Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meya ma

polki za granica, dziwna sytacjia

Polecane posty

Gość meya ma

dziwna sytacja mnie ostatnio spotkala i nie wiem czy mam plakac czy sie smiac.spotkalam 3 polkia z dziecmi na placu zabaw...(znam je troche bo nasze dzieci sie bawia) i zaczely opowiadac co robily w weekend przedstawie wam to w dialogu, tak mniej wiecej co powiedzialy. Anka: moj zapil w piatek w pracy i caly weekend zdychal Beata: my sie w sobote poklocilismy i wieczorem poszedl sobie sam na polska dyskoteke..cham Krystyna: moj tez zapil i poszedl w pizdu...(oni maja jakis dziwny uklad, ten facet ma w polsce zone i 3 dzieci ) i doszlo do mnie, Ja: bylam w sobote z mezem i dziecmi na grillu. Krystyna: i co twoj tez zapil (powiedziala to bardzo zadowolona i pewna siebie) Anka: Kryska no co ty on arab i nie pije. Krystyna z takim wspolczociem do mnie: a no tak zapomnialam, to ty masz jeszcze gorzej niz my i wszystkie 3 patrzyly na mnie ze wspolczociem. o co chodzi?

Gość meya ma
to co jednak mam sie smiac?

Gość Poooooomocy
hehehe tez sie usmialam ;D

Gość Poooooomocy
One myslkaly,ze Twoj facet popil bo ogolnie POLACY faceci duzo i pija i jak widac ich faceci pija to moglo by sie wydawac,ze Twoj tez popil ale jak sobie przypomnialy,ze jest On Arabem to stwierdzily,ze masz gorzej bo o Arabach mowi sie,ze nie najlkepiej traktuja swoje zony

Gość Jacek Szafałowicz UK 666
Niech se ludzie robią co chcą! I tak wszyscy umrzemy!

Gość 300 złotych
dobry kawał :D ale ogólnie wszystkie patologia, dobrze że nie zyje za granica jako wyrobek dla cudzoziemców

Gość meya ma
ale one wiedza (Anii dzieci chodza z moim do przedszkola), ze ja jestem juz dlugo z arabem, bo to raczej tak jest, ze jak polki poznaja inna polke ktora jest z arabem to chca wiedziec jak dlugo z nim jest, czy byla juz w jego kraju, czy musi chuste nosic itd...one widza, ze ja mam normalne styl ubierania, taki jak one...i nie wygladam na nieszczesliwa, wiec to bylo troche dziwne.

Gość meya ma
300 złotych problem w tym, ze to nie byl kawal...sama nie widzialam czy mam sie smiac, czy sobie wspolczoc..

Gość 300 złotych
to sa chyba wyrzutki w danym rodzinnym kraju słyszałam że polak za granicą bierze taką robotę jakiej murzyn nawet nie chce a polki wiążą się z ciapatymi arabami, turkami bo myślą że jak zagraniczniak to lepiej w zyciu bedzie mieć współczuję zycia, najniższa kasta społeczna na świecie :D

Gość meya ma
a moze polki wiaza sie z mezczyznami z innych krajow, bo nie moga spotkac "normalnych" polakow za granica, znam troche historie kazdej z nich, bo razem niby zawsze siedza, a jednoczesnie obgaduja sie...kazda z nich poznala swojego meza, kochanka, albo partnera, nawet nie wiem jak to nazwac, tu w kraju nie w polsce... 300 złotych nie bede sie na sile wiazala z polakiem, ja wychodze z zalozenia ze nie ma dla mnie znaczenia z jakiego kraju ktos pochodzi, wazne, zeby byl w porzadku...i gdybym byla nieszczesliwa, to pewnie bym sie na nie obrazila za to co powiedzialy. nie jestesmy przyjaciolkami wiec duzo o mnie nie wiedza, jednynie to ze jestem juz dlugo z arabem...a spotykamy sie tylko na placu zabaw.

Gość erten
i co w zwiazku z tym?

Gość herten
heheh tez sie usmialem..

Gość hahajskdde12345
probujac wskazac wielgachnym paluchem na ,,patologie,,w zwiazkach swoich kolezanek z Polakami chcesz na chama odwrocic uwage od tego ze sama sparchalas sie z chlamem z 3go swiata i tak naprawde to ty dla nich jestes posmiewiskiem,bo zadna porzadna kobieta na emigracji nie wezmie sobie na meza i faceta islamiste,murzyna i cale to scierwo afrykanskie,tylko najwieksze desperatki....i mowie to jako kobieta,ktora rowniez zyje na emigracji,i bylam do niedawna singielka i w zyciu nie spotkalabym sie z zadnym ,,kolorowym,,

Gość meya ma
widoczenie malo widzialas..jakie polski i polacy robia numery na emigracji.

Gość bubble bu
heheheh

Gość polka za granica uuu
Ja mam swój.przepis na szczęście 1. Nie wiązać się z kolorowymi 2. Nie trzymać się z Polakami ( za granicą, bo zawsze tylko zazdroszczą i kopią dołki) 3. Nie wiązać się z patologia I wyszłam na tym bardzo dobrze.