Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ambasadorkaeli

TATUAŻ- SOLARIUM, OPALANIE PROSZE O RADY

Polecane posty

Jutro robię swój 1szy tatuaż i mam pytanie czy opalanie w solarium jest po tatuażu przez jakiś czas niewskazane?? jak tak to ile to czasu??? obecnie chodze na solarium, bo chcę mieć ładną opaleniznę na wesele, stąd moje pytanie. A wiem, ze na pewno trafię tu na kogoś " w temacie" :)

mały masz zasób słownictwa skoro sie tak denerwujesz i bluzgasz ppowtarzam, czy jesli go zakleje wacikiem czy gazą i plastrami to czy wówczas mogę się opalać

Gość magdalenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak, nie mozna sie opalac przez okres gojenia, ale ja wlasnie przykrywalam i hodzilam na solarium i nic sie z nim nie stalo. A w jakim miejscu bedziesz go robic?

Gość magdalenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nom, zalezy jaka bedziesz miec sukienke, czy mocno bedzie odslaniac to miejsce. Ja mam jasna karnacje, wie nawet jak bym chodzila sie opalac codziennie to sie bardz mocno nie opale i u mnie nie bylo zbytnio widac roznicy. A poza tym juz przed robieniem tatoo bylam troszke opalona.

ja juz byłam 11 razy na solarium, tzn koncze 2 karnet, chodze na 10 min zawsze, 3 razy w tygodniu, wiec mam juz ładny kolor, ale chce go wzmonic... sukiene raczej kupie taka, aby zakryć tatoo a tak w ogóle bardzo bolesne jest tatuowanie? wiem, ze to zalezy od miejsca , ale na lopatce, plecach?? na karku Cie b. bolało?