Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablabla1232

nuda w związku

Polecane posty

Gość blablabla1232

witam. Od 1,5 roku jestem z facetem,jakiś czas temu zdecydowalismy się razem zamieszkać. W nasze życie wkradła się straszna nuda. W sumie od początku tak było,tylko wiadomo jak to początki- byliśmy zafascynowani sobą. Potem kiedy pierwsze ekscesy ustały zaczęłam zauważać co nieco. Jak to,że tak naprawdę nie mamy nawet dokąd i z kim wyjść, nie mamy żadnych wspólnych znajomych. Ciągle tylko praca,dom i codzienne obowiązki- taka wegetacja.ciągle tylko on i te cztery ściany. Nie znaczy to oczywiście,że go nie kocham,ale czuje,że ta sytuacja powoli nas niszczy i nie ma od tego odwrotu. Mnie po prostu zaczyna takie życie męczyć. Chciałabym choćby gdzieś pojechać,coś zwiedzić,zobaczyć,ale ciągle nie pozwalają nam na to finanse. Ciągle mamy pod górkę,wiecznie jakieś problemy i niespodziewane wydatki. Zaczynam obwiniać siebie,że stanęłam na jego życiowej drodze,bo od kiedy jest ze mną nic mu się jakoś nie udaje... Boję się,że ten związek może się rozpaść z takiego właśnie powodu. Poradźcie coś,może powinnam wyjechać na trochę i sobie to wszystko przemyslec ? Chociaż tak naprawdę uwazam,że nie powinno się tak uciekać od problemu. Tylko w takim razie jak go rozwiązać?:(

Gość blablabla1232
up

Gość blablabla1232
upup