Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnzzzzaiiiiibezrobotnaiii

co sądzicie o tym utworze?

Polecane posty

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
Oni lecą wiecie że słaby filolog tam jest - złe - 33 MATMA i tyle. I to jest ogranie Mickiewicza i tak mogą być - oni muszą lecieć swoim ODKRYCIEM i tyle A co oni sobie nie myślą . Oni i ich jebnięty DAMIAN ZIMON. To jest też do ogrania i tyle. Tam powinno być zamknięte to po pierwsze. A co był za filolog to co napisałam wiecie w 1999 roku. Co to było? Z góry Grabarki filolog - zniknięty na pielgrzymce. IDIOTYZM i tyle. Ale o co chodziło? I co tam się miało stać, ze poszłam i tak dalej. Koniec i tyle :(

czy tam mogło iśc o FILOLOGA? Pomyślcie i tyle. Czy ja mam myślenie FILOLOGICZNE? Zastanówcie się. Po prostu :( GDZIE MOJA RENTA? 😡😡😡😡

Wiecie na studiach jeszcze tych pierdolniętych w łeb wiedząc o krzyżu rodowodowym na 3 skrzydła na ballady Mickiewicza mogłam sie przekierować 3 skrzydłami na Indie i tak mieć stała pracę jako biolog na przykład. TYLE TO BYŁO WARTE. taką mam historię i taka jestem i tyle. No i co? Nie miałabym tak stałej pracy? I koniec. TAKĄ MAM HISTORIĘ I KONIEC. Mogłam mieć też z tych moich zapisków, ale nie o to chodzi? Jak nie napiszę. I wiecie - tak były mi potrzebne te studia jak chuj w dupie. One mogły miec sens - RYSUNKU Z SENSEM. Czyli? Schematu w sumie i tyle. I to warto iść na studia. Dowiem sie schemat średnia, studia rysunek. No weicie - dla mnie ta szkoła średnia to sorry nie? A zielnik? POWIESIŁAM SIĘ ZA ZIELNIK u matki brata. Tego nie ma w ogóle. Sorry. A czemu jestem literką i cyferka. A czym mam być? Chujem w dupie? Bo co mi jeszcze zostaje? i tyle w sumie. NO BO CO jESZCZE? I koniec :(

chujem w dupie Boby moge być jeszcze i Mengele tez. I tego brata sie dowiem. Ale pracę ma dzięki mnie także nigdy mi nie podskoczy. Aczkolwiek nie życzę go sobie bo mnie zaburza i tyle. No i tyle. Co jeszcze? GDZIE JEST MOJA PACZKA? bo będę mieszać. W garncu i koniec. Nie ma i tyle :(

Wiecie jako małe dziecko miałam chuja w ryju to teraz chuja w dupie i tyle. I nim jestem? Bo jak sie czuję na mojej rencie. Jak chuj w dupie - o to mi dosłownie chodziło i tyle. A na głowie. Nie i tyle. W dupie i tyle. I tak od dziecka? Co po mnie zostaje? POTAS. tego co sie działo w 1 akademiku na uczelni to też nie ma wiecie. Gosi - niestety nie mogę jej nie wziąć pod uwagę. Raz to w życiu zrobiłam i taki koniec. Przykro mi. A reszta niech se robi co chce. Taka bylam ...pomysłowa? Taka byłam ... no nie wiem. To co uważałam to robiłam trzymając sie ...swoich wartości czyli jakich? TAKICH SAMYCH JAK W WIEKU 5 latek. i tyle. Co można zrobić po krzyżu z wilkami. A ta stała praca W WILKACH tyle ile. Dalej rozwalona przez wilki? I koniec. Dopiero teraz sobie DODAM WARTOŚCI Z SENSEM i sie nakieruje na państwo krzyzem , ogram krzyż uczelni. Teraz. A ile ja mam lat? I koniec. gdzie moja renta i tyle :( 😡😡😡😡

