Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to było tak

Jesteś samotny/a? Krótka piłka, DLACZEGO?

Polecane posty

Gość a to było tak

Czy to ze swiatem wg Was jest coś nie w porządku, że tak wartościowe jednostki są same, czy może jednak te jednostki szukają problemów? Proszę o krótką, zwięzłą odpowiedź; jestem sam/a bo....

Jestem sam bo, nie spotkałem kobiety w której bym się zakochał a ona odwzajemniła by moje uczucie.

Gość karolina@21
Jestem sama bo kocham piłkę nożną i znam się na niej lepiej niż niejeden facet, a ich to boli, bo nie lubię cotygodniowych wypadów do klubów i upijania się do nieprzytomności, bo mam 179 cm wzrostu i zazwyczaj spotykam niższych facetów od siebie :-P

Gość oczywiście prawiczek
Jestem sam bo ktoś nie odwzajemnił mojej miłości, nie mam wigoru do dalszych poszukiwań.

Gość antymonopolowa
bo mi wygodnie samej mieszkac i samej zyc

Gość money penny
bo jestem brzydka, nudna i ogolnie nieciekawa a ty autorze/autorko?

Gość karolina@21
najmadrzejszy na swiecie Marne pocieszenie ;-) To jest tylko 7 cm różnicy, prawie że niewidoczne, ale w sumie zawsze to coś

Gość a to było tak
bo nie jestem do końca normalna, ale mimo wszystko mam wymagania. Chodziło mi o to bo ja sobie zdaję sprawę, że samotność to moja wina, a tutaj wielu snuje teorie z których wynika, że: a)brzydka nie ma powodzenia bo brzydka b) ładna bo ładna c) wysoka bo wysoka d) niska bo niska e)chuda bo chuda f)gruba bo gruba itd I wskazuje, ze nie ma ludzi normalnych i wartościowych, że nie są doceniani. najmądrzejszy, znam babkę co ma 196m więc Twoja koleżanka jest niska...bardzo logiczne, co?

Gość money penny
ja nikogo nie obwiniam o moja samotnosc, zdaje sobie sprawe, ze tylko sobie ja zawdzieczam

Gość re_...
Jestem sama, bo mąż wyszedł z psem na spacer a dziecko u koleżanki.

Gość karolina@21
Nie licytujmy się tymi centymetrami ;-) Ja też nikogo nie obwiniam, jestem sama w sumie z wyboru, nie mam parcia na związek, mam swoje plany, które realizuję i cele, do których dążę.

Gość a to było tak
co do cm to żart był:P bo zawsze znajdzie się kogoś wyższego, niższego, grubszego itd to dobrze, że są tacy co nie widzą winy wszedzie wokół tylko nie w sobie:) wtedy mnie złości i jadu jest

Gość t_s_t
Bo jedyny facet z ktorym wyobrazam sobie dzielic moje zycie, jest w 3 letnim zwiazku nie ze mna rzecz jasna ;)

Gość hmm hmm hmm
jestem sama. bo mam dziecko. i samej mi lepiej.

Gość dissolved girl
Bo jestem zakochana bez wzajemności.

Gość ffffeeeee
jestem sam bo zyje w nieodpowiednim miejscu wsrod kretynow, ale ide na studia i zegnam bande idiotow