Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfsdfsd

Czy byłoby wam przykro, jeśli wasz facet w rozmowie z kolegą

Polecane posty

Gość fddfsdfsd

Powiedziałby o was, że jesteście "bardzo ładne", a wcześniej pisał o jakiejśdziewczynie, że "stary, była nieziemska, powinieneś ją zobaczyć"...? Przykro mi...

Gość cxcjcxb
to ty w rewanzu obgadaj go przed kolezanka, ze ma krosty na jajach, ale masz problemy

Gość kij od miotły
dlaczego ci przykro?

Gość porannarosaa
bo faceci rozgraniczają kobiety na "zajebiste sexbomby" na które się napalają i podniecają tak twój facet opisując tamtą, i na bardzo ładne, porządne, normalne dziewczyny z którymi chcą mieć rodziny. Samiec to samiec, niestety. Jednakowoż proponuje mały rewanż i wypomnienie mu, jakiejś jego wady, np troche za dużego brzucha lub podobnych, bo podejżewam że nie jest chodzącym ideałem ;p

Gość leeenaaaa
Nieprawda, nie rozgraniczają tak. Na przykład mój facet cały czas powtarza jaka jestem piękna, nieziemska itd.. kolegom mówi to samo, nawet jeszcze piękniej.. I widzę i inni to tez widzą, że dla niego jestem najpiękniejza i najwspanialsza, czyli, że jestem i sexbombą i niewinną ślicznotką, tak mi to wytłumaczył i facet, który naprawdę kocha, właśnie tak uważa; ) i nie mówi o innych w ten sposób!

Gość smieszne
"bo faceci rozgraniczają kobiety na "zaj**iste sexbomby" na które się napalają" oj tak to porawda mój mnie pomylił z taka seksbomba stwerdziłam ze jesli jeszcze raz mnie pomyli z jakas cycata blondynka to ja go pomyle z jakims jego kolega a nawet z kilkoma

Gość a kobiety to maja inaczej niby
tez facetow dziela na przystojanikow dobrych do byzkania i z dobrymi, zdrowymi genami i tych zwyczajnych, porzadnych facetow nadajacych sie na meza. Normalka, zawsze tak bylo na co dowodem jest spory odsetek facetow, ktorzy wychowuja nie swoje dzieci nie majac o tym pojecia.