Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfsdfs

Samochod jaki?

Polecane posty

Gość fdfsdfs

Jakie auto polecacie do 3000 zl ?

Gość kazdy ma wolny wybor
tydzien temu ziec sprzedal golfa za 2900,autko bylo super jak na 10 lat ,maly przebieg to raz (bo po niepelnosprawnym),,garazowane,no i stan b. dobry,ale wiadomo liczy sie rocznik. Autko poszlo pierwszemu klientowi,ale takiemu co znal samochod i jego pielegnacje.

Gość a może zrób restart
beżowy

Gość fdfsdfs
Chwała forumowym trollom, jaki golf II III?

Gość ano miałem wysłać na allegro.
Dobrze ze mi przypomniałaś. Miałem to swoje saxo wystawić bo za miesiąc sie wszystko kończy. Cały rok przestało nieruszane :P Ale rdza go żre Kurwa środek lata a opony nie zmienione.

Gość kazdy ma wolny wybor
Noi i w czym Ci to pomoze jaki? Troll?? A ty kto? Nawet nie jarzysz jak widze w kwestii cen samochodow,i co ? chcesz sie popisywac swoja ignorancja? Golodupcy to motorynkami sie musza zadowolic a nie samochodami o ktorych marza na jawie lub na anonimowym forum.

Gość ano miałem wysłać na allegro.
Jak ktoś by był zainteresowany saxo 1,5 D podkarpackie nie używane prawie od 2 lat. W tym roku zrobiłem max 300km. W zeszłym większy remont. Tj zawieszenie przód. Klocki tarcze, bębny przód tył. Jutro pojutrze pewnie na allegro wystawię. Z podkarpacia. Cena do wzięcia 3500. Oferta tylko do 11.07 czy jakoś tak bo wtedy przegląd i ubezpieczenie się kończy. Auto ma alu felgi technicznie 100%. Jedynie akumulator jest już wiekowy bo ma chyba 4 czy 5 lat. Wiec nie jeździłem nim dawno. Ale ostatnio palił więc chyba ok. I sprzęgło ma chyba od nowości. Na resztę mogę dać gwarancję. Ma chyba koło 170 180tyś. Kupiłem 4 lata temu jak miał 130 140tyś. Trochę pojeździłem. A potem miałem firmówkę ale nie mogłem jeździć nią do szkoły więc jedynie w weekendy robiła 120km. No i jw teraz stoi na zimówkach. W paź chyba wymieniałem te końcówki i zawieszenie w przodzie. Teraz mam firmówkę na własny użytek więc mi nie potrzebne. Wady: Auto miało stłuczkę niegroźną najechałem prawym przodem. Stłuczona lampa błotnik i klapa. Ale kupiłem okazyjnie za 300pln cały przód. Miał być taki sam kolor a jest jaśniejszy zielony. Więc auto jest "łaciate". Mam nawet gdzieś te części. Były do wyklepania. Ale za 300pln sobie sam przekręciłem elementy i jest. A za ta kasę nie wyklepie i nie pomaluje. Po prostu auto ma tanie części. Dość mocno gniło. Więc przed zimą zrobiłem mu zaprawki. Kolor miał być a wyszedł jeszcze inny :) Więc na dachu wokoło anteny, na błotniku przednim i na drzwiach tylnych od środka. Jest jeszcze inny kolor zieleni. Z przodu ma przecharowaną szybę wycieraczką. Gdzieś guma puściła i jest rysa od dołu do góry. Wątpię żę to usunie. Raczej wymiana szyby jak ktoś chciałby się tego pozbyć. Pewnie koło 200 -300pln. Fotele są powycierane itd. Ale jest na nich niemal nowy komplet tego no... pokrowców. I tylo. Auto do jazdy do roboty. A i zimówki na których stoi są prawie nowe. Tzn mają lata ale z 10 tyś przejechane. Letnie też są dobre. Ale nie widziałem ich dawno :) Myślę że gdzieś na 2 sezony. A i auto ma hak jakby kogoś interesowało. I te wszystkie części mam na pewno błotnik prawy mogę dać. Jednym słowem auto do roboty lub nauki jazdy. A i silnik 1,5D diezel. Bierze jakieś 4,25 - 4,75l. Dodatkowo wątpię że wyjeżdżę przez ten miesiąc na dzień dzisiejszy ma prawie pełny bak. Jednym słowem jak za darmo:P Raz nie mam czasu by zrobić. Bo za 1 tyś można wymalować i zakonserwować, wymienić szybę, i zmienić opony na letnie Za kolejne 300 pewnie by kupił fotele w dbd stanie. I wtedy wartość rynkowa to ok 5 5,5 tyś pln. Rocznik 98 albo 99 bodajże. Jak wymieniłem ten przód to w nim są halogeny. Dlatego też pokusiło mnie o kupienie tego przodu ech... Hyba wszystko wam opisałem.. Tak no to 2 poduszki, radio, centralny zamek z pilota, szyby elektryczne przód. gg4177491