jescze się wrociłam napisać wam 1 rzecz. I o to z pretensjami idzcie sobie do brygidek. Nawet za 1 rzecz bym sie nie odezwała do nich nigdy, a przez was TAKI KRZYŻ a po co mi to? Tacy jesteście? Np. jak wyżresz komuś matmę to nie da sie nienawidzić. I takie byly te siostry i ja. Ja chcecie żeby sie ktoś zachowywał jak ja to mu wyżryjcie figurę z głowy i wiecie wszyscy ludzie na mnie, że ja byłam pierdolnięta taka siaka, ale wartości to w sumie żadnych. No własnie nie - NA ZNIKNIĘCIE. Tak wysokie z góry Grabarki. Czy to ma sens? Wolałabym mieć filologa na Szekspira. A tu nie. I patrzcie to jest charakterystyczne ze możesz??? mieć wartości na ZNIKNIĘCIE i bez Szekspira zostać TO JAKI ON BYŁ. I zobaczcie bo moje życie nie miało sensu, dlatego ja tak pisałam w tej sieci. No wiecie - to nie jest takie proste. Ja sobie polepszałam filologa, a czy miałam rację? Bo przy moim myśleniu marnowałam czas niestety i nic więcej. Ale jakie miałam szanse cokolwiek polepszyć PO POLSKU. To miałam pisać po angielsku CZARNA DZIURA TEŻ zobaczcie. No to jeszcze niemiecki. No ale co najmniej z krzyżami rodowodowymi i wiecie też się za to nie dam. Bo marnowałam czas, a mogłam się wyspać. Ugotować cos? Nie wiem coś zrobić i tyle. Ksiązkę poczytać i tego filologa JUŻ PREDZEJ Z KSIĄZKI po polsku TŁUMACZĄC - o takie coś mi chodziło. I się zassałam. Tylko tyle. I nie umiałam zgadnąc JAK - to głupia bylam. No cóz. Czestochowa-Warszawa - Góra Grabarka. Zyczę powodzenia w życiu razem z brygidkami i tyle. Oraz rodziną królewską w Londynie. Co mi zostało z taką figurą. A to jest 1 rzecz i tyle. Przykro mi. Zniknięcie. A Szekspir? I tyle :( No i teraz pociągnijcie sobie wszystko dalej. Czemu nie? I tyle. Wartości Jane Austin. Jakie miała. Na przykład? I tak dalej. A Szekspir? Nie ma go. Kto jest wyżej - bo ja poszłam w Jane Austin bo widać a to bez sensu i zmarnowałam sobie życie jej wydaniem. Tak? No tak,ale czemu. A to i tak jest skomplikowane. No i zawsze jest JANE konta Szekspir - co wybieracie. I tak będzie zawsze. Bo ona jest ZNIKNIETA. Takie wartości - wszystkie. Nawet jak pierdnie i tyle. Jak Jan Ewangelista się dowiem. No właśnie... i tyle. Czy on jest zniknięty? I koniec :( I widzicie zniknięta i mogę mówic o zniknięciach. Czyli co? Nie miałam rodowodu na szkołe. Nie? Powiem? A mogę mówić o zniknięciach to miałam i tyle. Bo rodowod na szkołe jest zawsze jak możesz mówić o zniknięciach i wiecie tyle lat uczyłam w szkole bez rodowodu i tak będą mówić przez to literka cyferka. Ale ja miałam rodowody na szkołe i tyle mnie to obchozić. Ze złego przyjęcia, a te pielgrzymki wasze zniknięte też sie nie dadzą. CO TO JEST POLSKA? i tyle. No także tak będą mówić - ani rodowodow, a tyle lat w szkole W POLSCE. Ano a wcześniej? I tyle. I TYLKO TYLE. I gdzie jest moja renta? Bo czy lubiłam swoja pracę z tymi rodowodami? Jak chuja w dupie, ale moim zdaniem POWOŁANIE MIAŁAM. Miałam uczyć angielskiego i tyle. I teraz mam Szekspira i do widzenia. I nie jestem zniknięta. Zjadłam go i tyle. ? GDZIE JEST MOJA RENTA? zjadłam Szekspira zeby mi renty Zielone Świątki nie wzięły wiecie. Cdn tych listów nastąpi. Ale gdzie i kiedy nie wiem. Tu tylko renta. Może gdzie indziej w necie? I tyle :(

