Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadyaa

Portugalia - wakacje

Polecane posty

Chialam sie wybrac w sierpniu do Portugalii. Moze jest ktos, kto moglby dac dobra rade co, gdzie i kiedy? Gdzie najlepiej sie zatrzymac, co zwiedzic, na co uwazac itp.

Gość ochędóż
tak, znalazłby się ktoś

Gość miho mijura
Portugalia jest beznadziejna, zwłąszcza miasto Sesimbra

Gość marianna pe *
Porto piekne i Lizbona leć do Lizbony i zwiedzaj ..pociągi dość szybkie i dobre połączenia szukaj na gogle, a nie tu!

Gość gwregwr
napisz od razu psycholu że czekasz na lady love

O ile mieszka w Portugalii jest mile widziana.Jak już to psycholko

Gość Wandziia
lipcu 2009 roku wyjechaliśmy z firmy na wyjazd integracyjny do Portugalii, ojjj działo się Ale wyjazd był sponsorowany w całości przez pracodawce, który ma umowę timesharingu z Holiday Travel Center, więc ma corocznie do dyspozycji takie wyjazdy dla pracowników. Wracajac do tematu to muszę przyznać, że najbardziej urzekły mnie piękne plaże i ciepła woda. Uwielbiam sporty wodne i pływanie, a Portugalia jest idealnym miejscem na wodne swawole. Poza tym rewelacja hotel DelPalma na wybrżeżu pod Lizboną. Portugalczycy naprawdęśliczni, tylko sie pocą za bardzo, naprawdę polecam! Jedźcie natychmiast jak możecie!!! Imprezy super, jedzenie ekstra! rozrywka full!

Gość hotpatriocik
Osobiście polecam koniec sierpnia/początek września - jest troszkę mniej turystów, a pogoda nie jest tak upalna jak w czerwcu czy lipcu. W ogóle dobrą opcją na udany urlop to samodzielnie organizowana wyprawa. Wystarczy znaleźć dobre, tanie loty do Portugalii: http://www.tanie-loty.com.pl/ i zarezerwować noclegi w motelach lub hostelach, można całą podróż komponować i zmieniać sobie na bieżąco - z doświadczenia wiem, że to znacznie fajniejsze rozwiązanie niż wyjazd z biurem. pozdrawiam i życzę udanej podróży.

Gość portugalia dobry wybór
byłam tam dokładnie 10 lat temu i od tego czasu nic nie jest w stanie przebić Portugalii.To zjawiskowo piekny kraj,jeśli decydujesz sie na połączenie wypoczynku i zwiedzania to polecam południowe wybrzeże Algarve.Przepiękne plaże, wspaniałe hotele i dobra kuchnia.\Ja byłam w Albufeirze, hotel Monica isalel Beach, tuż przy plaży, 15 minut wybrzeżem od starówki, przepieknej zreztą.Z wycieczek polecam w zasadzie wszystkie.Mnie zachwyciła Lizbona, naprawdę warto się wybrać bo to miasto ma w sobie cos magicznego.Koniecznie pojedź tramwajem 28 , który wspina się stromymi, waskimi uliczkami wyłożonymi kamieniem a wkoło roztacza się taki widok,że dech zapiera.Przy okazji można zahaczyć o hiszpańską Sewille, równie piękną chociaż zupełnie inną.Możesz wybrać się także na przylądek Sw.Vincenta, najdalej na południe wysunieta część Europy.Portugalia jest fascynująca, jedyny mankament to to,ze jest daleko , długo sie tam leci no i to kosztowna impreza, ale naprawde warto, bedziesz zadowolona.

Gość myślę sobie, że
ile kosztuje obiad w Portugalii ??

Gość gość
cześć zbieramy większą ekipę na wyjazd do Portugalii. Opis wyjazdu pod linkiem http://student.travel.pl/wakacje_eg987,portugalia-eurotrip-algarve-2013. Chcemy wyjechać większą paczką, na chwilę obecną mamy 5 osób (3 chłopaków i 2 dziewczyny). termin przełom sierpnia/września. Fajnie by było zebrać więcej osób, oczywiście wcześniej ewentualne spotkanie w wawie. Pozdr

Gość matryna
Chcialabym zapytac, czy ktoś jest w stanie polecić sprawdzoną wycieczkę objazdową po Portugalii? Chcialabym zwiedzić ten kraj w przyszłym roku. Przede wszystkim interesuje mnie duzo zwiedzania, lubię takie intensywne podróże. A na pierwszy raz myslę, że dobrze byloby wybrac się z biurem podrózy.

Gość gość

Ja wybrałem zakwaterowanie w myosotis oporto hostel nie stać było mnie na nic lepszego uważam że jest blisko stadionu a i do morza jest nie daleko jak wróce wyraże opinie o tym hostelu

Gość zosik

Portugalia to super pomysł, ja ostatnio postawiłam na jej inne oblicze mianowicie Maderę i jestem nią urzeczona. Byłam na wyspie tydzień i korzystałam z pomocy przewodniczki z Polski Soni z madeiradreams.pl i zobaczyłam wszystko to o czym marzyłam. Polecam