Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heartbroken125

Po raz kolejny sie zalamalam

Polecane posty

Gość heartbroken125

Poznalam kogos przez internet -28 lat, chcial powanzego zwiazku. Zauroczylismy sie soba w ciagu krotkich dni. Okazalo sie,ze ma prooblemy w pracy-bardzo powazne, a ja naciskalam na spotkanie. Kiedy napisalam mu, czy chce ' zerwac' i byc teraz sam powiedzial : 'for a while' -na chwilke.. ja uwazam,ze na chwilke znaczy na zawsze. Plakac mi sie chce , przegadalismy mnostwo godzin przez tel i teraz bum

nie jesteś zbyt pochopna? Jak człowiekowi się wali całe życie to czasami musi na chwile odstawić pewne sprawy. Poczekaj i zobacz co dalej, chociaż przyznaje, jeśli to znajomość tylko przez neta to może się skończyć zerwaniem kontaktu.

Gość madralinska____
nie zalamuj sie! na drugi raz jak kogos poznasz to nie angazuj sie tak szybko! odczekaj jakis czas i wtedy nie bedziesz tak szybko rozczarowana :)

Gość heartbroken125
Jasne, macie racje, i ja napewno popatrzylabym z boku na to tak samo Tyle,ze jak tak dlugo sie czekalo na kogos wyjatkowego i wlasnie sie go znalazlo to ciezko pozniej oswoic sie ze strata.. To on sie zaangazowal duzo szybciej, a ja niedlugo po nim ;) nie bede naciskac, ma problem ogromny, wlasnie jest ze swoim prawnikiem

Gość heartbroken125
Martwi mnie to ze wzgledu na to,ze kiedys pisalam z facetem 6 miesiecy - stracone 6 miesiecy i nie chce zeby ktos chcial mnie przetrzymac tyle czasu Zastanawiam sie tez, czy jesli ktos mowi ze musi najpierw pozalatwiac swoje sprawy bo nie chce swoich problemow narzucac mnie , nie ma najzwyczajniej w swiecie na mysli - nie chce z toba byc moze jestem przewrazliwiona troche troche slaby polski jezyk tez ,ale sie staram

Gość heartbroken125
Dziewczyny poczekac cierpliwie? czy zapomniec? tyle,ze ja w swoim zyciu juz sie tyle naczekalam.. ;)