Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc

JESTEM WIELKA :(((

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
ale georginia mialas jakies przezycia i doswiadczylas tego na wlasnej skorze. ja nigdy nie mialam sexu z milosci, nigdy nie bylam w stalym trwalym zwiazku. tez sie nie wysypiam bo wstaje o 4 rano by zdazyc djechac do pracy ;p ale o co mi chodzi to to, że w zyciu by bylo pelne trzeba wielu rzeczy sprobowac i przezyc. i na wlasnej skorze poczuc jak to jest by zaspokoic swoj glod

Gość Długi
a do pana 191 - widzisz, nie zaskakuje mnie to ze nie ciagnie cie do kobiety ktora jest 10 cm niznsza od ciebie. ale z dxrugiej strony jak facet ma 170 i ma kobiete 160 to jakos takiemu nie przeszkadza 10 cm roznicy. To miał być przytyk...?

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
nie, moja obserwacja po prostu :(

Gość Długi
nie to był przytyk do tego nieudolny takie kobiety mi się podobają i tyle prawda jest taka że kobieta już 175cm jest coś nie halo a 180 parę...oczywiścię one sobie wmawiają że one "modelki" ale prawda jest taka że to żałosne i śmiechu warte....

Gość georginiaaa
Kobieto, masz DOPIERO 25 lat i ogromną szansę, ze dopełni się Twoje życie mezem, ciażowymi mdłosciami, porodówkami, nieprzespanymi nocami, kolkami itd...itd.... Czego bardzo Ci życzę ;-)

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
nie chce mi sie w to wierzyc.. zwlaszcza ze potwierdza sie to co mi sie wydawalo do tej pory, ze jestem kims kto jest tylko smiechu warty.. na forum mozna pisac co sie naprawde mysli bo sie jest anonimowym, wiec pan 'dlugi' tylko wyjawia to czego nikt w twarz ci nie powie, z tym ze ja nigdy nie wmawiam sobie ze jestem modelka czy cos.. wiem ze nie jestem ;p jestem gigantem .o. w myslach innych osob.. niby sie nie powinnam przejmowac, co mnie to obchodzi ale jednak prawda to prawda

Gość wiking sabotażysta :)
prawda jest taka że kobieta już 175cm jest coś nie halo a 180 parę...oczywiścię one sobie wmawiają że one "modelki" ale prawda jest taka że to żałosne i śmiechu warte.... Nic dodać nic ując ale co się dziwić skoro oceniają je geje zamiast heteroseksualni mężczyźni ( chodzi o modelki ) do tego moda widzę że wypiera mózg i ludzie nie potrafią myśleć samodzielnie...do tego te kobiety wyglądają jak jakieś niezgrabne pająki...ohyda

Gość Długi
mmmmmmmmmmmmnbvc Wiesz po prostu wzrost nie jest najważniejszy no ale ja jestem szczery wybacz pewnie masz inne plusy może dobrze gotujesz ? albo co ? Może rozmowa z tobą jest ciekawa w każdym bądź razie nie rób mi głupich przytyków bo to śmieszne jak urażona mała dziewczynka ja po prostu wyraziłem swoje zdanie bo założyłaś taki temat nie jestem złośliwy...w każdym bądź razie życzę powodzenia :)

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
ohyda.. hmm to co ma taka kobieta zrobic? isc sie zabic ????? mi sie czasem nie chce zyc..

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
dlugi, nie robie ci przytykow, stwierdzilam tylko fakt, moja obserwacje a to ze akurat ty to powteirdziles to wyszlo jak wyszlo. nie mozesz urazic mnie bo niby czym? stwierdzajac cos co ja juz wczesniej sama stwierdzilam? i oc zym wiem?? no to wiesz.. moge ci tylko dac przytyk do twojego wybujalego ego skoro szukasz wszedzie przytykow akurat do ciebie.. n

Gość Długi
ohyda.. hmm to co ma taka kobieta zrobic? isc sie zabic ????? mi sie czasem nie chce zyc.. bez przesady..nie popadajmy w skrajności wzrost jest ważny ale nie najważniejszy po prostu może go nie eksponuj jeszcze dodatkowo np zakładając szpilki 12 cm przy twoim wzroście...była byś wyższa od niejednego wysokiego mężczyzny a to już naprawdę zgroza...

Gość Długi
napisz gdzie ja kurwa mam wybujane ego .....

Gość Długi
ja napisałem że lubię niskie i średniego wzrostu 160-170 ale nie jest to żadna reguła a ty mi że to "dziwne" bo faceeci z 170cm jakoś akceptują 160 cm nosz kurwa dobre...

