Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem sama nooo....

Allegro - doręczone zamówienie

Polecane posty

Problem/nie-problem ;P Kupiła ode mnie kobieta spódnicę, dotarła do niej w poniedziałek (wiem o tym bo po numerze przesyłki sparawdzilam na stronie Poczty). Komentarza nie wystawiła i w ogóle 0 odzewu. I teraz nie wiem czy wszystko z zamówieniem okey :o Wiem, niby to żaden problem ale jestem ciekawa czy ma jakieś zastrzeżenia. Jak myślicie?

jakby bylo cos nie tak- napisala by na pewno ja tez nie zawsze od razu wstawiam komentarze :)

aha, też tak myślę, że by coś pisała jakby miała jakieś pretensję. Tzn. wg. mnie nie miałaby się o co czepiać, towar zgodny, czysty, bez zawyżonych kosztów... Ale różni sa ludzie ;) Czyli niepotrzebnie się martwię?

Gość sasachacha
czym Ty się w ogóle martwisz? :) Zamówienie doszło, babka się nie odzywa - jest ok! :) często zdarza się tak, że kupujący wystawiają zbiorcze komentarze np raz w miesiącu, czasem nie wystawiają wcale - najlepiej wystaw jej komentarz i zobaczysz czy zareaguje. Mnie się podobna sytuacja zdarzyła na kupuje.to - sprzedałam rolki i ani komentarza, ani lajka, ani mejla... no i w koncu to ja peirwsza wystawiłam komentarz i pani odpowiedziała pozytywnym :) Jakby było coś nie tak - wiedziałabyś! :)