Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1928xxyyz

gdzie poznać normalnego faceta?

Polecane posty

Gość buquile
oyes, ty to chyba masz dziecko?

Gość buquile
A masz czy nie?

Gość na_kolana
poprostu badz mila i sie 'glupawo' do niego usmiechaj. twoje oczy same mu powiedza o czym myslisz, moze zadziala jezeli niezajety i szuka :)

dobranoc dzięki za towarzystwo dziecie mam czy nie mam czy to ważne:)

zawsze się uśmiecham i on też się uśmiecha i tak się śmiejemy dziwnie to wygląda

czy mężczyźni wolą umówić się z kobietą o której nic nie wiedzą czy z taką którą już trochę znają?

Gość buquile
oyes, Przyszłe życie istnieje, nie zawiedzie cię twoja nadzieja. Dobrej nocy i udanego dnia.

Gość buquile
p.s. Umówią się z taką i z taką. Nie mamy z tym problemu.

Gość na_kolana
bez znaczenia czy znają. jak zainteresowani to chcą poznać. i dowiedza sie o tobie wiecej niz myslisz w ogole nie rozmawiajac z toba. :)

Gość taki se facet lat 30 gbhyt
co to znaczy normalny facet? ja jestem trochę bziknięty ale kochany, dobry w łóżku i lubię siedzieć na kafe całe noce nadaje się ?

"jak zainteresowani to chcą poznać." to tylko stereotyp znam wiele kobiet które mi się podobają a mimo to nigdy nie okazałem im zainteresowania w sensie nie dałem odczuć że chętnie bym je poznał bądź rozwinął tą znajomośc także to nieprawda

zawsze inny powód

Gość na_kolana
@ taki se... napisale ze ci sie podobaja, a nie ze jestes zainteresowany ja napisalem ze jak jest zainteresowany, to chce poznac choc zgadzam sie ze to uogollnienie i zawsze znajdzie sie ktos kto sie w schemat nie wpisze.

czy podwiezienie moge zaliczyc na poczet zainteresowania mna? czy dobry uczynek?

tak ale za malo informacji aby stwierdzic na 100 procent

ale podam taka zaleznosc jezeli dziewczyna nie okazuje mi zadnego zainteresowania bo odpuszczam oczywiscie zdarzaja sie wyjatki kiedy daje sobie wyzwanie ale szczerze to takie wyzwania to w wiekszosci przypadkow strata czasu bo satysfakcja z udanego niemozliwego podrywu przeszla mi dawno temu nie ma czegos takiego jak "zdobywanie", jak kobieta chce to tez musi cos dzialac, budowanie relacji zawzse idzie w dwie strony a jak dziewczyna nie wykazuje zadnego zainteresowania to moze byc zajeta, mezatka, albo miec inny gust niz ja prezentuje a w dzisiejszych czasach wiekszosc z was dzieczyn daje sygnaly, czy to zartobliwe , czy to tylko spojrzenie ale DAJE

Gość na_kolana
podwiezienie na pewno na plus. chodzi o czas spedzony razem. zawsze mozna porozmawiac na tematy niezwiazane z praca. a spotkanie calkowiecie uzasadnione/niezobowiazujace.

niedługo się przekonam czy mnie lubi czy to praca tylko

a wy baby to niby jak okazujecie zainteresowanie? no niby jestem mega przystojny ze tak powiem nieskromnie o sobie czesto zaczepiaja mnie dziewczyny duzo mlodsze czy to starsze kobiety taki jestem stary i doswiadczony ale kiedy to uprzejmosc czy szukanie kumpla a kiedy zainteresowanie do dzisiaj naprawde niezawzse wiem

Inaczej okazują zainteresowanie Dziewczyny a inaczej kobiety Dziewczyny najczęściej śmieją się i uciekają same nie wiedząc gdzie chcą być zdobywane są też takie które biorą co chcą. Kobiety z tego co zaobserwowałam u Koleżanek niektóre w dziwny sposób podrywają same stają blisko mężczyzny patrzą w oczy dotykają to widziałam. Ja tak nie potrafię więc się uśmiecham i chcę napatrzeć ukradkiem czy patrzę prosto w oczy zawsze chce mi sie smiac Słucham uważnie właściwie to boję się że On zauważył jak się gapię i moze go to odstraszyło. Nie mogę podrywać no bo nie wypada :( Staram się być miła ale zapominam języka w g.....e i zaczynam się jąkać to jest najdziwniejsze,m ale tak przy nim mam Nerwowo skręcam palce, poprawiam włosy, nie jestem sobą jak się pożegnamy myślę co ja wyprawiam