Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilka3

Dieta Light!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!po 30 -ce i 40-ce!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Witajcie dziewczyny!!!!! Wlasnie jestem w trakcie Diety Light.Szukam wsparcia!!!!!!!czy znajde bratnia dusze???Moj cel to 1-20 kg mniej!!

Gość lubie pytac ludzi,
a co to za dieta?

Gość kropeczka.mi
pewnie jakaś chińszczyzna !! tu na forum nikt się sensownie nie odchudza

Gość Lady Me
Ja tez jestem na diecie, ale MZ...cel ten sam! chetnie przylacze sie do dietkowania- w grupie razniej!

Gość kabnds
to jest dieta ? gotowa tak? tak w torebkach ?

Czesc wam! tak to jest dieta w,, torebkach,,piec saszetek dziennie zamiast posilkow,,ponoc dieta dla tych co musza szybko schudnac.!!ja juz jestem trzy dni po....

Gość kabnds
a jaka cena jest tego i na jaki czas ?

teraz byly promocje 20zl za op.jest tam 5 saszetek.wychodzi drogo,ale ja probuje....

Jest pewnie identyczna jak moja -ja tez mam szejki ale tylko 2 Ile masz kalorii w 1 saszetce ? Czy to tylko koktajle czy np niby obiad w proszku ? Czy poza bialkiem tluszczami I weglami sa tam witaminy I l-karnityna lub skladniki przyspieszajace przemiane materii?

Jesli to jest to co mysle to cie Zapcha :) bedziesz jadla regularne posilki co jest wskazane. Tylko Pytanie czy za ta cene nie bylabys w stanie ulozyc niskokalorycznego menu na caly dzien -a pewnie bys byla Po kilku dniach Mozesz tesknic za prawdziwym jedzeniem Ile masz w tym kalorii na dobe? Ja pije slim fasty bo latwo sie przygotowuje I jak pije wieczorem to nie podjadam sa slodkie I nie jem slodyczy :) Mieszkam w uk I sa taniutkie gdybym mieszkala w pl wolalabym zjesc owsianke I lykac witaminy:) Tak czy siak zycze ci powodzenia :)

Ja mieszkam IRL,wczesniej lykalam jakies swinstwa,ale niestety....Wiesz ja pamietam tez dawno temu pilam slim fast i bylam bardzo zadowolona,ale tutaj tego nie widze...mimo wszystko wole jakos te saszetki bo wiem ze nie moge nic wiecej.ostanio bylam na kopenhaskiej przez 2 tyg.schudlam 7 kg,ale powrocil efekt jojo przytylam 2 kg w krotkim czasie...

acha a podasz mi ile kalorii dziennie bedziesz zjadac?? w uk w aptekach widzialam kilka tego typu diet cos na literke C ale wybralam slim fasta bo uwilebiam szejki i widzialam ze w pracy to pija powodzenia

Ja tez uwielbiam szejki..diete light kuplam sobie teraz jak bylam w Pl.teraz czwarty dzien i 4kg mniej,jestem zadowolona,teraz to mysle co bedzie jak ja skoncze,bo konczy sie stopniowo,przez eliminowanie saszetek.czyli po 2 tyg.odejmuje saszetke,a dokladam np.piers z kurczaka.

w diecie jest zupa o smaku kurczaka i dwa szejki czekoladowy i truskawkowy, jest tez czekolada na zimno lub goraco ja wole na zimno.saszetka to ok.120 kal.