Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haniapijacakawe

dziewczyny czy ktoras z Was byla jest w zwiazku

Polecane posty

Gość haniapijacakawe

z facetem babiarzem? Kiedy jestesmy razem ogladami sie za innymi, pisze z innymi i uwaza ze nic zlego nie robi, ze ma taki styl bycia, dodatkowo chce zebym byla idealna zawsze tapeta, extra ubranie... powiedzcie czy taki zwiazek ma szanse przetrwac?

Gość kaszubka z pokolenia
mój miał tylko jedno zachowanie z wymienionych, zwracał uwagę na inne kobiety w moim towarzystwie, to było nie do zniesienia bo to nie jest tak, że się obejrzał bo piękność jakaś szła, prawie za każdą się ślinił, masakra, on coś z głową miał, rzuciłam dupka

Gość haniapijacakawe
Moj ma mniej wiecej podobnie, a jak widzi jakas i mowi do mnie to az sie zacina gubi, a mnie to denerwuje bo jak zwracam mu uwage to mowi ze mnie kocha i ja jestem najwazniejsza

Gość dfgdgfdg
przynajmniej nie udaje tak czy siak w każdym małżeństwie czy związku wieloletnim dojdzie do etapu, że on/ona będzie myśleć o innej/innym po co udawać, że tak nie jest?

Gość fuzja 19,5
myśleć o innej a oglądać się jak pies za suką to różnica, niektórzy faceci tak mają, nie przechodzi im to niestety, ja takiego odpuściłam, była z nim 1,5 roku, byłam pewną siebie dziewczyną a przez ten związek popadłam w kompleksy, manię szpiegowską i kilka innych, on nie rozumiałdlaczego się tak złoszczę, czasem próbował się kontrolować ale z marnym skutkiem

Gość dfgdgfdg
wiadomo, że z babiarzem nie każda kobieta wytrzyma

Gość haniapijacakawe
aaa nie wiem czy to ma znaczenie ale on casem do mnie mowil suczka nie podobalo mi sie to... aa i jeszcze tak dobrze mowil o swojej bylej

Gość kasia z góór
do autorki, będziesz przez niego cierpieć ale sama musisz dojść do decyzji, że to nie ma sensu - bo nie ma

Gość haniapijacakawe
hmm tez mi opowiadal jaka to przyszla do niego do pracy na magazyn w co ubrana jakim samochodem eh/

Gość haniapijacakawe
ja to wiem kolezanko, teraz widze jaki jest, mowilam mu tyle razy ze to nie ladnie bedac ze swoja obecna dziewczyna opowiadac o bylych itd

Gość haniapijacakawe
kasia z gór a powiesz cos wiecej???? Co Ty uwazasz?

Gość cswecerce
gratuluje autorko pustego lba. Na chuj ci taki babiarz?? chcesz cierp widocznie an to zaslugujesz

Gość haniapijacakawe
no masz racje na huj wiem wiem ze jestem glupia