Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

co tam ciekawego

Polecane posty

jak zwykle praca;) czekam na kuriera już pełen tydzień chooy mnie strzela i już wiem, że skargę złoże, a po pracy po kaertę kredytowa. i kolejna sobota w pracy, ech:) ale noc spędzam dziś w lesie;)

Gość a ja mam wolne
od wczoraj do pon:D ale sie ciesze:D odpoczne psychicznie przynajmniej:) wybieram sie nad morze:)

Gość ja bym sie chyba załamała gdyb
żeby wyjść z domu musi być pogoda, bo przy deszczu słabo łazić

zazdroszczę wolnego...] choc swoją robotę lubie, ale dziś mam kaca i się męcze, siedze, pisze i jem od samego rana;) jak ten ćwok dziś nie doejdzie, to chyba mnie jasny szlag trafi:O

Gość a jaaaaaaaaaaa
uczę się na jutrzejsze egzaminy, tzn uczyłam się ale mam sraczkę i zrobiłam sobie przerwę :o Pije jeszcze piwo i zaraz pójdę wziąć kąpiel a później znowu nauka

Gość frtg4tr
jennifer ty tez wyjdz do ludzi a nie ciagle siedzisz i pei4dolisz jak nie peirdolisz to sie chwalisz zauosna pokrako

no jak tak długo czekasz na kuriera to faktycznie sobie w ch... lecą powinnaś zadzwonić do firmy kurierskiej . Ja ostatnio jestem zalatana...dzisiajpranie,porządki,zakupy,narower z dzieckiem ,solarium,drogeria...cały dzień zajęty.

nie mam nawet gdzie zadzwonić, bo nie m,am żadnego kontaktu, tyle tylko co do salomnu, z którego brałam sprzęt, kurwa mać