Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdsfdsfsfsfd

on nie może mnie kochać!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dfdfdsfdsfsfsfd

chodzi o jednego kolesia z mojej klasy..czuję że on coś do mnie czuje xD ale jestem brzydka,ubieram sie obciachowo , zwyczajnie a nawet wieśnaiacko nie mam fajnego charakteru,jestem cicha i spokojna, a oje koleżanki w kalsie nie dość ze są zajebiste to jeszcze bardzo,bardzo ładne i on na nie nie zwraca uwagi tylko na mnie się gapi jak tylko "nie widzę" siada za mną na lekcjach,popisuje się jak jestem obok,robi takie maslane oczka a jak na niego spojrzę to jakby się odwraca albo udaje ze mnie nie ma itp. zreszta ja to wiem..czuje to

Gość dfdfdsfdsfsfsfd
do tego na necie koleżanka wstawila takie obciachowe zdjecia na którym widać całą moja twarz wyraźnie i bardzo brzydko wyszlam,bardzo jak on moze mnie kochać???

Gość dfdfdsfdsfsfsfd
i to nie jest wcale prowo,tym bardziej że jego kolegom sie nie podobam a nawet sie ze mnie śmieją,więc tym bardziej w to nie wierzę..rozmyślam nad tym że to zaklad czy moze naśmiewanie sie tylko tak w inny sposób ale nie ,bo nigdy nie widzialm śmeichu u niego zresztą poprostu się z tym ukrywa,nawet ja teraz na to dopiero wpadlam

Gość scescfefef
no cóż masz cos w sobie lub nie ejstes tak brzydka jak ci sie wydaje.

Gość dfdfdsfdsfsfsfd
a po egzaminie 6 szóstoklasisty spytał jak mi poszło :)