Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to teraz z tym jest ?!?!?!

Czy obowiazkowo dlugi rekaw koszuli do garnituru????

Polecane posty

Mamy wesele za tydzień,ma byc cieplo. Jak sądzicie,jak moj chlopak powinien sie ubrać? Czy teraz rowniez na weselu obowiazkowo jak garnitur,to i dlugi rekaw koszuli?

Gość qwq
na spokojnie koszula z krotkim rekawem.

Czyli bez problemu? mozna?:)

Gość z testami różnie
koszula z długim rękawem jest bardziej elegancka

Gość fondat
jacykow mówił że nie można w krótkim. Bierze się zawsze w długim i co najwyżej podwija

Gość qweasw
obowiązkowo koszula z dlugim rękawem! z krótkim wyglądałby jak burok (nie obrażając ludzi ze wsi) :)

No to poleciales :D hahhah Nie przesadzajcie z brakiem kultury.

Gość karola152
i co facet ma zalozyc dlugi rekaw bo tak lepiej pasuje, pozniej spocic sie jak swinia? wtedy dopiero bedzie to brzydko wygladalo. jak jest tak cieplo to oczywiscie ze krotki rekaw

Lepiej wybrać długi - południe jakoś przetrzyma, a czym później tym chłodniej ;) Krótki rękaw jest mało elegancki i kojarzy się z wujkiem ze wsi ;) (nie obrażając wujków ze wsi, oczywiście)

Gość z testami różnie
jak ma koszulę bawełnianą, a nie plastikową, to nie zapoci sie jak świnia- bez przesady

Gość werwedsd
kurde nie sluchaj dzieci z gimnazuj. krotki rekaw jest ok. zobaczysz ze wszyscy faceci beda w krotkich. spokojnie krótki rekaw załoz.

Gość MAGDAZWAWY123
tez uwazam ze krotki jest ok.

Gość z testami różnie
wiesz co, gimnazjum to juz dawno nie moja bajka, ale jak chce się wyglądać jak bezguście, to krótki rękaw będzie jak najbardziej ok ;)

Gość magdazopola
tez uwazam ze krotki ok. nie sluchaj ich.

Gość 1564d65wfddslfjlkws
krótki ok. ładna elegancka koszula z krótkim jest ok.

Gość tttttttttttttttttttrrrrrr
krótki.

Gość jak to z tym jest ?!?!?!i
I zdania podzielone. Wybraliśmy z krótkim rękawem. Elegancka acz modna koszule biała. Styl slim czyli modnie dopasowana do tego czarny śledź. :-)

Jesteśmy gośćmi więc myślę ze powinno byc ok. Ja natomiast mam czarną sukienkę i teraz piszcie,ze nie wypada w czerni :-D

?!

Gość gnereaanie
Generalnie nie powinno sie do garnituru ubierac krotkiego rekawa - tak nie wypada i jesli ktos zna savoir vivre to nigdy sie tak nie ubierze. Ale wiadomo, ze jak ubierze krotki rekaw o go nikt nie wyrzuci przeciez

Gość Panna logika
Następna pusta lala, która najpierw pyta, ale nie przyjmuje do wiadomości odpowiedzi, które jej nie pasują. Bleeee..

Brałem ślub 13 sierpnia 2011, też chciałem być w krótkim rękawie ale Pani sprzedająca mi ubranie ślubne powiedziała że nie pasuje iść w krótkim ze względu na szacunek dla przybyłych gości.Ponadto byłem na kilku weselach i Pan młody zawsze tańczył w marynarce (bynajmniej do 00:00) też się tak bawiłem, wiadomo że człowiek się poci ale zawsze można robić sobie częstsze przerwy ;)Ogólnie jestem za tym aby Pan mlody miał długi rękaw. Za 3 tygodnie tez idziemy na ślub znajomych i on też mówił że ma długi ze względu na szacunek dla gości

Gość gość
co to w ogole za pytanie ! garniak = długi rekaw kolejna odp. nie zdejmuje marynarki ze wzgledu na gosci i szacunku ;) czlowieku marynarka od poczatku do konca ........ masakra i brak obycia !

Gość gość
Byłem na ślubie gdzie Pan Młody miał krótką koszulę i białe skarpetki do czarnych lakierków. Pierwszy raz takie coś widziałem.

Gość gość
Nie przesadzajmy z tym poceniem, facetowi nie poci się przedramię, łokieć czy nadgarstek, a raczej pachy i plecy, więc krótka czy długa niewiele tu zmienia.

Gość gość
niekoniecznie, z krótkim rękawem też będzie dobra, na sali jest przecież ciepło. Kwestia gustu... Swoją drogą popatrz sobie na te koszule Kubenz, dla mnie super marka https://kubenz.pl/koszule.html

Gość gość
20'55 k.. Archeolog *****.ny 3letni temat wykopać... PS. Kmiotki zapamiętajcie jak elegancka koszula to tylko i wyłącznie DLUGIrekaw krótki to dobre do żniw na pole!!!!