Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aldo_1973

Nienormalna laska ? powiedzcie

Polecane posty

Byłem wczoraj na domówce. Było tam parę fajnych laseczek. Od początku zacząłem rwać do pewnej blondyneczki. Bajerzyłem, bajerzyłem, tańczyliśmy no i udało się - laska poszła ze mną około 23 do innego pokoju i zaliczyłem zwycięstwo. Ona chyba zakochał się bo chciała ze mną dalej rozmawiać ale ja już nie byłem zainteresowany. Zacząłem zajmowac się inną - tym razem czarnulka - no i jakimś cudem też udało się ją wyrwać. Już byliśmy w pokoju - półnadzy gdy nagle weszła tamta ( Aga) i zrobiła mi awanturę, a potem wyszła i popłakała się. jak się popłakała to jacyś kolesie chcieli mi wjebac - a ja kompletnie nie wiem o co chodzi. Przecież siłą Agi nie brałem - chciała. A przecież wiadomo że człowiek na takie imprezy przychodzi po to żeby wyjebać jakąś laskę , a laska że by dać dupy. Najgorsze że mi zepsuła branie i nie zaliczyłem tej czarnej ( chyba Kaśka ). Co o tym sądzicie ??? Nienormalna, mogła mi nie dać i wszystko byłoby OK

Ten temat to opowieść mojego młodego sąsiada I co ja mam myśleć o młodzieży ???

Gość .hm............
popłakała sie bo ZOBACZYŁA ze nie masz jaj. wczesniej nie zwracała na to uwagi bo miła fazę

Gość jhgjhgjhg
aldo jaka wpadka :D prowo nie wyszło :D