Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghtgrre

Czy pisac odwolanie, czy potulnie isc placic ?

Polecane posty

Gość ghtgrre

zlapala mnie dzis kontrola, na 130 zloty. isc placic czy czekac na jakis nakaz ?slyszalam, ze po roku sie przedawnia. ale to czekac na ten rok.. ? co jesli oni specjalnie wysla mi jakis nakaz (ze niby nie zapomnieli) zebym juz placila wiecej - 150 zloty.. plus koszty procesu.?

Gość laskkkkkkkkkkki
idz zglos sie, niech ci rozloza na raty i na przyszlosc kasuj bilet

Gość tertrytuytuyi
przedawni sie w bardzo rzadkich przypadkach jesli o tobie zapomną a to zdarza sie raz na milion kretynko

Gość ghtgrre
po co od razu wyzywacie? to swiadczy o waszej INTELIGENCJI jedynie. nie chodzi mi o to, by rozlozyli na raty, bo mam zaplacic.. nie potrzebuje rat do tego :O tylko wiadomo, ze nie chcialabym placic w ogole, wiec sie pytam.

Gość tertrytuytuyi
a jaka ty masz inteligencje idiotko? jechalas bez biletu i co myslisz, ze nie bedziesz placic? jestes nienormalna jakas. to w takim razie powiedz mi po co są w ogole karary???? chodzą sobie dla jaj i sprawdzają bilety tak?:O

Gość tertrytuytuyi
kanary* dla zabawy sobie chodzą i sprawdzają bilety bo im sie nudzi wiesz :O

sprzedadzą twój dłóg firmie windykacyjnej i za 130 zł zrobi siedwa razy tyle . idź zapłać i nie kombinuj .

Gość ndhd
I co? I jak tu nie miec o polaczkach zlego zdania?? Dno. Bluzgaja a pozniej sie pruja,ze ktos ich bluzga.

Gość ghtgrre
Rodzice mi dali pieniadze na zaplacenie, oczywiscie byla draka. ale kazali mi poczytac w necie, czy czasem sie nie da tego jakos anulowac, i sami powiedzieli, ze po roku faktycznie sie przedawnia. mieli racje. nie stac mnie teraz na bilet miesieczny. teraz jezdze na praktyki do pracy 3 przystanki i mi szkoda bylo :( jak chodzilam do lo, to mialam miesieczny skolei. teraz do szkoly mam dosc dluga droge i jestem w niej raz na tydzien, wiec juz kupuje.. bo za duze ryzyko..a tutaj? chcialam zaoszczedzic. co innego gdyby tez byla dluga droga, a tu tylko 3 pzystanki i 1.50.. to tak duzo:( a nam sie nie przelewa.

Gość ghtgrre
dodam, ze akurat zawsze kiedy mi sprawdzali, byla to sobota i akurat mialam (miesieczny) 1 raz mnie zlapali. nawet czystego nie mialam, a zawsze kupowalam w razie czego by miec przy sobie.. dzis tego nie zrobilam, bo dobiegalam do tramwaju. wybralam wejscie do niego, niz kupienie biletu i czekanie na nasteony tramwaj. :(

doskonale cię rozumiem ale to nic nie wnosi do sprawy . nie ma teraz szansy ,zeby o tobie zapomnieli . wprowadzaja twoje dane do systemu i system będize konsekwentnie drukował ponaglenia do zapłaty za każdym razem doliczajć koszty tego uomniena - ok 9 zł . Po kilku upomniejach sprzedadza twoja należnosć firmie windykacyjnej a ich obowiązują inne przepisy . Narobisz sobie tylko jeszcze głupszych kosztów nic więcej .

Gość Jelcz345
Jak chcesz oszczedzac to kup sobie rower składany, lub deskorolke, łyżworolki, ja jak cię nie stać to zasuwaj na piechote.

Gość ghafdsa
wiesz co... 3 przystanki to ja na pieszo zawsze chodze. daleko to nie jest a biletu kupowac nie musze

musisz zaplacic, ja nie zaplacilam to wyslali mi powiadomienie i mialam 7dni do zaplaty a jak nie to sad, i odsetki, nie spore bo 8zl alezawsze cos...

Gość oj plac plac
mnie dorawali po 11 latach .. naroslo mi do zaplacenia 990 zlotych plus komornik na urzedzie skarbowym, fakt ze pod tym adresem nie mieszkam , nie rozliczam sie w tym urzedzie , nie mam kontaktu - dowiedzialam sie przypadkiem od kolezanki z poczty ze mnie szuka komornik.Zapomnialam ze w ogole mialam mandat za jade bez biletu - 990 przypomnialo mi skutecznie