Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n123321

:(

Polecane posty

Gość n123321

pisze tutaj, bo mi smutno. zaluje ze jestem taka jaka jestem... no moze chodzi o bzdure, chodzi mi o seks... niestety lubie byc dominujaca i lubie patrzec na partnera i jak jest ulegajacy mi i kiedy tak jakby wszystko ode mnie zalezy... no coz... jestem dziwna, kobiety lubia byc ulegle, a ja... moj chlopak tez tego nie lubi... wiec postanowilam ze juz nigdy nie zainicjuje seksu. musze pozwolic mu byc mezczyzna... troche ja na tym cierpie, nie lubie tak po prostu byc ulegla... pisze bo nie mam komu tego wygadac. przykro mi... uswiadamiam sobie ze gdy mi chlopak mowil bym ,,go wziela" to mowil tylko dlatego ze wiedzial ze chce to uslyszec... robil to tylko dla mnie... meczyl sie z tym kiedy to ja bylam dominujaca... ale jestem glupia ze to tu pisze, wiem ze nic to nie zmieni, chcialam sie jakos wygadac...

Gość n123321
probuje sie zmusic do innego seksu, ale nie moge, nie mam z takiego satysfakcji... i tego nie cierpie... :( :( :( mam juz siebie dosyc, w ogole nie jestem kobieta i nie mam pragnien kobiety...

Gość Kasiaaaaaa88
umówcie się, ze raz dominuje on raz Ty ;p