Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladi

sukienka xxl dla puszystej - pomoc

Polecane posty

Gość Prawda zawsze boli
też noszę rozmiar 52. Ile ważysz?

Gość jcdfnrjfekvfnc ejfkdnmc ked,
żaden z tego fasonu, podkreśli Ci wszystko co chcesz ukryć. Sama jestem większa(46) i Ci dobrze radzę. Za obcisła, zwłaszcza a brzuchu. Zły materiał, poszukaj czegoś innego. Podoba Ci się ta modelka w tym? Wygląda jak szynka!

Gość Anniieelkkaaa
Schudnij grubasie to nie bedziesz miala problemu z wyborem sukienki.

Gość zadna z nich
majac wieksza wage musisz miec dluzszy rekaw. nieapetycznie wyglada taka gruba reka, nogi tez zakryte, minimum za kolano. od razu Cie wydluzy i da wrazenie, ze jestes szczuplejsza. zadnych krat i poziomych pasow :)

Gość ejjuspokujsie
Anniieelkkaaa no chyba jebn* jak mi powiesz za szczupła osoba nigdy nie mam problemu z wyborem ciuchów.

Nie przejmuj się trollami, co potrafią tylko wyszydzić i zdołować. Wybierz koralową, jest bardzo ładna. Ja mam rozmiar 44 i gruby tyłek, ale na szczęście wyraźnie zarysowaną talię i najlepiej wyglądam w sukience tuż za kolano prostej od bioder. Nie noś zwężanych do dołu, bo pogrubiają. Co do rękawów, to ktoś tam wyżej ma rację, trzeba troszkę zakryć.

Gość zwroty

Gość ale ejstes dosc wysoka
i w sumie nie wiemy czy górę masz bardziej rozbudowaną czy bardziej np szeroka pooopa dla tezszych lasek wszelkie sukienki z odsłoniętymi ramionami sa nie teges duzy dekolt ok,odcięcie pod biustem ok,ale raczej zeby było luzniej niz dopasowane ale moze nogi masz fajne zgrabne przy tym wzroscie a ta Twoja sukienka + zakiet(nawet z krotkiem rekawem) to nie byłoby bardziej ok? jakies fajne korale i git majonez

Jeżeli to jeszcze aktualne to ja zapraszam na ciekawego bloga, który jest tylko o ciuchach w rozmiarze 44 i większe. Cały przekrój, polskie i zagraniczne marki czyli modne krągłości - wszystko w jednym miejscu :) Często aktualizowany. Próba stworzenia porządnej ciuchowej bazy. Okazuje się, że tych marek jest mimo wszystko więcej niż można się spodziewać. szafasizeplus.blogspot.com/