Tak mnie urządziły ZIELONE ŚWIĄTKI i uczcie się rozumu. Baba ucznia co się pociął piła spalinową miala ZJEŚĆ SZEKSPIRA i mogłaby być w szkole. Nie umiała. Tak przegrałam z nią tam. ZJEDZONYM SZEKSPIREM. Chyba go zjadła i ...po niej. Za zachowanie męża. I tyle. jak to jest twoja najwyższa wartośc to ją ZJEDZ - to są zielone świątki i ją masz. I ona nie chciała. A uczyła bo mogła I wiecie ja z nią przegrałam - czy ja sie jej nie boję. Ale ja miałam rodowody na szkołe i to jest cenniejsze niż zjedzony Szekspir. I tez mam Szekspira zjedzonego. Żebym była anglistką w Zielonych Świątkach - czy to jest NORMALNE? I tyle. Żebym mogła być tu w tym domu i się wynieść jako anglistka z FILOLOGICZNEJ uczelni??? nie wiem. Bo roślina, zwierzę to marnowałam czas. TOTEŻ SIĘ WYNOSIŁAM, ja myślałam o pracy STAŁEJ. Ja nie myślałam o studiach. A powinnam NIE UMIAŁAM TAKI ADRES i tyle. I tak zjadłam Szekspira CHOĆ NIE MUSIAŁAM - takie GŁUPIE SA ZIELONE SWIATKI W POLSCE chyba wiecie i zawsze było,ze oni w Polsce chyba w Szekspira wierzą i MUSZĘ STAC O RODZINĘ królewską bez daty urodzenia i tyle. I to wszystko. No wiecie - dla mnie to jest żenada. Tak ceniłam i cenie rodowody na szkołe i jana Ewangelistę. Szekspir żeby go mieć to IDEALNY FILOLOG. Kto ma na to szanse? Na IDEALNĄ matmę? i tyle. Bo tak we mnie wali Kevin? I wiecie co to jest IDEALNA matma - to jest matma na zniknięcie i zostaje ZJEŚĆ SZEKSPIRA MATMĄ NA ZNIKNIĘCIE. I wiecie to jest myślenie Zielonych Świątkow i jak oni to chca osiągnąć? Takie coś. Bo rektor nie mógł być na stałe w USA na tej uczelni czy gdzieś z tych wykładów. Dla siebie mógł. PRZY REALIACH. Ale Zielone Świątki i ich ideologie. I pan Bóg dużo racji im przyznał, ale ...jak oni realizują te ideologie? W praktyce. WSZYSTKO ZZERAJĄC. I tak ten uczeń poszedł na squad bo nie zjadł PAJĄKA PTASZNIKA zeby nim być. Wiecie ja do Szekspira nic nie mam, ale zeby go jeść, żeby MÓC BYĆ? To słuchajcie? To jest katolicka rodzina? To co oni mi wmawiali 40 lat. I przykro mi ale renta i bez kontaktu. Jak już dla mnie zjeść COŚ to dzieła Tokiena i tyle. I koniec. ja musiałam zjeść Szekspira przez KRÓLOWĄ BONĘ I DOKTORA MENGELE - 2 na babcię. No wiecie a chuj i dupa to nie dwa? Tak ona tu jest. Bo sorry ale tak to wygląda i ta rodzina królewska jest taka - OGRYWALI MI NAZWISKO FILMEM - klupnęli by się w łeb - PO CO TAKIE COŚ ROBIĆ? Co to za nazwisko? I wiecie - niech sie liczą z procesem. Ja ich pieprzę renta i koniec. Ale ci aktorzy z tego filmu za swoje zycie spierdolone KIM??? wytoczą im proces. ZNIKNIĘTĄ OSOBĄ? I tak polecą. Wiecie cześć tam zostanie chyba. Nie wiem czy ta rodzina będzie dalej. Takie coś. I czemu powstał amazon. Jaki byl i co jest teraz. Sorry i koniec. Bo ja jestem DEBEM trzymając się historii. A wy jesteście ZJADACZE SZEKSPIRA? Tak? Takie pierdy. Znaczy to ma jakiś sens, ale tylko w 1 wypadku. Jak jesz na rodowod i tyle. A tak to po co? Ale w przypadku Szekspira od kogo? I tak żegnam NA ZAWSZE RODZINĘ KRÓLEWSKĄ - jaki mam rodowod za zjedzenie Szekpira a to głupie DA w Katowicach też. ZAMKNIĘTE TO POWINNO BYĆ. Ja tam nie poszłam bo to było zamknięte. Najwyżej gdzieś indziej tylko... po co? i tyle. No po coś tam. Poczytać coś i tyle. To wszystko. Bo jaka ja byłam na studiach? Taka i tyle. A po co czytać? Nie wiem i tyle. Po prostu od razu najwyższa wartość zniknięcie Z RODZINY Z UKŁADU Z ODDANIA i wtedy wszystko, wszystko co robisz NIE MA ŻADNEGO SENSU. To sobie tak żyjcie i tylko w którą stronę za to zniknięcie. i jakie życie. Bo wilki były bez sensu. A gdzie stała praca dla mnie od dziecka? przykro mi i tyle :( 5 lat miałam jak ten krzyż rysowałam z wilkami na stała pracę. I to było KJU, tak? I tyle :(

wicie i tak mnie wylał z pracy KK święty ZJEDZONYM SZEKSPIREm - ta baba im powiedziała - nie miała Szekspira to miala go ZJEŚĆ. I tak poinstruowała baby na studiach i tyle. No ale to jest pogląd zielonych świątków i tyle. A czy to jest wartość korfantego? ZJEDZONY SZEKSPIR? Na jaki rodowod? I wiecie on jej wytoczy proces i tyle. JANEM EWANGELISTĄ. I tym zjedzonym Szekspirem, że w dupie go ma. Bo zjedzenie to najwyższa wartośc. A co ona robiła? I tyle. A ten Synek czemu go nie chciał zjeść? I tyle :( I koniec. I on ma Szekspira. Czemu? Bo go uszanowal? A ona? i tyle :( I tak leci garami i to ogrywa. I ZA TAKIE COŚ WYLECIAŁAM ZA TAKIE COŚ!!! i to nie jest sekta. I 7 lat przesladowan ZA TAKIE COŚ!! i w Kołątaju OPŁATKIEM na mnie - i kto? To zielone Świątki zrobiły? To w Chorzowie a tu? Opłatek na mnie dobrze działał. A czemu? I wiecie TO JEST SZKOŁA - jedzenie wartości? To jak macie taką wartość ksiażki wy pierdolnięte w łeby zielone ksiązki to se ZEŻRYJCIE i już będziecie mieć najwyższa wartosc taka jak macie taka potrzebe je miec lub wam kaza - najwyzsza wartosc w USA. I tyle. I tyle wiecie o Zielonych Swiatkach, swinstwach ich, morderstwach ale wszyscy na mnie. Bo macie miec najwyzsza wartosc ksiazki i mozecie w USA byc bo im zajezdzacie jedzenie. Tak to wyglada. A co wy robicie? I tak dalej. Ksiazek nie zalatwilam - cale panstwo uratowalam, zrec co macie - ksiazek nie zalatwilam - prosze je zjesc i mozecie byc. Jako najwyzsza wartosc wasza. MOJA NIE!!! Wybaczcie i tyle. Chociaz? Cos w tym jest. No ale zycie... tez jest jakie jest i tyle :(

No i teraz sie uczcie głaby - jaka jest najwyższa wartość Zielonych Światków i dlaczego matka ROZWALONEGO PIŁĄ ucznia zjadła na mnie??? Szekspira i ...jest Zielonym Świątkiem. bo jest. A czemu? i tyle. I wiecie dlaczego zjadła tego Szekspira i wasz KK jest normalny. Jak chuj w dupie. Sorry. Coś w tym jest, ale zasadniczo co? I tyle. ZASADNICZO CO W SUMIE??? No czekam na odpowiedzi. Przykro mi. I tyle. Bo nie chcę zielonym swiatkom sprzedać ICH FIGUR!!!! Sprzedać. A PO CO? Niech se zjedzą Szekspira. Tyle im zostaje po mojej życiowej tragedii. I koniec. Bo to nie poszło o Szekspira. Nie. W ogole. I tyle. Reszty nie komentuję. Powołaniem przegrałam to sobie wyobraźcie. Ja temu waszemu KK wytoczę proces i wygram. I tyle. Ale nie w Polsce. A obchodzi mnie tyle co chuj w dupie, tyle sensu ma i co? I koniec. I tyle. Czy oni są od Jana Ewangelisty? To co oni zrobili, kiedy? i jak mam w sumie rozwalone życie najbardziej że DO DZIŚ ŻYJĘ. Dzięki komu? I jak? I tyle. I co te brygidki tyle mieszają i koniec. Czy miałam na to wplyw? Albo czy mam szczęśliwe życie w Polsce? No i tyle :(

wiecie jak ZJECIE Szekspira to macie książki. I z tego przynajmniej jest FILOLOGIA. Ze też mi tego kolega na roku nie powiedział. 3 fakultet bym miała hahaha i tak na mnie i tyle. Bo na mnie czy mam 2 fakultety ja mi mówili w domu - Mengele. No wiecie. Tu i tak jest zły adres i tyle. i to wszystko lesba z amazona. ze mnie skasuje moją bronią. No cóz... ale w zasadzie jaką? Tym krzyzem rodowodowym Mickiewicza na 3 skrzydła z uczelni. I koniec. Czy ja mam 2 fakultety. Co ona sobie nie myśli? Ze ona ma NORMALNY niemiecki? Z krzyży rodowodowych to jest...obniżanie niemieckiego i tyle. Niestety. A czemu? Bo normalnie jest z matmy a to są rodowody. I są dobre wtedy i rodowodowy i figury. A jakie ona ma figury i tyle. I mi nie da rady. Niech se sama idzie na sqad i tyle.. Bo ona nie ma rodziców a ja jednak mam to powinni mi pomoc. Chuja do dupy wsadzić a te kurwy z parlamentu angielskiego niech też wykurwiaja bo i tak nic nie wskórają. Ja byłam EKSERYMENTEM i tak jest dr. Mengele - może być na ogranie. I CO TEN CZŁOWIEK ZROBIŁ W ŻYCIU? Z sensem? Nie wiem - a one na mnie ze nie doszłam do zadnych wnioskow? JAKICH? i tyle. Że dr Mengele był w Auschwitzu. Tyle wymyśliłam. Auschwitz wymyśliłam i to wszystko. Że to ich - rodziny królewskiej i parlamentu brytyjskigo pomysł - od założycieli banków i tyle. I co dalej? I koniec :( GDZIE MOJA RENTA I KONIEC :( 😡😡😡😡

Niestety nie będę oglądac ZADNEGO MECZU I MAM WSZYSTKO W DUPIE. Koniec. Pozdrawiam. GDZIE MOJA RENTA? 😡😡😡😡

