Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc

JESTEM WIELKA :(((

Polecane posty

Gość Długi
173cm to pikuś :)

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
A wiecie że mam stopę 45 ?

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
nie, nie mam stopy 45.. widze ze podszywy grasuja,, a mnie to nie bawi..

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
a pochwę mam rozwlekłą jak dupa słonia ...

Gość Długi
spierdalać podzszywy !

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
długi, widze ze zaangazowales sie w temat ^^

Gość podzszyw
a lece pedały narazie rozwlekła cipo ! hahahahaha

Gość Długi
tak tak przeproś, ukłon się mmmmmmmmmmmmnbvc i wyjdź imbecylu

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
no... w jakims zakladzie z miękkimi ścianami abonament na internet chyba rozdawali .. po niektorych wpisach cos mi sie tak wydaje ;p

Gość Długi
a pochwę mam rozwlekłą jak d**a słonia ... Widać że jesteś prostakiem i tępakiem bo wzrost nie ma wpływu na wielkość przyrodzenia ani na rozmiar pochwy....duzą kobieta może mieć małą jak i duża pochwę ....no ale tak to jest jak wiedza marna...

Gość Długi
to zależy od genów

Gość Długi
długi, widze ze zaangazowales sie w temat :D no trochę w miłym towarzystwie czas szybko leci :)

Gość Długi
mmmmnvbc zreszta czemu ja mam czarowac kogokolwiek. chcialabym by mezczyzna mnie oczarowal, bo chcial tego a nie ja sama musze na sile o wszystko sie starac. czemu moje niskie kolezanki moga byc czarowane i podrywane a ja nie? bo tak mnie urzadzila natura ktorej serdecznie dziekuje za wszystko.. tu nie masz racjji nie chciałbym byc z kobietą która ciągle wymaga żebym tylko ja się starał i ją "czarował" ona też może być od czasu do czasu uwodzicielska

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
no prosze, nawet sie milo zrobilo na koniec. ja juz sie w sumie wyzalilam, juz mi przeszlo heh ;p i jeszcze głuptaki sie zleciały ^^

Gość Długi
mmmmmmmmmmmmnbvc Wiesz co ty mnie interesujesz bo można z tobą na poziomie pogadać :)

Gość słodka :)
mmmmmmmmmmmmnbvc No masz troche nie fajnie przyznam ale zakceptuj siebie albo się zabij innego wyjscia nie ma a długi przywracasz wiarę w facetów szacun jesteś prawie tak słodki jak ja masz całuska 👄

Gość Długi
słodka :) :D hahaha dzięki ale ja drogie panie się zmywam niedługo Polska kontra grecja ! Więc trzymajcie się drogie panie :)

Gość boa kordon :)
trzymajcie się drogie panie NO TRZYMAJCIE SIĘ I NIE PUSZCZAJCIE :D HAHAHAHA

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
słodką się zwie istota polecajaca komuś by sie zabil. doprawdy słodkie to jest, przeslodkie ^^ mimo wszystko nie akceptuje swoje wzrostu, bo zle sie czuje i w sklepie z ubraniami gdzie ciagle mam za krotkie nogawki w spodniach a bluzki to dla mnie tylko tuniki.. i wsrod słodkich przesłodkich ludzikow ktorzy tylko zlosliwie komentuja i ciesza sie gdy ktos ma gorzej od nich tym sie podbudowując.. gdybym mieszkala w kraju gdzie jest wieksza tolerancja wzgledem tego jak ktos wyglada to moze lepiej bym sie czula..

Gość ghdfghfg
autorko zaczernij sie

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
ale tez juz sie zmywam, moze ten temat potoczy sie jeszcze swoim zyciem i zyciem zalosnych podszywaczy to sie jutro posmieje jak tu zajrze , a moze nie,., pozdrowienia dla czytajacych z przeslaniem ode mnie by niskie kobiety docenily siebie i nie marudzily ze chcialby byc wyzsze. pozdro i narty jak to mowia

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
chyba się zmbasturbuje bo nikt mnie nie chce i dam dupala mojemu psu ( leci na mnie wiem bo gwałci moją nogę ) :D narazie niziołki Pozdrawiam Mutant, babochłop i parówa ( mam wiele imion :D )

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
heh ;p

Gość gość
Witaj :) Chyba znalazłaś osobę, która cie rozumie, chociaż w pewnym stopniu. Mam 14 lat i mam 187cm wzrostu a nadal rosnę. Kto wie.. Może w twoim wieku bede miala 190 cm? Albo 2m ? Wyobraź sobie mnie, czternastolatkę grającą w koszykowke dwa lata tylko dlatego że jest bardzo wysoka i młoda.. Dziewczyne, która jest codziennie wyzywana od żyraf.. Codzinnie płakałam i miałam różne myśli i tylko krzyczałam do rodziców, że dlaczego urodzili takiego mutanta jak ja, ale pewnego czasu.. W lutym, tego roku na ulicy spotkał mnie jakis facet, zapytał czy gram w siatkówkę, ile mam wzrostu, w jakim klubie gram itp.. Potem odnalazł mnie na fb, okazało się że jest najlepszym trenerem i trenuje dziewczyny mojego rocznika w szkole mistrzostwa sportowego, oraz jest trenerem drużyny mężczyzn którzy osiagneli mistrzostwa polski.. Pierwsza moja myśl? 'GŁUPIA ŻYRAFO NIGDZIE NIE IDZIESZ! JESTEŚ DREWNEM' Moi nauczyciele sie dowiedzieli o propozycji przeniesienia mnie do szkoły mistrzostwa sportowego (wiąże sie to z intrnatem w Trójmieście) a moja pani od wf'u dała mi takie wsparcie, że moim celem na przyszłość jest pójście do tej szkoły od września i granie w jak najlepszej lidze.. Dodaj również, że nie umiem nawet piłki od siatkowki odbić.. Przemyśl swoje życie, bo twój wzrost to zaleta, a buty o rozmiarze 43 czy za krótkie spodnie? To nie jest powód do smutku. Postaraj sie cos robic w sporcie bo w twoim wieku jest tyle mężczyzn grajacych w koszykówkę lub siatkówkę, że sobie nie zdajesz sprawy! Polecam ci kanał na yt Aleksandra Żuraw, to kanał modelki, która ma 180 cm wzrostu a nie wstydzi sie ubierać szpilek.. Dziewczyno! Z takim wzrostem masz z******te nogi ! Sama wiem po sobie.. Nogi 182 centymetrowej dziewczyny wyglądają pięknie.. W moim przypadku wadą jest brzuch, nad którym pracuje. Jak chcesz pogadać mozesz pisac na fb Agata Leyk, albo instagramie _acxl Chętnie sie z tobą powymieniam doświadczeniem z 'życia wysokich' bo wiem co czujesz... Pozdrawiam :)

Gość gość
ja tez jestem duża , przejmujesz sie ze jestes wysoka?