Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam przyszła mama

opinie o wózku tako perso

Polecane posty

Jakie macie zdanie o wózku tako perso?

Nie ma nikt tego wózka?

Gość ja tez jestem kobieta
ja mialam inny dla dziecka. ale plusy sa takie kola pompowane, spoko torba na zakupy, pokrowiec od budki do góry, jak wieje itd to wazna sprawa (u nas tego brakowalo bardzo)minusy - jest ciężki; i niezbyt ladny ale to moja opinia ;-)

Gość barsia
kilka dni temu zamówiłam ten właśnie wózek, nie zależało mi żeby był lekki natomiast zależało mi na dużej gondoli, nie jestem zwolenniczką małych miejskich gondolek, mam wrażenie że są niewygodne dla malucha poza tym łatwy w obsłudze i montażu - metoda "klik klik" ma pompowane koła i co najważniejsze prowadzi mi się go z wielką łatwością właściwie jedną ręką, bardzo stabilny co do walorów estetycznych to rzecz gustu :)

Gość Martka87
hej! ja tez wlasnie kilka dni temu zamowilam ten wozek- jak go testowalam w sklepie to odnioslam wrazenie, ze jest baaaardzo stabilny i przede wszystkim ma duza gondole i wysokie oparcie w spacerowce (ok 50cm) a ja spodziewam sie duzego łobuza :) co do designu to ja zdecydowalam sie na ten model ale w kolorystyce niestandardowej- imitacja lnu, kolor szary, bez wstawek w innych kolorach- mysle ze bedzie sie pieknie prezentowal :) ja akurat lubie prostote i szarosci wiec to cos dla mnie :) wg mnie jest bardzo funkcjonalny, a waga.... no coz- ja nie przewiduje potrzeby by go gdziekolwiek wnosic wiec nie ma to dla mnie znaczenia, natomiast wazne sa dla mnie skretne i pompowane kola, wielkosc gondoli, wysokosc oparcia w spacerowce i mozliwosc rozlozenia jej do pozycji calkowicie poziomej- wg mnie kubelkowe siodelka to porazka... ale to tylko moja opinia :) pozdrawiam Mamusie :)

Gość primaverka
hej dziewczyny! juz 3 miesiąc poszukuje wozeczka dla mojej kruszynki, ktora ma sie urodzic w listopadzie i kiedy mysle ze to juz ten jedyny znajduje sie jakis mankament ktorego nie moge zaakceptowac. i tak bylo z TAKO CAPTIVA, gdzie wymiary gondoli sa nie do przyjecia. jednak sie nie poddaje poniewaz bardzo spodobala mi sie wersja polka dots, stad moje pytanie jak jest w TAKO PERSO jakie sa wewnetrzne wymiary gondoli gdyz na necie znajduje sprzeczne informacje. Jezeli ktos ma ten wozek bardzo prosze o ta informacje, pozdrwiam!

Gość powinnaś być zadowolona
ja mam starszy model tako warrior i jestem z niego bardzo zadowolona. Fakt jest to wóżek ciężki ale prowadzi sie go leciutko jedną ręką , nawet po wertepach, czego nie mogę powiedzieć o lekkich spacerówkach, które trzeba mocno pchac po naszych chodnikach. Myślę ze ten model bedzie tak samo fajny bo juz ulepszony no i ładne te kolorki beżowe ;) fajna jest ta tkanina.

Gość gogow
ja mam ciccco trio tour i jest wspanialy

Gość annula17
Witam chciałam zapytac o wózek Tako perso polka dots czy ktos ma ten wozek zwlaszcza kolor bialy w groszki? ciekawa jestem jak ten material wyglada i czy latwo sie brudzi w koncu czy latwo z niego usunac brud ??? prosze o odp jesli ktoras z was ma juz ten wozek . Pozdrawiam goraco

Gość dziubas54
Ja mam wózek tako perso polka dots,biały w czarne groszki. Mój się ubrudził przy wkładaniu do samochodu,ciężko schodzi bród z tego materiału. Dodatkowo porysował się stelaż,też przy wkładaniu do auta. (Jak się kładzie gondolę na stelaż)Nie miałam możliwości zobaczenia tego wózka na żywo i kupiłam w ciemno. Szczerze powiem,że na zdjęciu jest dużo ładniejszy niż na żywo. Wykończenia gondoli nie zbyt estetyczne. Poza tym na krawędzi gondoli zaczęła przebijać materiał jakaś metalowa,ostra część,a wózek mam dopiero 4 miesiące. Drugi raz bym nie kupiła tego wózka, ani żadnego firmy Tako

