Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmammaa weronkkiiii

Zachowanie 3- letniego dziecka?

Polecane posty

Jak zachowuja sie wasze 3 latki.Bo moja jest marudna, wszystko wymusza placzem. potrafi dlugo plakac az czegos nie dostanie co chce. Nie wyrabiam juz nerwowo.

nie macie dzieci w tym wieku?

Gość Kruselka
Mamy , mamy takie dzieci :) Widocznie znowu ma jakis bunt ,znowu chce wystawic cie na probe na co jej pozwolisz . Wie, ze jak polozy sie na podlodze i bedzie ryczec 5 minut ty ulegniesz i znowu bedzie miec to co chciala. Musisz to olac niech ryczy jak nie bedziesz zwracac uwagi to bedzie wiedziec ze nic nie dostanie przez placz. Z drugiej strony moja nie robi mi takich scen a jak juz sie jej zdarzy to poprostu wychodze do innego pokoju za chwile cora przychodzi i jest spokuj. Musisz wytrzymac ten jej placz nie ma rady.

wskakuje też na pierwszy lepszy stół i wali obertasa

dodam, że każdej niedzieli zakrada się do kurnika sąsiada przebrane za lisa i wybiera kurom jajka :classic_cool:

Gość zooooz
moja też się wydziera jak czegoś nie dostanie choć ostatnio zaczeła "warczeć" i chodzi za łóżko obrażona :) Poza tym to uparciuch, chce stawiać na swoim

Gość zooooz
ogólnie drze mordę i na złość zesra się w majtki, a potem sama każę jej to wyjadać. pruje pysk na okrągło zasikana po same pachy

Gość zooooz
podszywie wymyślaj dalej mam niezły ubaw :D

Gość Co za idiotka tu sie pdszywa
Kobieta ma problem a tu znowu jaj robicie

Gość Co za idiotka tu sie pdszywa
ale prawdę mówiąc masz poryty łeb :(

dzis poszlismy na dlugi spaceer do lasku. w jedna sterone co chwile placz, bo chce isc na karuzele, a tu kotka zobaczy. czy hustawke bo ona chce wejsc i sie bujac. wyrywa sie z reki.A jak juz idzie za reke to placz. co chwile ze siku sie jej chce.ze ja noga boli. i ciagle jeczy.

up

Gość Zinko
dzieci w tym wieku są ciekawskie. jak ja id z moją to musi każde schody zaliczyć, krawężnik, jak przechodzimy koło placu zabaw to też z nią wstąpi by się chwilkę pohuśtała czy zjechała na zjeżdżalni. ja ni widz w tym nic dziwnego czy złego. Akcje z siusiu też przechodzę np u lekarza jak zaczyna się jej nudzić i nie wie co ze sobą zrobić. traktuje to jako zabawę

ja wiem ze dziecko w tym wieku jest ciekawe wszystkiego.Ale u moej denererwwuje mnie to ze na wszystko reaguje placzem.

Gość Zinko
moja też targuje płaczem dlatego nie reaguje na jej wycie

wwczoeraj nasza o maly wlos nie wpadla pod samochod. bylismy na zakupach a naperzeciwko sklepu jest plac zabaw, wyrewala mi sie z ereki i biegnie na ulice.W ostatniej chwili ja zlapalam. bo ona chce na placyk