A czemu to ta baba OBRZYDLIWA nie zechciała zjeść Szekspira wiecie? No czemu? Z Korfantego. Czy nawet go zjadła? I tyle. TO SE POCZYTAJCIE BIOGRAFIĘ JEGO I TYLE!!! A ogólnie i tak myślą żle z tym Szekspirem i służby on JEDYNIE im do walenia się z rodziną królewską w Londynie bo oni go żrą i idą w nich walić - bo tak pasuje. Ale najwyższa wartość. Ja nie mogę. Chociaż rodzina królewska. Są ich warci. Każda baba to kurwa a facet tez!!!! Zapamietajcie to sobie... bez... domni? zebni? dzietni? kasy? PANSTWA? AUTA? I tyle :( GDZIE MOJA RENTA!!!! 😡😡😡😡

Gość kornick
Hallo, wie geht's es Dir? Hast Du die Rente gegeben?

Gość kornick
ich mag Mickiewicz auch. Besonders Dziady cz. III. Und Du?

Haloo kornik. Ich mochte nicht auf Deutsch schreiben bitten. Etwas auf Polnisch nur. Warum auf Deutsch? Es macht kein Sinn fur mich. Ich dachte heute alles Ich kann zu wahren meine Rente Zeit is denken uber lehrnen fremde Sprachen durch Internet. Aber Ich denke viele Sachen sollen bezahlt sein. Ich denke still zu wenig Sachen wir konnen online treffen. Ich meine Lehrnen fremde Sprachen. Das ist alles Ich kann machen in Deutch. Ein bisschen lesen und etwas nutzlich. Interessante??? Leute treffen. Aber du weisst - nicht here bitte. Das ist eine schlechte Idee hier Deutsch uben. Mit wem? Warum? Ich hab keine Brauch. Kein Arbeit aus es. Bist du richtig interessant oder wer bist du? Alles. Und wissen Sie mochtest du WIRKLICH Deutsch mit mir uben? Du weiss - die Leute konnten denken dass Ich war verruckt Ich ubte Deutsch und lehrne in 2007 - und so weite. Aber es ist schwer es erklaren. Brauche Ich es wirklich? Ja? Na - ich muss es nachdenken. WARUM ICH startete diese Sprache lehren. Meine Idee war - meine Probliem sind durch Deutsche Pass. ABER WARUM? Kein Deutsch? Da wusste Ich nikt. Und ich kamm zu Konklusion. Eine Buch und Ich muss es sehen warum Ich muss weg aus die Schule in 2005 gehen. Vieleicht du verstehst es nicht. Ich denke heute - in 2007 Ich wusste es nicht - dass es passierten nur durch Religion. Und das is alles fur mich. I konnte es ganz nicht verstehen in 2006/2007 dasselb ich lehrnte Deutsch. Und Ich konnte es nicht wissen das es war uber 1 Buch zum Deutsch. Ein Buch Deutsch Lehrnen. Kannst du es verstehen? Das ist alles. Warum? Ich konnte dort jedoch DIESES MAL sein. Keine Ursache Ich werde heute horen - also WARUM ICH MUSSTE??? zu die diese Arbeit gehen nach SOLCHE GROSSE PROBLIEMEN. Doch es kein Sinn machtetet. Mein Fuhrerschein Kurse. Verstehst du? Alles. Wamm du mochtest zu mir auf Deutsch schreiben. Aber welches Ziel in es? Still macht was du willst. Alles. Und warum kein Ziel? Ich kann es dir erklaren. Wann bist RICHTIG interessant. Alles :(

ps warum brauchst du DZIADY??? auf Deutsch? Bist du ein Mickiewicz Filologist? Alles. Auf wieder lesen

ps. 3 naturlich ich will meine Rente gegen aber Ich sehe es nicht. Du weisst Ich muss die neue Wohnung suchen. Eine Wohnung suchen. Alles. Dann ich muss uber mein gesundheit sorgen. Was mehr? Das ist genug fur mich fur Anfang. Du weiss Ich lehrne nicht, Ich werde NICHT LEHRNEN. Entschuldiung. Ich muss uber meine Gesundheit sorgen. Mochtest du mir hilfen? Alles. Ich verstehe dir nicht zu gut in dieses Moment. Alles. Was mehr? Was mehr mochtest du WIRKLICH WISSEN UND WARUM. Und achtsam sein - ich bin ganz serious und wann du mochtest lachen aus mir - geh und sein tot - das ist alles was Ich mochte dir sagen. GEH und TOT SEIN - du mochtest wirklich tot sein aus mir lachen? WIRKLICH? Also wann du bist verloren Ich sorge nicht. ALLES. Verstehst du? ALLES :(

Gość Kilgore Trout,
Cześć! Zapytałaś wyżej, czy Ty masz myślenie filologiczne? Muszę to przyznać, czytając Twoje posty (przedzierając się z trudem przez niemieckojęzyczną część Twej wypowiedzi), że jesteś FILOLOGIEM całym swym jestestwem. I podziwiam to. Pozdrawiam, życzę miłego wieczoru. 🖐️

