Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 zająć najlepsza miejscówkę przed tv jak myslicie, czy polską piosenką na euro jak przy wszystkich tego typu okazjach będzie nie kokoko euro spoko tylko "polacy nic się nie stało! nic się nie saaaaaaaaaaaało, polacy nic sie nie staaaaaaaaaaaaaaałooooooooooooooooooo" ? oby nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monia__87 Napisano Czerwiec 8, 2012 spierdalaj tępaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 :D monia po browar biegiem dla sewgo mężczyzny :O co ty na kafe jeszcze robisz?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naćpany pijany bezrobotny 666 Napisano Czerwiec 8, 2012 właśnie piłkarzyny autokarem wjechali na stadion! PYR! PYR! PYR! GRAT WJECHAŁ NA ZIELENINĘ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie oglądam tego Napisano Czerwiec 8, 2012 badziewia w wykonaniu celebrytów, czekam na mecz siatkarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 gola polacy gola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monia__87 Napisano Czerwiec 8, 2012 zabierz stad swój zjebany ryj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bert Power. Napisano Czerwiec 8, 2012 tak polacy nic sie nie staaaałłoooo w gacie sie zesraaaaałoooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahaa pilota mam JA Napisano Czerwiec 8, 2012 hahaha to mój mąż chodzi mi po piwko i ja mam zawsze pilota od tv tak tak powaznie pisze i nie mam męża pantoflarza, ani niezdary pracujemy oboje, ale tak to u nas juz jest z pilotem od tv i piwkiem :) ale mu to nie przeszkadza on woli w ogrodzie posiedzieć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niebiesko zielona..! 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 ja juz zakupilam browary i chrupki a teraz czekam na kumpele i bedziemy dopingowac naszych!wygraja bez kitu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahaa pilota mam JA Napisano Czerwiec 8, 2012 a to dzisiaj jakiś mecz ? bo mnie szczerze to gówno obchodzi to kokoko euro spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość macz ....koko Napisano Czerwiec 8, 2012 a jan mam stadion pod nosem ale nie chce mi sie isc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KO KO EURO SPOKO !!żenada Napisano Czerwiec 8, 2012 ko ko ko ko euro spoko chodz zasadze Ci głęboko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dses454 Napisano Czerwiec 8, 2012 Szczerze mowiac nie bede dopingował Polakow w tym meczu .. Obejrze mecz , ale na chłodno .. Nie dopinguje piłkarzy, bo oni sa za słabi i nie zasługują na finał Euro . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niebiesko zielona..! 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 A ty to moze sie nadajesz cioto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dses454 Napisano Czerwiec 8, 2012 przynajmniej siatkarze potrafia wygraz z Niemcami czy Brazylia .. A kiedy Polska reprezentacja piłki wygrała z Niemcami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dses454 Napisano Czerwiec 8, 2012 jedna z niewielu druzyn na swiecie ktora nie potrafi wygrac z Niemcami jest Polska . Chorwacja wygrała z Niemcami 3 : 0 10 lat temu w półfinale . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to moze tak by to Napisano Czerwiec 8, 2012 cholera a ja jeszcze w robocie noooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dses454 Napisano Czerwiec 8, 2012 i gola strzelij wtedy davor sukur . Gracz realu Mardryt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niebiesko zielona..! 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 W dupe se szczel sportmenie zajebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 ja kibicuje naszym :D jak zawsze w kazdej dyscyplinie czy siata czy reczna czy skoki narciarskie czy pchanie tcyh komicznych czajniczków po lodzie :D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach