Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1928xxyyz

gdzie poznać normalnego faceta?

Polecane posty

Gość Kafefanka
A ja myślę, że w ogóle nie należy go szukać bo sam się znajdzie. Trzeba być tylko życiowo aktywnym. Coś takiego jak w filmie "Yesman" czyli trzeba a to wyjść na spacer, a to na rower, na urodziny do znajomych, a to iść na jakiś kurs, wyjechać na weekend do innego miasta itp. byleby nie siedzieć w domu i nie zamykać się na ludzi. Jeśli będzie człowiek chodził usilnie do klubu i czekał tylko na to, aż ktoś nagle przewróci jego świat do góry nogami to może się nie doczekać. Nie wolno się dołować tylko cieszyć życiem...człowieka uśmiechniętego prędzej ktoś zauważy i zwróci uwagę.

Ja tak samo trochę leniuchuje trochę nadrabiam różności ktoś napisał o klubach ja nie chodzę w takie miejsca kiedyś owszem

Trudno konkretnie wskazać. Mam kilka "tematów", które "walczą" o moją uwagę. Więc raz zarzucam jedne, by zająć się innymi, kiedy indziej tamte wracają. Na pewno czytanie, nauka języka. Grafika komputerowa - 3d (?). Programowanie. Jazdę rowerem trudno już w tym roku nazwać hobby, bo prawie nie jeżdżę. Fotografia. Choć ostatnio też prawie wcale nie fotografuję. Ale wiem, że nadrobię wkrótce. A Twoje?

kultura .....teatr, film, taniec.....itd .... auta

O tak Towarzystwa mnie tez brakuje zasnęłam jak kamyczek

Jak kamyczek? Zmeczona urlopem? Mnie brakuje towarzystwa motywujacego do wyruszania gdzies. Samemu sie tak nie chce.

no właśnie też gdzieś pojechałabym chętnie, ale cieszę się mogąc troszkę nadrobić porządki domowe bo niby wszystko na swoim miejscu ... bałaganik robi się czasami zupełnie sam. Gorąco uff ale fajnie

Oglądam film prześwietny ,, To skomplikowane'' polecam również ,,Wszystko zostaje w rodzinie '' z Jaśkiem Fasolka super

Gość rrrrrrafiiiiiiii45
Onyes umówisz się ***?

Gość rrrrrrafiiiiiiii45
/poznaj mnie co ????

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Każdego kiedyś trafi strzała amora :)

Cześć siedziałam wczoraj na temacie u Michała ,,Szukam ci daj się odnaleźć'' fajni ludzie tam zaglądają. Znowu upał jak w Grecji :)

Upal masakra. Ale powinienem zaczac sie przyzwyczajac. Za miesiac wyruszam m.in. na karaiby, a byle polski upalik mi strszny. Ale inaczej nad woda, a inaczej gdy siedze przy kompie i sie ucze.

To musisz sie przyzwyczaić ciekawe jak długo bedzie leciał samolotem nie byłam na karaibach dotarłam do portugal po kolei zwiedzając kazde Państwo Fantastycznie jedziesz z kims czy sam ?// esli to niezbyt prywatne pytanie// Będziesz miał pokój klimatyzowany i tam jest inna wilgotnośc no i woda świetnie :)

gdzie poznać normalnego faceta? nigdzie - ponieważ normalni faceci nie istnieją - niektórzy jedynie starają się być normalni wg kobiet - czyli mają być spokojni i pokorni chłopcami, nie sprawiającymi im problemu , które potem same odnajdują :classic_cool:

Hej, hej. Co słychać? Ja wybyłem ostatnio za miasto, więc nie zaglądałem. Jakieś 14 godzin z Frankfurtu. Lecimy grupką znajomych, w tym jeden stamtąd pochodzący. Pokoje będą różne, bo odwiedzamy różne miejsca. A jakie, to jeszcze nie wiadomo, bo będziemy decydować na miejscu hotel czy hostel, w zależności jak będzie to wyglądać. To będzie taki wyjazd w stylu latino - rezerwujemy tylko to, co musi być zarezerwowane wcześniej - co do reszty "tylko wiatr zna odpowiedź" :P

Część przepraszam , ale myślałam , że temat umarł. No to fajne wakacje Ci się zapowiadają świetnie! Wpadnę wieczorkiem :)

Cześć. Dokładnie, zapowiada się świetnie. Zresztą już od czterech miesięcy wyczekuję.

Gość onyes
Fajnie jeśli Towarzystwo będzie też udane to już nic więcej nie potrzeba. No trochę leków musisz tez zabrać / ja kiedyś wyjechałam bez leków na biegunkę jejku ale był problem:) Ja wtym roku nie jadę nigdzie bo cały rok w terenie pracowałam. Przyszłe wakacje to chcę zaplanować, a ponieważ za duzo chodzić nie lubię to na leżąco najlepiej na plaży :) relaks mi się marzy :)

Towarzystwo jest udane, wiec nie bedzie problemu. Co to znaczy w terenie? Przypomina to choc troche urlopowanie, skoro z tego powodu nie jedziesz? W sumie plazowanie nie jest moja ulubiona forma spedzania czasu, wole poznawanie nowych miejsc. Ale ten wyjazd ma laczyc jedno i drugie. I to chyba zloty srodek.

Pracuje w całej Polsce dlatego mam dość wyjazdów. Też lubię zwiedzać, ale lubię plaże i morze bardzo.

Ja pracuję na miejscu, kawałek na piechotę. I generalnie bardzo mi się ten stan podoba. Ale czasem sobie myślę, jak to jest odwiedzać w związku z pracą różne miejsca. Generalnie lubię przemieszczanie się. Choć pewnie bardzo szybko by mi się znudziło, gdybym musiał. Ale może uda mi się dojść kiedyś do możliwości pracowania w dowolnym miejscu.