Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badacz ludzkich umyslow

zauwazylam ze malo inteligentni ludzie nazywaja swoje dzieci, np Angelika,

Polecane posty

Gość up.,
up odgrzewany kotlet :)

Gość wilgotna 13
badacz ludzkich umyslow Ty nie gadaj głupot tylko zajmij się moją piczka :P

Gość 191919
Ludzie nie wyksztalceni, prosci daja najczęsciej swoim dzieciom imie SANDRA. Tak wynika ze statystyk

Gość okiss
Sandra - to najprostsze i najśmieszniejsze imię jakie matka może dać córce To imię osmiesza dziecko i jest nieszczęśliwe Tak mowią wróżki

zauważyłem że ludzie z uważający się za psycho analityków to ludzie z niskim ilorazem inteligencji. Ludzie tacy jak autor to po prostu głupki. Mają zaniżoną samoocenę i szukają dziur u innych.

Gość gość
baaaardzo naciągnieta teza.........aczkolwiek...cos w tym jest:D

Gość gość
nie, nic nie jest naciagniete, taka jest prawda ze ludzie o ciasnych umyslach nadajac takie "światowe" imie dziecku myśla, ze to im doda prestizu, maskuja tak swoje poczucie nizszości i kompleksy, im wieksza ciemnota tym bardziej "wyszukane" imie... tez znalam jedna taka totalna wieśniare co ma syna Olivera, imienia drugiego nie pamietam ale tez coś w tym stylu

Gość gość
dobre spostrzezenie!Tak sobie mysle i doszlam do wniosku,ze z patologi,jakie znam to: Sandra,Wiktoria, Angelika, Kacper

Gość tak to ja111111
Bzdura!!!! Jak mozna,w ogole wyciągnąć takie wnioski.To,ze rodzice dali dziecku na imię Kevin,moim zdaniem nie swiadczy o tym,ze sa malo inteligentni.Jest pewne uwarunkowanie i smiem twierdzic,ze ludzie "wybitnie" udolnieni,daja na imię swoim dzieciom imiona,babć,dziadkowów typu Antonina,Franciszek.. Moje dziecko ma na imię Karina,a ja nie uwazam sie za osobę malo inteligentna. Idac tym tokiem myslenia,to fakt,ze mam na imię Anna (staropolskie imie glownie naszych babć) miesci sie w kanonie inteligencjii,a jednak corka moja ma na imie Karina,tez przez wielu zle postrzegane. To jest moje zdanie i sie z nim zgadzam..:))))) Pozdrowienia dla inteligentow:)

Gość gość
A ja zauwazylam ze imiona w plsce wzbudzaja wiele bezsensownych emocji

Gość gość
Niema żadnej patologii w tym że rodzice chcą nadać dziecku jakieś wartościowe imię. Może ono świadcyć o patologii umysłowej ale też przeciwnie. Imiona typu Adrian, Franciszek, Wiktoria sugerują że rodzie mają jakąs wiedzę na temat postaci z historii, literatury, religii. Wiedzą np jakie cechy są przypisywane danym imonom. Co innego imiona sugerujące płytkośc światopoglądu jak Brajan, Rodżer, Vanessa... Bo to takie, Hollywoodzkie. Sława i pieniądze to jedyna wartość wyznawana przez niziny społeczne o wąskich horyzontach.