Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodamama:(:(

nie mogę go zatrzymać:(

Polecane posty

Gość młodamama:(:(

właśnie się dowiedziałam o ciazy:( chłopak się odwrócił, rodzina także...zostałam całkiem sama i bez stałej pracy:( nie mogę zapewnia temu dziecku dobrego domu:( gdzie mogę szukać pomocy jeżeli chodzi o adopcję?

Gość GHAH parowozik na drezynie 666
Trzeba się było płodzić po ślubie! Stupid genome got all people!

Gość van1lLa
Możesz po prostu zostawić dziecko w szpitalu, noworodki szybko znajdują adopcyjnych rodziców.

młoda mamo a ile masz lat? może daj rodzinie i chłopakowi troszkę czasu na oswojenie sie z tą myślą? wiesz jeżeli jesteś mloda to oni na pewno tak jak i ty nie byli gotowi na tą wiadomość.

Gość Verdis
wszystko sie ułoży nie martw sie (: daj czas rodzice sie nigdy od dziecka nie odwrócą, złość przejdzie nerwy opadną i wszystko sie ułoży. A facet to złamas bedzie płacić alimenty a jak nie to będziesz samotna matka ze strony finansowej źle Ci to nie wyjdzie.

Gość Magnolia czarnabiała
Nie martw się ja zaszłam w ciąże po pierwszym w moim życiu współżyciu miałam 18 lat strasznie się bałam nie wiedziałam co robić, zadecydowałam , że urodzę i urodziłam Syna. Dziecko kiedy je zobaczysz po porodzie staje się dla ciebie najbliższą istotka na całym świecie i tak pozostaje do końca Twoich dni. Rodzina która się odwraca jest zazwyczaj w szoku, albo z innego powodu tak robi. Musisz sobie zacząć radzić sama chociaż spróbuj. Moja koleżanka niewidoma mieszkała w takim Domu dla samotnych matek dostała pomoc socjalna dla Matki z Dzieckiem, ale już musisz się o to postarać / urodziła córeczkę / Wtedy można tam było pozostawać 3 lata. Jeżeli chcesz zostawić Dziecko po porodzie to zacznij się do tego przygotowywać już teraz z psychologiem państwowym bo w szpitalu podpisujesz dokumenty w których wyrażasz zgodę na adopcję , a jeżeli nie wyrazisz takiej zgody zostawiając Dziecko to zrobisz mu krzywdę bo nie będzie mogło być adoptowane, ale skażesz go na dom dziecka. Porozmawiaj o tym z kimś od tych spraw najlepiej zacznij od lekarza rodzinnego on Cię pokieruje. Nie ma sytuacji bez wyjścia pamiętaj jeśli pokonasz tą górę przeszkód to każda kolejna będzie już mniejsza i łatwiejsza:)

Gość uytee
zauważ,że nie każda ciąża kończy się urodzeniem dziecka....poczekaj do porodu, a potem mysl co dalej....może nie będzie żadnego dziecka...poronienia w dzisiejszych czasach to chleb powszedni....

uzywaj w przyszlosci antykoncepcji i postaraj sie lepiej wybierac facetow bo twoj byly to kutas

Tylko Magnolia czarnobiała zachowała się tu jak człowiek! Jakie wy jesteście PODŁE! Po prostu w głowie się nie mieści, jak można być taką szują! Bo anonimowo? Jezu, dziewczyna zwraca się z problemem, pewnie najtrudniejszym w jej młodym życiu, a wy zachowujecie się jak banda wrednych świń! Młodamamo, czy mieszkasz w dużym mieście?