Alles was passierte SCHLECHT in meines Leben seit ... letzte 7 Jahre die sind Grune leute - da weiss Ich nicht wie soll ich ihre nennen. Greene KIrche Leute - sie sind alles schlecht fur mich. Ich lebe in eine SEKTE. Aber sie mussen mir es schauen das ICH BIN eine grunne kirche Frau und dann sie konnen mir tot machen. Aber Ich bin nicht. Und die Katolische Kirche? MIT EINE FIGURE. Alles. Was mehr? Ich brauche sie nicht. Sie konnten es nicht verstehen? Warum - interessent? Ich verstehe es BIS HEUTE NICHT. Es tut mir leid :( ps4 Und Ich denke nicht anderes in Zukunft. Warum?

Gość kornik to smieszka
uwazaj na nia smieszka to germanistka, wziela cie owieczko na sposob i podchodzi cie tylko piszac z toba po niemiecku

Witaj Kilgore, nie wiem czy jestem fiolologiem całym swym jestestwem NIE O TO MI CHODZI. To co robiłam na studiach było CHORE PSYCHICZNIE a ciekawe czemu. Ale to jest skomplikowane i tyle. To sie zaczęło już na 1 roku i koniec. A odejść z tej filologii jak bez tego krzyża z balladami? I wiecie - to nie jest wcale takie proste to poogrywać. Ja to mam dziś już ograne, ale to jest ŻENADA. Tak od razu się odchodzi. Ale jak się dowiem? A BYLE JAK? Po co mi ta biola była w sumie i tyle. NA LILIJE Adama Mickiewicza - tak pasuje :( Ja moze i to wiedziałam ale jakoś tak nie wiem... nie rozumiałam tego? Chyba tak No bo wiecie w sumie wartości, ale jakie? I tyle. I nie miałam wytlumaczone że KRZYŻ RODOWODOWY to jest NA 3 skrzydła bo krzyż to może powiedzieli, ale 3 skrzydła to nie. I tyle. Tylko Lilije - tyle miałam wytłumaczone i tak mnie chcieli sprzątnąć na 2 roku bo walą we mnie że dało sie odejść. JAK? NIE DAŁO SIĘ I TYLE. Lilijami zwłaszcza i koniec. A tak lecą głupie kurwy nie wiadomo skąd i po co i na co żyjące. Ja sie nie dam. To nie jest to samo krzyż rodowodowy na 3 skrzydła i krzyż rodowodowy O ILE COŚ TAKIEGO SŁYSZAŁAM na LILIJE. I tyle. No wiecie to nie jest to samo - przykro mi. Tak samo wiecie ach wiele innych rzeczy. Zostaje nazwisko. MICKIEWICZ i to TEŻ JEST BARDZO SKOMPLIKOWANE i koniec. W sumie z całości zostaje krzyz rodowodowy z wartościami wiecie na stała pracę 3 skrzydła więc to jest najlepszy dowod że to ani nie jest wiersz ADAMA MICKIEWICZA bo tam jest czy było powiedziane O ILE że jest ogranie Mickiewiczem i było LILIJE powiedziane. To są ballady. To nie jest to samo i to jest ciagle mało. Trzeba powiedzieć 3 skrzydła ballad. Wtedy gra bo to jest krzyż OGRYWAJĄCY PAŃSTWO. Także sorry. Nie ma mnie i tyle. Z tej uczelni NIE UMIAŁAM ODEJŚĆ I KONIEC. Jedynie bankiem i za to sie wkurzyłam - czego szmata chce i tyle. Wszystko bez sensu i koniec. No może przesadzam z wyzwiskami ale to jest durne forum i nie ma o czym gadać. A gnoicie się wszyscy równo. Ja sie nie dam. Dziś sobie ograłam rektorem??? górę Grabarkę i to wszystko. I koniec. JESZCZE COŚ? Bo nie miałam ciekawszych zajęc w życiu niż szlajanie się bez sensu tak? A kto to powiedział. A nawet jakby to jaki to sens to dla mnie miało? I koniec. I TO WSZYSTKO bo tak i juz :( Bo są powody, że to koniec i tyle wystarczy. A nie powinno? Wszystko :(

Gość kornick
er lugt, ich bin smiesczka nicht. Warum lugt er? Weisst du vielleicht?

