Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytłumaczcie

Dlaczego oni tak robią?

Polecane posty

Gość wytłumaczcie

Mam dwoch kolegów, ktorzy maja swoje firmy i dobrze zarabiają. Codziennie dostaje smsy od jednego i od drugiego ze tesknią, że myślą o mnie, że są zakochani. Ale gdy spotykam się z nimi i zaczynam im mówić, że cięzko u mnie z finansami teraz, że chyba zamkną nasz sklep i zostanę bez pracy to słyszę tylko zarówno od jednego jak i od drugiego spokojnie znajdziesz coś sobie i tyle temat się urywa. Kurcze skoro dobrze zarabiają mają znajomosci tu i za granicą dlaczego nie rzucą tekstu w stylu to daj cv podeśle paru osobom zobczymy może ktoś będzie potrzebował. Albo nie wiem popytam znajomych moze cos mają, ale nie zero tego typu tekstów tylko mi pieprzą jaka to ja jestem ładna seksowna i jak im to na mnie zależy itp,

no to właśnie sama już widzisz jak im na Tobie zależy bardzo i na czym dokładnie, przerabiałam to samo, to tylko miłe słowa, każdy może takie rzucić

Gość tak gdybam
wiesz, moze Cie nie szanuja skoro spotykasz sie z dwoma (nimi) facetami naraz? chyba ze to naturalne w Twoich stronach

Gość wytłumaczcie
nie wiedza o sobie, jeden i drugi juz robia do mnie podchody od kilku lat a ja nawet sie z nimi nie calowałam

Gość wytłumaczcie
na to wygląda ze zalezy im na lozku, denerwuje mnie tylko to e udaja moich przyjaciół ze niby chca dla mnie jak najlepiej . Nie ma mowy o tym zebym z ktoryms była czy się pzespała mogą o tym zapomnieć. No ale mimo iż ich tak zbywa kilka lat i traktuje czystko kolezensko oni dalej sie ze mna kontaktują.