Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25051984

Czy wy również macie fantazje o innych mężczyznach??

Polecane posty

Mam pytanie bo wydaję mi się że jestem jakaś do kitu.. Kocham mojego męża, ale zdarza mi się myslec o innym...znajomym i nieznajomym...jednak jestem raczej nie dostępną i chłodną kobietą a wręcz kolega męża stwierdził że jestem aseksualna.Nie znam się na psychice..ale czy ty sposobem mój umysł brobi się przed uległością.czasami już sama siebie nie rozumiem.

Gość Najszybszy w mieście
ja nie mam takich fantazji:) ale to może dlatego że jestem hetero:)

Gość Najszybszy w mieście
ja nie mam takich fantazji:) ale to może dlatego że jestem hetero:)

Gość pewnie czekałaś z seksem
do ślubu a teraz marzy się porównanie penisów

Gość kocham oboje ale
Badania dowodzą że 95% ludzi ma fantazje na temat znajomych/nieznajomych osobników płci przeciwnej:)I są to ludzie w związkach:)Wszystko jest ok jesli pzoostaje w sferze fantazji. Ja mam męża którego kocham i jest mi z nim dobrze ale lubię sobie pofantazjować o oinnych:D Tym sposobem nie szukam i nie będę szukać emocji w realu;)

Gość oczywiście, że atk
każdy ma fantazje, tak jak sny - tak skonstruowany jest mozg ludzki

Może to tez dlatego że w życiu młodzieńczym byłam brzydkim kaczątkiem...a teraz jestem ładną kobietą i kiedy czuję zainteresowanie mężczyzny nie potrafię o nim myślec...zazdrościłam koleżankom w podstawówce że są ode mnie lepsze..bogatsze ładnie ubrane..teraz sama mam wszystko ...ale świadoma tego że to mój mąz rozbudził we mnie pewnośc siebie że jestem warta zachodu za to go kocham i na pewno tylko na fantazjach się skończy bo nie wyobrażam sobie puszczac się na prawo i lewo.