Kornik - ja to mam gdzieś. Co ci ludzie tutaj chca mi udowodnić. No co? Że żyją moim kosztem. Żyją brygidkami ktore gnoją mnie całe życie, a moja matka nie chce mieć kontaktu z brygidkami - za mnie w Polsce musi coś dla dzieci brygidek zrobic i to wszystko. PO CO? No swoje powody miała żebym tu była i skończyła jak skonczyła. Tego co robił Otto w polsce nie da nigdy. Z tego ma byle co i koniec. Zreszta czy nie ma racji? I co on miał tu, po co? I to może być, a ja znowu nie. Wiesz to jest taka dzika nienawiść że to sie w głowie nie mieści. A to miał 2 rzeczy. A gdzie on jest? Jego nie miał. 2 rzeczy i co zrobił z nimi? Wielkie g. Przynajmniej znał polski porządnie a nie to co ja. I Po chuja w dupie mu ten polski był. Po 2 chuje nawet i koniec. I sie nie dam. By pomyślał to by w tym Rzymie sie znalazł. A tak? I dostał krzyż na księdza się dowiem. A jakie on miał szanse na to, żebym tym księdzem zostać bo wiecie on nie był zły. Ale on jakoś nie widział. Boga. Sorry jemu sie wszystko na Maryji kończyło, to jak miał księdzem zostać? On w ogole Boga nie bral pod uwagę. NIE UMIAŁ. Nie wziął go pod uwagę że istnial. Taki wzor mieli ludzie tutaj. A Maryja była punktem w krzyżu rodowodowym. To co go interesowało to dzieci. ALE PO CO? I taki koniec. I to są moje wartości i za to mam co jeść. Od matki. A wy sobie róbcie co chcecie. On miał mieć dla niej choć figury na Polskę. Po co tu jeździł , w ogole tu nie pasował. Wszyscy go wykorzystali - ja spędziłam obsrane i obejszczane życie w Polsce i to wszystko. I wszystkich wykorzystałam. Ciekawe jak? I wiecie państwo ograne górą grabarką i możecie se robić co chcecie. Pielgrzymek od razu brak to co? I sobie żyjcie z taką figurą. Co zostaje? Od razu zniknięcie i od razu wilki. NAJWYŻSZE WARTOŚCI. i jeśli macie taką figurę to tak na plus jak na minus. GORA GRABARKA. Tak się to robi? No sorry i koniec. I se teraz bez MOJEJ grabarki i tyle. Gora Grabarka CO TO JEST? No sorry i tyle :( Bo jadą na mnie Jane Austin a CZY TO WŁAŚCIWY KIERUNEK? I wiecie dowiem się że no do rodowodu RZYMSKIEGO mi pasuje. No wiecie a co? GDAŃSK? Jak? I tyle. JAK? Do mojego nie pasuje i tyle. No cóz... bo gnoję brygidki. JAK? i tyle :(

Także wiecie ja w odopowiedzi na JANE AUSTIN mam górę Grabarkę i to wszystko. Może za nia? Nie wiem. No ale sobie tak żyjcie. I CAŁE MOJE ZYCIE TO ZNIKNIĘTE PSYCHIATRYKI. I co te brygidki chciały osiągnąć tą figurą. Ograły mi rodowod na władzę bo miałam. No to chmura mi ograła. Albo one. I co jeszcze. Niewidzialne dziecko, tak? ZNIKNIĘTE. I koniec. I JESZCZE KSIĄŻKI? Zeby ograć zniknięcie. No to może po prostu oddac RODZINIE. Nie. No wiecie co... dom dziecka. Nie istnieje. Żaden. No trudno. Praca stała też. NIESTETY. Zwłaszcza tu sie nie dam. Nie miałam babci. NO ALE CZEMU? i tyle. Boże tak trudno sie tego domyślić. Figurą ograna - no to by tak sie tu nie skończyło. I wiecie - ten dr Mengele to powiem wam nie wiem co by to było gdyby nie jego szefostwo w pracy. W WILKACH bo to jest SEDNO. Ja z górą grabarką. No wybaczcie. FIGURĄ!!! Żeby jeszcze punkt i tyle. Bo czemu do tego doszło? CZY BRYGIDKI MAJĄ WSZYSTKIE KLEPKI NA MIEJSCU? I wiecie one moga tak żyć. Ale jakie wartości mają i gdzie mnie oddały? DO JAKICH WARTOŚCI UJEMNYCH NIESTETY? Zdurniały i koniec. A Czestochowa - to jest wartość dodatnia? I koniec. A CZEGO W SUMIE. A Warszawa - co to za wartość? I tyle :(

I wiecie ja nie mam rodziny. Jak Bona i Mengele udowodnią mi, że są katolikami to z nimi trzymam. Tak wolę Bogusie. Oni zyją w SEKCIE i koniec. Tak przegrała Bogusia. Bo postawiła na rodzinę, a nie rozumiała że to jest sekta. Bardzo skomplikowane z powodu tego, ze była wyzywana. I to jak? CORKA MERKEL. No wiecie - wy jesteście naiwni a ja nie. I tyle. No trochę i koniec. I nie naskakujcie tak na mnie bo nie macie racji i tyle. Moje życie to jedno wielkie chodzenie do kościoła - ogrywanie gory grabarki się dowiem. Wiecie to nie ma sensu. Nie miałam figury w kościele, męczyłam sie - ja sie nie dam. Nie wiem kto szedł na pielgrzymce - było ich wiecej i wiecie miałam 20 lat. KOGO MI DALI DO POKOJU? Bo jak mogłam iśc do Piłsuda? Na squad poszłam? DEPRESJA? NO wiecie - a oni co - depresję mieli jak mi te Gosię przywalili do pokoju na 1 roku? To była ich depresja? Co to miało byc. i koniec. To był św. Jan Ewangelista i wiecie ja nie wiem co. Ale na pewno nie dyrektorka szkoły. Po co i tyle :(