Gość bloody
Mamy go trzy miesiące, Tako Perso wersja imitacja lnu. Jak na razie pełna porażka, okazuje się że blokowanie kół przednich by nie skręcały służy do niczego bo nie wolno praktycznie nimi jeździć, a broń Boże przód i tył przy usypianiu dziecka. Blokady sie wyrabiają i koła się rozjeżdżają działając na siebie, co powoduje że gondola wprost lata na boki razem z dzieckiem, odchył lewo prawo do 5cm. Dolną torbę zamieniliśmy na ciemną i to było bardzo dobre posunięcie, lecz spacerówkę zamówiliśmy w ciemno bo miała dopiero przyjść. Jeszcze jej nie montowaliśmy, lecz jasna barwa lnu to zgroza, nie pomyślałbym że można taki jasny materiał dać tam gdzie dziecko trzyma nóżki! Chyba poleci na allegro bo szybko straci urok. Teraz wózek zaczął skrzypieć choćby stare drzwi w horrorach, a w tylnym kole słychać stuki. Prawdopodobnie drugi raz pojedziemy do sklepu z reklamacją. Ponadto stelaż szybko ulega zarysowaniom, a jasna skóra na uchwycie łapie brud. Podczas pierwszej reklamacji (regulacja kół), zauważyliśmy dwa zarysowania stelaża, oraz rozcięcie skóry w uchwycie, niestety dostrzeżone dopiero w domu... Ogólnie oceniam wózek na 1+, plus za ładny wygląd dopóki sie go nie używa... Aha jeszcze jest fotelik, ten akurat sprawuje się dobrze, żadnych negatywów.

Gość my go mamy
My mamy ten wózek- służy mojemu synkowi już 11 miesięcy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z niego. Jedyny jego minus to waga- jest dość ciężki. Ogólnie prowadzi się super, dziecku też wygodnie, lubi spacery wózkiem

Gość my go mamy
Mamy kolor brązowy z beżem, do gondoli nie mam żadnych zastrzeżeń, przy spacerówce brudzi się jedynie pałąk gdzie dziecko trzyma ręce- łatwo wyczyścić. Nie mamy żadnych problemów z kołami, hamulcem, blokadą kół itp. Niestety nigdy nie bujałam dziecka w celu uśpienia bądź uspokajania- bo ten model się do tego nie nadaje. Ogólnie wózek godny polecenia

Gość bloody
Owszem, tylko że przy zakupie nawet nie wspomnieli że nie usypia się tak w tym wózku, ponadto ja się pytam po co to w takim razie jest ta blokada kół, na pokaz że niby jest? Co do spacerówki, a jak radzisz sobie z czystością dolnej części gdzie dziecko trzyma nogi, przecież to jest jaśniutkie, dziecko chyba musiałoby za każdym razem mieć ściągane butki, by tego nie ubrudzić. W innych tego typu modelach to przeważnie jest czarne, tutaj nie wiadomo czemu jasny beż... Ciężki jest to prawda, wedle opisu stelaż z gondolą to 18,5kg, ale to akurat nie przeszkadza.

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z tako perso!! Używam już prawie rok i nie zamieniłabym na żaden inny a wypróbowałam już sporo wózków do tej pory :) Co do okucia- wystarczy wybrać ciemniejszy model, żeby nie było widać brudu a akurat pod nóżkami jest ekoskórka którą łatwo przetrzeć!

Użytkuję wózek Tako Perso od stycznia 2013 r. i jestem z niego bardzo zadowolona. Wybierając wózek dla dziecka kierowałam się przede wszystkim wymiarami i kształtem gondoli - w tym wózku jest ona bardzo wygodna , nie ma zwężenia przy nóżkach. Wózek bardzo funkcjonalny, jak już tu wspomniano prowadzi się niemalże jedną ręką, bardzo wygodny w sklepach, wszędzie wjedzie bez problemu, jest zgrabny a zarazem wygodny. Jedynym mankamentem wg mnie jest waga wózka, nie polecam dla osób mieszkających na blokach, gdzie trzeba wózek wnosić wysoko po schodach. Spacerówka bardzo duża, w tej chwili mój synek ma 14 miesięcy i myślę, że spokojnie będę ją użytkować nawet do dwóch lat.

Gość gość
Posiadam tako perso Polka od roku , jestem bardzo zadowolona , nic nie sutka nie puka, super się prowadzi..dziecko w gondoli jeździło do 6 msc , w spacerówce ma bardzo wygodnie nawet z grubym śpiworkiem. Ja akurat mam czarny w białe groszki , materiał super jak coś się zabrudzi , szybciutko można zetrzeć. Dla mnie super . Stabilny wygodny wózkek