Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossalina

jak zrobic DOBRZE dobrze chlopakowi ;p

Polecane posty

Gość lejaaa
jak to spuścił ci się do ust bez uprzedzenia? Nie zainteresował się, czy w ogóle chcesz?! Dziewczyno... nie daj się tak traktować. To się juz nie dziwię, czemu tego nie lubisz. On cię nie szanuje na moj gust. Skoro brzydzi ci się dawać buziaki po lodzie, to powiedz mu, że skoro brzydzą go buziaki po tym, jak wyjmujesz z ust JEGO penisa, to ty już go też do ust nie weźmiesz bo najwidoczniej coś z jego sprzętem jest nie tak, skoro sam ci to sugeruje :D albo po minetce go nie całuj, powiedz, że się brzydzisz.

Gość rossalina
jestem z nim 3 lata. Loda robie mu od 2 lat ale np mialam pol roczna przerwe. On chyba mysli ze jak on mi to robi bez zadnych protestow to ja tez powinnam. Jesli chodzi o niego to on naprawde nie ma zachamowan, nigdy nie narzekal jak mi to robil. On mi tylko rozkazuje, bardziej tak teraz tak, siak ;/ staram sie jak moge choc moze to nie wyglada, wczoraj to juz w ogole sie postaralam jak na siebie. I to przewracanie oczami naprawde mnie wkurza, czasem musze chyba przerwac... a on "a juz moglo byc" takimi tekstami do mnie. Dla tego nienawidze tego robic. NIeNAWIDZE>

Gość jkjh
ja mam 24. biore brudnego tylko i wylacznie kiedy jestem mocno napalona i nie chce tracic czasu na mycie. ale normalnie nie ma opcji zebym wziela takiego. powiedz mu wprost ze albo sie myje albo z lodami koniec. on w ogole dobrze Cie traktuje poza sfera lozkowa?

Gość lejaaa
To nie rób mu tego więcej. Teraz ci się nie dziwię, że tego nie lubisz. Nie rób mu loda i koniec. Niech się też postara kurcze, co to ma być? Nie dośc, że daje ci śmierdzącą pałe, to jeszcze strzela jakimiś fochami. Nie daj się, nie powinien cię tak chamsko traktować.

''Dla tego nienawidze tego robic. NIeNAWIDZE> '' To twój obowiązek suko. Dupy też nie lubisz dawać?

Gość rossalina
dominik powiem tak wypierdalaj stad, nie mam ochoty juz odp na twoje pytania 🖐️

Gość jkjh
rossa ja z moim jestem od 9 lat. i nigdy, powtarzam nigdy, nie bylo sytuacji zeby przewracal oczami czy mial jakies pretensje. owszem czasami mi rozkazuje co mam robic, ale tylko wtedy kiedy oboje mamy ochote na taki rodzaj sexu - on rozkazuje mi albo ja jemu.

Gość jkjh
albo wez sie nie myj tydzien i zazadaj minety :D

Pytanie jak pytanie. Zaczęłaś dyskusje, chce ci pomóc ale najpierw musze poznać szczegóły twojego życia.

Gość jkjh
dominiku jednego. a teraz won stad.

Gość rossalina
jkjh i lejaaa dziekuje wam :) macie racje... postaram sie byc stanowcza. Ale wiecie znajc zycie to on zaraz "dobra jak sie brzydzisz to nie" i sie obrazi. Ale jak tak to w dupie go mam ! Nie to nie, moze nauczy sie troszke pokory;/ kiedys dal mi namoczony zwykla woda recznik i mowil zebym powycierala sobie.

Gość fsdsfd
a i jeszcze jedna rada .. Staraj sie uzywac jak najmniej rąk podczas robienia loda . Rób tylko ustami , ręce mozesz trzymac czesci trzonowej członka

Gość lejaaa
U mnie jest tak samo, jkjh - czasem poproszę faceta o "zdominowanie mnie", wtedy mi rozkazuje itd bo oboje mamy taką ochotę - ale tak to zawsze okazuje mi szacunek, nie przewraca oczami, nie marudzi, nie robi jakichś fochów, jak ma ochotę troche inaczej czy zebym zrobiła coś konkretnie, na co ma akurat ochotę, to po prostu mi o tym mówi, lagodnym głosem, nie rozkazująco - po prostu brzmi jak prośba. Myślę, autorko, że powinnaś porozmawiać ze swoim facetem, tak poważnie.

