiedząc o tym?

oyes czytam twoje wypowiedzi dopiero odkad tutaj jestem w temacie wiec na podstawie kilku zdan strzelam ze jestes oczywiscie duzo mlodsza ode mnie ale bardzo bym cie polubil gdybys byla starsza cechujaca sie takim typem wrazliwosci tak jak to loteria w zgadywaniu czy kobieta jest zainteresowa bo "patrzy" tak jak ja mam przez internet zgadnac twoj wiek? podaj! w nagrode masz porade dnia: facet to facet, twoj rycesz ale nie wymagaj od dniego zeby czytal w twoich myslach bo jakby to potrafil to by pracowal dla amerykanskiego wywiadu a nie u ciebie :D

właściwie jestem w pewien sposób jeszcze przez chwilkę związana z nim to bardziej ja od niego jestem zależna /skomplikowane/ wiek Ty masz 30 lat? jeśli powiem ile ja mam zejdziesz na zawał :) żarcik dziękuję za porady bardzo przeanalizuje sobie wszystko i postaram otworzyć serce czy coś tam bardziej na niego;) jeśli zaproponuję kawę to źle?

Gość na_kolana
zawsze mozesz powiedziec ze lubisz kawe i ze chetnie bys gdzies wyszla. gosc zrozumie aluzje. bedzie mial wybor i nie bedzie musial odmawiac jeszeli cos mu nie pasuje.

jesli ty zaproponujesz? mozesz wprost jesli 1. jestes raczej pewna ze sie zgodzi 2. nie jestes pewna ale masz to w tylku, bo ty jestes kobieta-zdobywca ktora nie czuje strachu przed odrzucieniem (to zalezy od osobowosci i wielu innych uwarunkowan psychicznych) nie wiesz? to zrob to co kazda kobieta w tej sytuacji, zakrec lekko sytuacja, tak zeby to niby on cie zaprosil chociaz to ty zaczynasz temat i podpuszczasz, ale tutaj trzeba wiesz umiec sciemniac :D

właśnie jak tu ściemniać jak prawdę mówię odruchowo tylko ten śmiech mi się włącza Mężczyźni mają łatwo chcą to zaproszą nie to nie

Michasiu o życiu i jak mam nie zrobić z siebie idiotki jednocześnie nie odstraszyć wspaniałego mężczyzny:)

oyes Ech uważam że najlepiej być porostu sobą a na pewno osoba wyrozumiała potrafi to zrozumieć.

zawsze jestem sobą nie umiem udawać dlatego tak się krępuję czasami

oyes Jest takie przysłowie że mniej boli szczera prawda niż oszustwo i dla mnie jeżeli ktoś jest szczery to potrafię takie osoby zrozumieć.

Gość na_kolana
no a co sie takiego stanie jak wyjdziena na ...? swiat sie chyba nie skonczy?

no właśnie widze jak Kobiety udaja kogoś kim nie są tylko po co

wiesz nie jestem całkowicie w temacie ale jeżeli tak się zachowujesz to dla mnie taka osoba ma większe poważanie niż ktoś kto udaje kogoś innego.