Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmm55

Życzenia

Polecane posty

Gość Hmm55

Spotykałam sie rok temu z pewnym chłopakiem..po 1,5 miesiąca rozpadło się...napisałam mu ostatnio zyczenia urodzinowe...tak z czystej symaptii..bo mimo wszystkiego go lubię , mimo tego że mnie nie chciał, ze jest teraz kims innym...ale on nie odpisał...tak cięzko odpisać dziękuję? nic od niego nie chcę więcej..dlaczego ludzie tak postępują? czy powinno się reagować?

Gość AMOK_
Nie wiem w jakich okolicznościach się rozstaliście, ale skoro to on zerwał, to wydaje mi się, że nie powinnaś była pisać mu tych życzeń. On mógł to odebrać jako narzucanie się. Ale mimo wszystko masz rację: powinien był odpisać chociaż "dzięki".

Gość nieheblowany drewniany palik
ależ kochanie, jesteś dla niego bezużyteczna to po co ma tracic 20 groszy i 10 sekund na sms-a? :D

Gość Hmm55
To mężczyźni odpisują tylko wtedy kiedy mają w tym jakiś interes?

Gość AMOK_
Wtedy, kiedy im zależy, kiedy lubią. W Waszym przypadku najwyraźniej sympatia jest jednostronna. Miej trochę honoru i zapomnij o nim.

80 procent tego towarzystwa motywowane jest pytaniem - dla się wyruchać czy nie warto tracić czasu :D

Gość Hmm55
Kto ich tam wie...zerwał wtedy bo myślał,że ja nie chce z nim być i że mnie nie interesują jego sprawy rodzinne (wszystko na opak zrozumiał) i wtedy się pojawiła dziewczyna, która kiedys mu dała wyraźnie do zrozumienia, ze chce z nim byc i pocieszyła w trudnej sytuacji rodzinnej (o której nie imałam pojęcia)...i nagle przestałam istniec...może poszedł na łatwixne...kto ich tam wie...ale mi nie o to chodziło...minęło zbyt dużo czasu...tylko o to, że tak ciężko odpisać choc dziękuje?

mógł też po prostu nie dostać sms,a czasami się zdarza ale najprawdopodobniej po prostu nie odpisał bo nie ... moze dostał 35 życzeń a nie jest na tyle dbający o drobiazgi żeby każdemu odpisywać? no zdarza się... nie marw się, mnie tez sie zdarzało nie odpisywać jak miałem doła ...

Gość Hmm55
Napisałam mu zyczenia na naszej-klasie bo nie mam juz jego numeru telefonu i maila...wyrzuciłam w złości...wiec napewno dostał...doła? nie sądze..

kochanie, to nie ma znaczenia co ty sądzisz nie wiesz jaka jest prawda, więc ogranicz się do faktów a fakty są takie że ty zrobiłaś gest, a on na niego nie odpowiedział być może kiedys dowiesz sie dlaczego być może nigdy więc się nie zadręczaj

Gość cioteczka zła rada 245
Faceci nie lubią świętoszkowatych kobiet;-) Nie chce im się trudzić! Jak im nie dasz doopy , to wcześniej czy później cie w te doope kopną;-) Ale raczej wcześniej;-)