Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamray

Obrażalstwo!!

Polecane posty

Gość Mamray

Hej dziewczyny! Mam problem z facetem! Chodzi mianowicie o to ,że obraża się za byle co. Potrafi się nie odzywać, nie pisać nie dzwonić. Ja nie czuję sie winna więc nie mam go za co przepraszać. Nie jesteśmy juz dziećmi więc takie nie porozumienia to czysta głupota. Jeżeli ktoś ma taki sam problem, niech przyłaczy się do dyskusji.

Gość alicja asdfghjkl
Moj maz mial kiedys taka manie. po ktoryms razie jak sie obraxil ja zqczelam sie smiac i powiedzialam ze mam dosc takiwgo zachowania. Albo dorasta albo sie zegnamy. Mialam serdecznie dosc foszkow. Rozumiem czadami i jak jest powod ale tak oo.. przeszlo mu szybko

od fochów i obrażania się są kobiety ( bo maja to zapisane w swej naturze ) jesli facet sie obraża i stroi fochy to nie facet lecz jakaś popierdóła

Gość Taki takm .. ;p
Mnie najbardziej wkurwia jak moja przyjaciółka się o byle co obraża ..

Gość Mamray
Nie wspomnę że juz wcześniej byly obrażalstwa, ale teraz to guba przesada.. Mianowicie sytuacja wygladala nastepująco. Byłam z nim w sobotę na weselu. We wtorek dodalam parę fotek na fb ( z nim). Dodam że mocno schudłam kiedyś więcej ważyłam. Mój znajomy który dawno mie nie widział dodal komentarz do foty "ale chudzielec" a ten wziął to do siebie. Zwyzywał go w wiadomościach prywatnych od pajaców. Mi nawciskał że powinnam to dawno usunąc. Że jak ja tamtego bronić mogę.. A ten kolega był tak zdziwiony całą sytuacją, że nie wiedział co ma powiedziec. Wyslał mi przeprosiny, że to o mnie chodziło.. Mówię wam dziecinada... I teraz 3 dni sę do mnie nie odzywa, że ja winna wszystkiemu i takie tam. Czysta głupota. I pretensje że jego znajomi napewno pomyśleli że to do niego... Co byście zrobiły w takiej sytuacji?

Gość Mamray
Miał ktoś kiedyś podobną sytuację? Proszę o wyrażenie swojej opinii na ten temat.