Gość rossalina
jkjh haha ciekawe jakby sie czul wtedy :) ale ja zawsze sie myje przed wizyta w nim i tak juz zostanie :) wtedy czuje sie bardzo komfortowo jak wiem ze jestem swieza :) wiadomo

Gość lejaaa
Proszę bardzo :) W ogóle, jak to dał ci ręcznik żebyś sobie powycierała? Ja pierdziele... Mówie ci, jak rozmowa nic nie da, zachowuj się tak jak on. Zażądaj minietki bo całodniowym nie myćiu, a jak bedzie marudził, rzuć mu w twarz ręcznikiem i powiedz: powycieraj sobie. Może wtedy coś zrozumie.

Gość jkjh
Autorko jak strzeli focha to wyjdz z domu i sie nie odzywaj. wierz mi, to skonczony dup...ek ktory na Ciebie nie zasluguje, widze ze jestes dobra dziewczyna a on Cie totalnie nie szanuje. zastanow sie w ogole czy chcesz z nim byc jesli nic sie nie zmieni. lejaaa moj tez jak ma ochote na cos to prosi mnie zebym to zrobila ale nigdy w formie fochow czy rozkazow

Gość fsdsfd
wiadomo ze loda robi sie od razu po prysznicu .. Jesli facet bierze prysznic rano ,a loda chcesz mu zrobic wieczorem to nie jest dobry pomysł ..

Gość rossalina
dziewczyny dzieki za rady. Pogadam z nim na powaznie. Wy nawet nie wiecie jaka to katorga dla mnie ;/ kiedys to wolalam sie z nim nie spotykac ale to jak mlodsza bylam :D ogolnie jest zadbanym facetem ale z jedna rzecza ma problem. I nie wiem ale jakby mnie ktos prosil zebym sie podmyla tam to bym to zrobila bo wstyd by mi bylo po prostu ;/

Gość jkjh
jak juz jestesmy przy temacie lodow to polecam robienie loda z zimnym piwem w ustach :) rossa naprawde wez z nim pogadaj. albo niech sie myje albo niech spada na drzewo. tak samo jak Ty nie wyobrazasz sobie dac mu brudna tzipke, tak samo on powinien....

Gość rossalina
Zażądaj minietki bo całodniowym nie myćiu, a jak bedzie marudził, rzuć mu w twarz ręcznikiem i powiedz: powycieraj sobie. Może wtedy coś zrozumie. bardzo dobre... :) wiecie co? Ja niegdy nie znalam opinii z zewnatrz na ten temat czyli mycia sie lub ewentualnie nie mycia sie przed ;/ myslalam ze to ja jestem jakas dziwna, ze to moja wina ale tu prosze. Widze ze wszystkie kobietki tu przewaznie nie wyobrazaja sobie robienia loda bez uprzedniego umycia sie partnera. Otworzylyscie mi oczy dziewczyny.

Gość lejaaa
Ale niektórzy faceci już tak mają :/ niby zadbani, a potem wychodzi na wierzch, że nie chce im się podmywać i tylko by leżeli i czekali, az dziewczyna odwali całą robotę a oni nic z siebie nie dają. Jak rozmowa czy rózne sposoby na niego nic nie dają, to radzę się zastanowić nad tym związkiem bo jednak seks jest bardzo ważny i po prostu to możesz byc nieszczęsliwa zmuszajac sie do loda, kłócąc ciągle o to itd

rossalina gdybyś obciągała fiuty kolegom w liceum to teraz nie miałabyś takiego wstrętu. Moja rada, zacznij się kurwić.

Gość lejaaa
Ale mnie to dziwi szczerze ci powiem. Ja też nie wiedziałam jak to jest - po prostu sama z siebie, intuicyjnie zaczęłam się dodatkowo podmywać wieczorem i mój facet tak samo i tak jest do dziś, teraz sobie nawet żartujemy "daj mi minutkę na odświeżenie" i każde z nas wie, że chce na chwilkę do łazienki i nie wyobrażamy sobie inaczej. Przecież to naprawdę jest moment, podmyć się. A jak wracamy z całodniowej wycieczki, zgrzani itd to idziemy normalnie pod prysznic :) i nie widizmy w tym problemu.

Gość rossalina
super rada a teraz 🖐️