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
jak ktos szuka przytykow do siebie tam gdzie ich nie ma to jak to nazwac jak nie wybujalym ego. zreszta nie wazne. nie interesuje mnie przekomarzanie sie jak dziecko o kilka słów :(

Gość wiking sabotażysta :)
no właśnie akceptuja 160cm a nie 180cm :D sama się załatwiła :D

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
długi no ale to nie byl przytyk do ciebie, tylko taka moja obserwacja.. ze tak jest.. a nie jest??

Gość Długi
mmmmmmmmmmmmnbvc Ty jesteś zaczepialska i tyle... aj ci chciałem pomóc ...

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
nie rozumiecie o co mi chodzilo.. o to ze jak kobieta ma 160 na przyklad i jej facet ma 170 to miedzy nimi jest 10 cm roznicy i takiemu gosciowi to nie przeszkadza. a jak gosc ma 190 to nie patrzy na laske ktora ma 180 mimo ze tez miedzy nimi jest 10 cm roznicy bo to jednak za malo dla niego, o to mi chodzilo, o roznice wzrostu ! ktora niby taka sama a jednak nie..

Gość Długi
No bo oni wybierają sobie niższe wiadomo że jak facet jest niski to przeważnie wybierze 160cm

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
tak bardzo mi pomogles. haha dzieki tobie patrzac w lustro bede o sobie myslala z jeszcze wiekszym przekonaniem ze jestem klaunem. ^^

Gość Długi
nie rozumiecie o co mi chodzilo.. o to ze jak kobieta ma 160 na przyklad i jej facet ma 170 to miedzy nimi jest 10 cm roznicy i takiemu gosciowi to nie przeszkadza. a jak gosc ma 190 to nie patrzy na laske ktora ma 180 mimo ze tez miedzy nimi jest 10 cm roznicy bo to jednak za malo dla niego, o to mi chodzilo, o roznice wzrostu ! ktora niby taka sama a jednak nie.. Rozumiem no moja ma 165 cm a więc jestem dużo wyższy ale mi to nie przeszkadza powiedział bym że raczej podnieca ( ona mała a to kobiece) ( A ja duży a to męskie ) wtedy przy takiej kobiecie czuje się jakoś bardziej męsko

Gość Długi
nie rozumiecie o co mi chodzilo.. o to ze jak kobieta ma 160 na przyklad i jej facet ma 170 to miedzy nimi jest 10 cm roznicy i takiemu gosciowi to nie przeszkadza. a jak gosc ma 190 to nie patrzy na laske ktora ma 180 mimo ze tez miedzy nimi jest 10 cm roznicy bo to jednak za malo dla niego, o to mi chodzilo, o roznice wzrostu ! ktora niby taka sama a jednak nie.. Rozumiem no moja ma 165 cm a więc jestem dużo wyższy ale mi to nie przeszkadza powiedział bym że raczej podnieca ( ona mała a to kobiece) ( A ja duży a to męskie ) wtedy przy takiej kobiecie czuje się jakoś bardziej męsko

Gość Długi
łee wysłało mi sie dwa razy

Gość Długi
tak bardzo mi pomogles. haha dzieki tobie patrzac w lustro bede o sobie myslala z jeszcze wiekszym przekonaniem ze jestem klaunem. No i widzisz to cała ty ty nie szukasz dyskusji tylko pocieszenia i żeby ktos powiedział Ci "Jesteś piękna" może jesteś nie wiem ja rozmawiam tylko o wzroście bo taki temat założyłaś

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
no wlasnie, i teraz ktos taki jak ja, przy ktorym nikt nie czuje sie mesko , to po co jest kobietą?????

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
nie , wlasnie szukam dyskusji, ale moze inaczej nie potrafie, pisze co mi kaurat przychodzi do glowy, o to chodzi przeciez. to nie ma byc elaborat naukowy, tylko swobodna wymiana szczerych mysli.. po to tu cos pisze w koncu. ja sie moge wyzalic a wy mi mozecie dokopać ;p

Gość Długi
a kto ci dokopuje ? bo nie ja jeśli tak to odzczytałaś to źle rozumiesz moje zamiary wogle z wami kobietami ciężko się gada...

Gość Długi
no wlasnie, i teraz ktos taki jak ja, przy ktorym nikt nie czuje sie mesko , to po co jest kobietą????? Rety ale ty wszystko dosłownie bierzesz myślisz że ja jestem tylko z moją bo ona mała a ja całyczas się rajcuje bo ona tak drobniutka ???

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
bedzie znowu ze sie czepiam. no ale ok. jakby np ktos ci napisal ze majac 190 cm wygladasz jak pokraka bo prawdizwy meski facet ma wzrostu co najwyzej 180, tak nie jest- ale gdyby tak bylo- to jakbys sie poczul? mysle ze jak pokraka ;p

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
nie ze tylko ty, ale wiekszosc wysokich facetow tak ma. gdzie sie nie obejrze, takie pary widze wiec cos w tym jest