Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samolubna?

jego urodziny a mój wyjazd.

Polecane posty

Gość samolubna?

Czy to samolubne że chcę wyjechać akurat wtedy gdy mój chłopak ma urodziny? Wyjeżdżam z koleżanką ( nie mamy możliwości wyjechać w tym roku z chłopakiem). Moja koleżanka dostała akurat urlop w tym czasie co on ma urodziny. Co mam zrobić? Mamy dobrą relację, wiem że się jakoś bardzo nie obrazi itp, ale boję się że będzie mu przykro. Czy jeśli nie wyprawia żadnej imprezy to powinnam z nim być w jego urodziny?

Gość xczcx
jezeli juz sama kobieta dochodzi do wniosku ze jest samolubna to znaczy ze jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo samolubna. sama sie postaw w takiej sytuacji i badż tylko szczera sama ze soba

gdyby odwrócić sytuację to już widze tysiące wpisów jaki to cham,prostak i świnia z kolesia że nie został na jej urodzinach ;)

Gość samolubna?
Ale ja naprawdę zostanę jeśli on będzie nalegał. Nie myślę tylko o sobie, nie chcę by mu było przykro. Zastanawiam się tylko czy gdybym ja nie robiła żadnej imprezy to zależałoby mi bardzo żeby mój chłopak był ze mną akurat dokładnie tego dnia........

Ale ja naprawdę zostanę jeśli on będzie nalegał" a jesli nie będzie nalegał to będziesz go maiała w dupie?

Gość samolubna?
Masz rację. Powinnam zostać.