Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxox

Co myślicie?

Polecane posty

Gość xoxoxox

Mam 18letnią córkę. W wakacje minie rok odkąd jest ze swoim 25letnim chłopakiem. Znali się już kilka lat wcześniej zanim się ze sobą związali. Nie dawno zaręczyli się! Wczoraj zabrali mnie oraz rodziców narzeczonego do restauracji i oznajmili nam o swoich zaręczynach. Starałam się cieszyć razem z nimi jednak trochę się martwię czy to nie za wcześnie na taką decyzję? Wprawdzie on jest w dobrym wieku na pobranie się ale moja córka jest taka młodziutka. Wiem, że zaręczyny nie oznaczają ślubu za rok.. Od razu zapytaliśmy jak się zapatrują na małżeństwo. Powiedzieli tylko, że mają jakieś wspólne plany jak by miało to wyglądać jednak nie myślą jeszcze o pobraniu się. Stwierdzili, że chcą się teraz nacieszyć narzeczeństwem. Z drugiej strony widzę jaka moja córka jest szczęśliwa i taka dumna z tego pierścionka. Miałam już dawno okazje poznać swojego przyszłego zięcia. On ma własne mieszkanie, samochód i pracuje. Wiem, że jest odpowiedzialny i zaradny, że potrafi się w świecie obracać. Jak przychodzi do naszego domu to jest kulturalny, miły. Wiem, że moja córka bardzo go kocha, on ją zresztą też. Opiekują się sobą nawzajem. Co myślicie na ten temat?

Gość imgk
Myślę że on na pewno bardzo ją kocha w pupę

ile razy to jeszcze dodasz? zaręczyli się, no ok. ciężko Ci to znieść widzę, ale Twoja córka dorasta, jej partner już się starzeje powoli, więc on w tym wieku na pewno traktuje ją poważnie, a w czym Ty widzisz problem,w róznicy wieku, czy moze w czymś innym?

Gość myslimy ze eeee
18 lat - dorasta 25 - starzeje sie a jest jeszcze cosa miedzy dorastaniem i starzeniem sie?:O tumany :O p.s twoja corka to tez tania kurwa

Gość xoxoxox
Po prostu no on jest od niej starszy. Może 7lat to nie jest jakoś drastycznie i nie rzuca się to tak w oczy ale on ma 25lat więc jest w takim akurat dobrym wieku na ślub, za to moja córka jest bardzo młoda i nie wiem czy sobie poradzi w małżeństwie. Nie wiem czy to dobry czas dla niej.

Gość wsiowa babka
Jeśli sie kochaja to wszystko ok. Po co Ci opinia innych...nie rozumiem?

Gość mouche123
eeeee.. dajcie spokój przecież 25letni facet nie jest wcale starzejący się!!! myślę że taki 25latek to odpowiedni kandydat dla twojej córki. chłopcy w jej wieku to strasznie niepoważne dzieciaki.

Gość mouche123
eeeee.. dajcie spokój przecież 25letni facet nie jest wcale starzejący się!!! myślę że taki 25latek to odpowiedni kandydat dla twojej córki. chłopcy w jej wieku to strasznie niepoważne dzieciaki.

Gość kobito przeciez
sama ci powiedziała ze eszcze nie myslą o ślubie! weź się zastanów. Jak na razie nie masz powodu do zmartwień. Ona może nawet nie podchodzi do tego jeszcze tak na serio, tyle że kolezankom moze przyszpanować pierscionkiem i tym jaka to ona dorosła

Gość xoxoxox
Martwię się jeszcze tym, że skoro oni się zaręczyli to mogli już rozpocząć swoje współżycie seksualne. Dziecko w jej wieku to jednak mimo wszystko nienajlepszy pomysł.

Gość była kotka74
zrobi co bedzie chciala........ jak ja, daj jej wsparcie i krzyzyk na doge , otuche w razie WWWWWWWWWWWWWWW ze moze liczyc na Ciebie .....cale malolactwo zapraszam na forum........moje misie bo tylko tam sie nadajecie

Gość bndfndgn
To pewnie, że się bzykają! Dziwne, że ktoś może w to wątpić i się zastanawiać. :/