No i tyle wam napisze oraz GDZIE JEST MOJA RENTA? i tyle :( I koniec. To wszystko. CO JESZCZE CHCECIE WIEDZIEĆ ALE BOICIE SIE ZAPYTAĆ? I koniec :( Idzcie se do mojego ojca. Moja matka jest zniknięta, ale on - życie na widoku. Jak pierwsi ludzie za chodzenie po nagu. Dalej w skórach, może kiedyś sie ubiorą. Jedynie,że na widoku. Jak w teatrze. No cóz... i tyle :( Uważajcie żebyście nie zniknęli jak Indianie w USA sie dowiem. Indianie? Chyba Zielone Świątki - to jest ich największa tragedia, ale kogo to dziś obchodzi. I tak mają amazon. ALE PO CO? Juz zapomnieli po co im to było. Jedynie, że jadą piłsudem - musieli się zmienić - a ciekawe czemu? Przecież to nie ma sensu. No czy tu chodzi o ksiażki? O państwo jak przywalić Polsce. A ZA CO? i tyle. I reszta to se róbcie co chcecie. Miałam zjeść jabłko Adama - gówno i sikiem popić na Jana Ewangelistę - taka jestem i do widzenia. Ale jabłka nie zjem. Jestem Zielonym Świątkiem? Każdy kto je jabłka jest zielonym Światkiem. NIEPRAWDA jest to głupota i koniec i kazdy Indianin będzie wyżej od nich i tyle. Oni byli wyżej, ale czemu? A kiedys? A jak będą wyżej to znowu to samo i wiecie ile tam było zniknięc? NORMALKA - tego nie ma , tamtego nie ma. Takie coś to jest. Przykro mi i tyle :(

Gość Kilgore Trout,
CO JESZCZE CHCECIE WIEDZIEĆ ALE BOICIE SIE ZAPYTAĆ? Dlaczego Mengele nie wyleczy Ci kręgosłupa? Dobrze zrozumiałem, że jest lekarzem z przerostem ambicji?

Oni po prostu MOIM ZDANIEM w USA wysadzili (Indianie) Zielonych Światkow na amazon. de. Tyle mieli wartości i nie umieli dac rady. Krzyze rodowodowe mają na 1,2,3 skrzydła może na 4 na języki. A Zielone Swiatki - tacy jak oni wyżej i tyle. CZEMU? No właśnie - oni nie docenili siebie i swoich porad z także wyżej są ze zniknięc - najcześciej w dół. A CZEMU? i tyle. I W USA Zielony Swiatek nie chodzi do kościoła. Najwyżej do katolikow sie dowiem. Do zadnego bo to grozi zniknięciem. To co to za rela, że budy nie możesz postawić i tyle. No o co chodzi? A Indianie przy nich głupieją bo sie nimi ustawiają bo mają kredyt a oni nie bo przepadł ich po założycielach banków, których z powrotem nie chcieli, wszyscy sie wymordowali i idziecie na amazon to co? Wchodzicie w taką historię. Jak sie uratować od tego z Polski i tyle. JAK? Ja sie uratowałam władzą a reszta? A jest to mądre, normalne? A Zielone Światki nienawidzą polski. Nasz rektor był OK i co osiągnął na uczelni Zielonych Swiatków w USA? W Polsce sie powiesił. A CZEMU W SUMIE? i tyle :(

Dlaczego Mengele nie wyleczy mi kręgosłupa. Bo nie jest lekarzem. JEST eksperymentem brytyjskiego parlamentu co dolega Polsce. On powiedzą mi. Ja - ja to miałam wybadać. Ja nie wiem co wam dolega. SCHIZOFRENIA i tyle. Albo coś tam takiego schizofenia paranoidalna i tyle. Głosy słyszycie. A czemu i tyle :( No i wiecie - nie wiem jak miało wyglądac moje życie, ale babcia mogła być. I to tyle. No ale... a tu? Inny adres. Te wartości tej rodziny. No i wiecie stała praca normalnie. Oni się dorabiali mną, a ja? I w pracy ja miałam HORROR, żebyście nie myśleli,że to jak teraz. Pracy normalnej nie miałam moje życie NORMALNE??? skończyło sie 12 lat temu jak zostałam bezrobotna, niewydana i mogłam sie powiesić jak dziś. To wszystko. Co jeszcze? Jeszcze cos? A co?