werka24 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Witam wszystkich, przeglodam wasze wpisy i chętnie sie dołącze nie bardzo wiem od czego zacząć....... Morze od tego że nie dawno stosowałam diete gacy dokładnien zaczełam od 8-styczznia z wagą 87kg przy wzroście 169cm. dietkę zakończyłam w połowie maja i waga spadła do 62kg. diete stosowałam na własną reke,znalazłam rospiskę na jakimś forum na15 tygodni. po zakończeniu diety ostro przefolgowałam z jedzeniem teraz waże 68kg i ndziś zaczynam od nowa diete.Mam nadzieje że chętnie przyjmniecie mnie do swojego grona i będziecię wspierały w trudnych momentach.Ja również służe radą.Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropeczka.mi Napisano Czerwiec 8, 2012 Super podaj ta rozpiske to sie razem poodchudzamy. Ja waze 92 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziolek22 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Mogę tez poprosic na maila!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach