Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanawawa22

Dziewczyny potrzebuje pomocy:(

Polecane posty

Gość zdolowanawawa22

Witam. Mam 21lat i kochałam się z chłopakiem i on skończył we mnie:( dodam że okres powinnam mieć 12czerwca czyli mam dni niepłodne. Czy na pewno wpadłam? :( to było wczoraj wieczorem a rano jak wstalam to mnie troszkę podbrzusze bolało... Czy to przez zbliżający się okres czy to przez zapłodnienie? Proszę pomóżcie:(

1. Dni płodnych się nie wylicza, tylko obserwuje. 2. Szanse na ciążę podczas pełnego stosunku w trakcie dni płodnych wynoszą ok. 25%.

Gość HEEEJJ
będziesz miała małe ecie pecie ja bym się cieszyła

Gość zdolowanawawa22
no mam nadzieję że dostane ten okres:( strasznie się boję..nie mogę sobie teraz pozwolić na dziecko. Od września chciałam iść dalej do szkoły żeby dostać lepsza pracę żeby pomoc w domu finansowo...bo teraz dostaje marne grosze i to bez rejestracji:(

Gość kuklinka
ból brzucha nie świadczy o zaplodnieniu, bardziej bym stawiała na zbliżający się okres. a jeżeli nie wystąpi o czasie tak jak zwykle wykonaj test i udaj się do lekarza. trzymaj się i nie denerwuj się na zapas. trzymam kciuki :)

Gość zdolowanawawa22
dziękuję:( do tego 12 to chyba nerwicy dostane:(

Gość kuklinka
zobaczysz , wszystko będzie po Twojej myśli. zleci się raz dwa :) ale znając siebie test miałabym już zrobione, niektóre testy są wstanie wykryć 6 dniową ciążę.

6-dniową ciążę, czyli 6 dni od zapłodnienia. Uwaga konkurs! Ile dni po stosunku dochodzi do zapłodnienia?

Gość zdolowanawawa22
No to się stało w środę w nocy to chyba jeszcze za wcześnie na test:( a miałam dziś jechać po tabletkę po i musiałam rano jechać do dentysty bo całą noc przez zęba nie spalam:( a później do pracy:( boję się tego wszystkiego

To myśl głową a nie czym innym. Wkurzają mnie takie małoletnie paniusie co najpierw robią potem myślą a następnie panikują olaboga co to będzie ja nie mogę być w ciąży.

Gość kcbr1992
Zrób sobie wcześniej test ciążowy żebyś była spokojna :)

Gość rgrgrgrgrgrgrgrgrgrgrgrg
Było dziś lecieć do lekarza po tabletkę PO i wziąć... a tak to loteria

Gość rgrgrgrgrgrgrgrgrgrgrgrg
dentysta ważniejszy niż niechciana ciąża?

Gość herh54u
A pytałaś go po co w tobie kończył?

ręce opadają z głupoty młodych ludzi teraz....zastanawiam się,czy serio w społeczeństwie młodych jest teraz kretynizm czy to tylko prowokacja na udawanie przygłupa?czasami jak poczytam z jakimi problemami młode dziewczyny tu się zwracają....to nie wierzę,że aż tak można być zielonym w sprawach sexu,antykoncepcji i ciąży.

Gość de-monika
solage dokładnie....zgadzam się z perwersją dni płodnych się nie oblicza, bo owulacja może się przesunąć. polecam mikroskop owulacyjny, albo testy

Gość Kuklinka
Zawsze możesz wykonać badanie z surowicy krwi w laboratorium , nazywa się BHCG. Kosztuje ok 30 zł, i jest w ciągu godziny. Ja także wolałabym iść po ta tabletke niż do dentysty. Wgl wszyscy tu się dziwią czemu dalas mu skończyć w środku? Niech on się teraz martwi. Moim zdaniem powinnas go z siebie zwalić.. No ale stało się. Trzeba być dobrej myśli.

Wątpię abyś była w ciąży skoro na dniach masz dostać okres to są to Twoje dni bezpłodne, chyba że masz nie regularne cykle...

Gość Verdis
wczoraj był stosunek a dzis już masz objawy. Weź przestań o tym myśleć to ze stresu