Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wypada nie wypada

Stroj na obrone - wypada?

Polecane posty

Go艣膰 I konklawe w piekle
Pani psor;) 馃槝馃槝 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pani savoir vivre
Ce艣膰, dzieciaku (bez urazy, ale pewnie m贸g艂by艣 by膰 moim dzieckiem). "nigdy bym nie pomyslala ze na tym forum siedz膮 osoby takie wyksztalcone i maj膮ce wysok膮 pozycje, jestem w szoku " 'Siedz膮" to zbyt dosadnie powiedziane, ale bywam tu czasami - psor te偶 cz艂owiek i potrzebuje czasem rozrywki, Ha, czytuj臋 te偶 Pudelka, Nocoty i inne podobne portale. Ale mo偶e dzi臋ki temu mam 艣wietny kontakt z m艂odzie偶膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypada nie wypada
Macie racje, cieliste rajstopy beda lepsze. Do tego za艂oze czarne czo艂enka peep toe albo bezowe peep toe. S膮 rajstopy do takich butow, mysle ze to dobre wyjscie. Chce wygladac elegancko ale wole unikac bia艂ej bluzki i czarnej spodnicy st膮d postawi艂am na prost膮, czarna sukienke, bez dekoltu, ktor膮 chce ozdobic skromnym paskiem. Dzieki za rady:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I konklawe w piekle
Fajna p.psor:)馃槝 A "z czego" ta obrona tak w og贸le? Mo偶e to jednak istotne? Czy nie? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsfdsfgdgfh
ale chodzi mi o to, ze na tych forach jest strasznie zenuj膮cy poziom... szczegolnie tutaj wlasnie, dlatego dziwi mnie ze jakis profesor tu siedzi, bo myslalam ze to ludzie z innego swiata; pamietam swoich psorow z uczelni, ich tylko nauka i ksiazki madre interesuj膮, nie wyobrazam sobie zeby zagl膮dali na kafeterie gdzie glowne tematy to seks, anal, cipki, cycki i kupa ?:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I konklawe w piekle
...A widzisz:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I konklawe w piekle
Twoje autorytety leg艂y w gruzach馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani savoir vivre
Ale偶, moi drodzy, jest czas pracy i jest czas zabawy :) A co do poziomu i s艂ownictwa... no c贸偶... Ale ja tez potrafi臋 zakl膮膰 tak siarczy艣cie, 偶e ch艂opcy u szewca si臋 czerwieni膮. W艂a艣nie jestem po drugim drinku (te偶 mi si臋 zdarza, a co?), ale na dzisiaj ju偶 do艣膰, bo jutro normalny dzie艅 pracy. Pozdrawiam Was wszystkich, a Autorce topiku 偶ycz臋, 偶eby wypad艂a tak, jak sobie wymarzy艂a. Pa, pa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypada nie wypada
nie napisze z czego obrona bo zaraz dostane odpowiedzi ze studiuje banalny kierunek na ktory kazdy sie moze dostac i pozniej po studiach zasili grono bezrobotnych ;) A na to ze wybrane studia by艂y przez ostatnie 5 lat moj膮 pasj膮 nikt nie zwroci uwagi;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I konklawe w piekle
Autorko...Jak jutro zobaczysz lekko wczorajsz膮 p.psor to wiedz, 偶e to by艂a pani savoir vivre;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypada nie wypada
Ale by by艂o gdybysmy spotka艂y sie na obronie :D ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani savoir vivre
Jakby co, poznam Ci臋 po stroju :) :) Spadam dzieciaki, pa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypada nie wypada
Czyli sama sie sprzeda艂am :o :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I konklawe w piekle
Nie przejmuj si臋...Wiesz zbyt du偶o. Mog膮 Ci臋 albo zlikwidowa膰 albo :):) Do WIDZENIA p. psor:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani savoir vivre
"Czyli sama sie sprzeda艂am " - spoko, przecie偶 pisa艂am, 偶e z r臋kawkiem jest ok :) Kto wie, mo偶e do WIDZENIA, Konklawe :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I konklawe w piekle
Ze mn膮 to raczej nie za bardzo. I wiek nie ten i studia najpierw musia艂bym sko艅czy膰:D:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani savoir vivre
Ej偶e, Konklawe, nie ka偶dy musi ko艅czy膰 studia, 偶eby by膰 sympatycznym rozm贸wc膮. Mi艂o by艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I konklawe w piekle
Dzi臋kuj臋 r贸wnie偶:) I si臋 wcale nie czuj臋 z powodu braku wykszta艂cenia wy偶szego gorszej jako艣ci rozm贸wc膮:P Ba...Wr臋cz przeciwnie. Uwa偶am, 偶e wnosz臋 troch臋 艣wie偶o艣ci w w zat臋ch艂y 艣wiat m膮drych (i tych samych od lat) dysput inteligent贸w oraz prze艂amuje (cho膰 nie艣wiadomie zapewne) pewne konwenanse mocno trzymaj膮ce si臋 w tym 艣rodowisku:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani savoir vivre
O偶esz, ale艣 poszed艂. I s艂usznie. Pa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I konklawe w piekle

Udost臋pnij ten post