Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n5565

co byscie zrobily gdyby waszem partnerowi zdarzylo sie pomylic imiona...

Polecane posty

Gość n5565

z jego byla?:( jestesmy 3 miesiace razem, z nia byl ponad 4 lata zdenerwowałam się strasznie:(

Gość n5565
no wypowie sie ktos? zrobil to dwa razy. za pierwszym razem ok ale drugi mnie juz zaczyna zastanawiac

dla mnie to akurat nic nadzwyczajnego skoro jest sie z kimś ładnych pare lat, to imię wchodzi w pamięć to samo adres, jakieś daty itp wcale mnie to nie dziwi mój facet 2 x się pomylił na szczęście obydwa razy były na początku naszego związku i w sytuacji kłótni, więc tym bardziej sie nie przejęłam

Hmmm...z nią był dużo czasu a z tobą tylko trochę więc może się zdarzyć ( chociaż mam nadzieję że nie podczas seksu czy czułych momentów). Daj mu czas żeby się przyzwyczaił. Ja czasem moją siostrę wołam imieniem mojego psa lub brata :D wszystkich ich mylę bo po prostu długo z nimi przebywalam.

Gość n5565
no chyba troche przesadzilam bo tak mu nagadalam ze plakal przeze mnie:( ale to jest poprostu moj czuly punkt.. dałam sobie troche czasu, niech sie pomeczy zeby sie to wiecej nie zdarzylo

nie przejmuj się, weź pod uwagę to, że był z nią aż 4 lata.. moj też 2 razy a moze i nawet wiecej pomylil :P Zreszta ja tak samo :D

Gość misiowa lowalowa
w sierpniu koniec świata kręgi w zbożu

daj spokój na prawdę.. to wcale nie oznacza, że myśli o niej i jeszcze ją kocha :) to tylko przyzwyczajenie.