Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inka9090

Zostawił mnie po pierwszym seksie..

Polecane posty

Gość Inka9090

Mam 15 lat. Znałam go już rok i myślałam że wiem o nim wszystko.. Oboje tego chcieliśmy.. Ale myślę że zrobiłam to żeby mu pokazać jak bardzo go kocham i że traktuje go naprawdę poważnie.. Był ode mnie starszy o rok.. Wypiłam trochę i on też.. Potem powiedział żebyśmy to w końcu zrobili naprawdę.. No i tak jakoś wyszło.. Wiem że nie byłam gotowa.. I chyba on też.. Przed wyjściem zapytał tylko czy mi się podobało.. Chyba nic wtedy nie odpowiedziałam. Na drugi dzień pytał kiedy mam okres i mówił że żałuje.. Nie dawno po tym dostałam okresu i napisałam mu o tym.. Ucieszył się.. No i potem zerwał ze mną:-( Do dziś nie mogę o nim zapomnieć.. Tak bardzoo go kochałam a on mnie tak potraktował.. Zrobiłam to dla niego.. Co mam teraz zrobić? Czuje się okropnie.. :-(

Bylo myslec glowa a nie pochwa, pierwszy raz pamieta sie cale zycie. po za tym bylas nim zauroczona a nie go kochalas!

Gość no to w zamian możesz go
oskarżyć o pedofilstwo. Bo dam głowę, że tych 15 lat to jeszcze nie skończyłaś. A swoja drogą seks w tak wczesnym wieku i alkohol na dokładkę???? Można powiedzieć, że każdy ma to, na co się godzi i zasługuje :(

18:32 [zgłoś do usunięcia]no to w zamian możesz go oskarżyć o pedofilstwo. Bo dam głowę, że tych 15 lat to jeszcze nie skończyłaś. A swoja drogą seks w tak wczesnym wieku i alkohol na dokładkę???? Można powiedzieć, że każdy ma to, na co się godzi i zasługuje dokladnie:) i nie ma tu co mowic o milosci.

tak i niby w ktorym momencie sie nie szanuje??? bo jesli oceniasz to na podstawie zdjecia brzucha to gratuluje pojecia szacunku...

Gość szok szok
15 lat seks i alkohol?????????????????????????????????? PAtologia się szerzy - masz to na co zasłużyłaś nic więcej.

Gość imgk
kurde nie mogę jak czytam takie topiki. 15letnie dzieci uprawiają sex, chleją... ledwo taka dziewczynka chlopczyka poznala a juz z nim do lozka. a potem mocno zdziwiona....

twojej nie bo nie potrafisz jej poprzec zadnym argumentem... a wgl to wiesz o mnie wszystko, znasz mnie wiesz co robie, gdzie zyje i przede wszystkim jak zyje co sie rowna z wydaniem twojej opinii na temat mojej osoby ktora mnie de facto nie interesuje 🖐️

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe i tak, mam na mysli zdjęcie, to nawet nei o szacunek chodiz tlyko głupotę, udostepniac intymne zdjęcia, przemyśl to, to an tyle w temacie hahaha teraz to mnie rozwalilas?? znasz slynna Carrie? i jej zdjecia w stopce? 2/3 kafe lykalo ze to jej;) poszukaj w google a i ten brzuch sie znajdzie;) az tak dobrych zdjec nie robie;)

Gość imgk
Grey ale trzeba przyznac ze brzuchala masz ladnego :P tez chce taki plaski :(

Gość imgk
zawiodlas mnie :D

Niezapomniane wspomnienia z pierwszego razu. Facet przyszedł, swoje zrobił i poszedł. Tak jak pisała Najpiękniejsza na kafe "bądź madrzejsza na przyszłość". Szkoda tylko, że kolejna dziewczyna/kobieta straciła dziewictwo z kimś kto tego zupełnie nie docenił.

imgk zawiodlas mnie :) hehe ja nie mam brzucha bo przy 167cm waze 46kg;) moj facet mowi ze to decha z wystajacymi koscmi biodrowymi i zebrami;) chcesz to Cie na fb skieruje tam masz jedno fajne z tatuazem:P

Gość imgk
ja tez jakiegos wielkiego nie mam ale jednak mam :/ a chcialabym miec taki plasciutki wlasnie z wystajacymi biodrami :D

Gość szok szok
Rodzcie wychowują ale to dziecko podejmuje decyzje - jakie?Widać w temacie. Zepsucie od najmłodszych lat. Można dobrze wychowywac a wychować kogoś takiego jak autorka - niestety takie czasy

[zgłoś do usunięcia]imgk ja tez jakiegos wielkiego nie mam ale jednak mam :/ a chcialabym miec taki plasciutki wlasnie z wystajacymi biodrami ojj tam napewno nie jest zle:* ja nawet nie cwicze a mam taki (zdjecie pod skosem bo robione na potrzeby kumpla ktory robil tattoo) : http://www.voila.pl/249/a1v6r/?1 ;) przodem Ci nie wstawie bo zaraz najpiekniejsza bedzie moraly prawic ze sie nie szanuje:)

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe szok i tu sie mylisz, to jest dziecko któremu nikt nie pokazal co to miłość i stad próby udowodnainai miłości pytanie tylko czy autorka wie co to jest milosc? bo milosci sie seksem nie udowadnia.

Gość szok szok
najpiękniejsza na kafe Nie mylę się - wyobraź sobie pracuję z takimi dzieciakami. I nie ma różnicy czy z dobrego domu, czy nie czy kochane czy nie kochane. W tym wieku jest to samo - chęć bycia dorosłym i robienia tego co dorośli. alkohol,papierosy i seks jako synonimy dorosłości itp. Masakra.

"najpiękniejsza_kobieta_na_kafe szok i tu sie mylisz, to jest dziecko któremu nikt nie pokazal co to miłość i stad próby udowodnainai miłości pytanie tylko czy autorka wie co to jest milosc? bo milosci sie seksem nie udowadnia." po co parafrazujesz moje słowa udając że sa twoje?

Gość szok szok
Seks jako dowód miłości to raczej rzadkość. teraz seks to wyraz tego że się jest cool, na luzie i "do przodu". Seks jako dowód miłości to przezytek. Jest jeszcze coś takiego ale "mniej popularne".

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe "najpiękniejsza_kobieta_na_kafe szok i tu sie mylisz, to jest dziecko któremu nikt nie pokazal co to miłość i stad próby udowodnainai miłości pytanie tylko czy autorka wie co to jest milosc? bo milosci sie seksem nie udowadnia." po co parafrazujesz moje słowa udając że sa twoje? ja to widze inaczej niz Ty i akurat nie mialam na mysli Twoich slow wiec sobie daruj:) 🖐️