Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odwieczny dylema

czy imię maksymilian jest ładne? z czym wam się kolarzy?

Polecane posty

Gość z Warszawy a jakże
Wyłącznie z psem.

Gość Bozon Higgsa
Maks do nogi! Maksymilian Paradys Cela głodowa Korczak

Gość gość
Mój syn ma tak na imię. Zdrobnienie do kitu, w przedszkolu mówili do niego Maksio- skojarzenie z psem jest. Ale czy to wina dziecka, że ludzie tak nazywają swoje psy. Mój sąsiad ma psa Ewcie, a koleżanka kotkę Majkę- dlatego przestałam się przejmować. Jednak do tej pory nie lubię jak mówi ktoś o nim Maksio. Maks już wolę, kojarzy mi się z rubasznym Maksem z Seksmisji ;) Maks to imię uniwersalne, jeśli kiedykolwiek wyjedzie zagranicę zawsze dla każdego będzie swojsko brzmiało.

Gość gość
Ale tak po zastanowieniu- dlaczego imię Maks kojarzy się w Polsce z psem? Na zachodzie to nie problem,o co chodzi? To ludzkie imię, którego zdrobnienie nadawano masowo psom w naszym zaścianku. Polska- i wszystko jasne. Po co się naśmiewacie. Czy ktoś wam każe nazywać psy ludzkimi imionami? Nazwijcie psa Azor albo Łatek albo Bozon Higgsa ;) PamiEtam jeszcze, tak na marginesie, że Maks był jednym z zgryźliwych tetryków, którego grał świetny Walter Matthau (miał w nazwisku hau, czy to też powód do kpin?)

Gość Bozon Higgsa
No ale chyba autorka na Zachód się nie wybiera? Zreformuj ludzi żeby dawali psom Bozon , a nie Maks, Maksiu! Albo przemów do moherowej babci, żeby zlikwidowała trwałą i nie nazywała swojej płaskogrzbietnej spasłej suni Kaja.

Gość gość
mi sie bardzo podoba pod warunkiem,ze pisze sie maxymilian a nie przez k

Gość gość
Ale to chyba niczyja wina, że ludzie nazywają psy imieniem ludzi?Prawda?Mi się np bardzo spodobało imię Bozon Higgsa, pod choinkę mój syn ma dostać kota rasy Devon Rex i pasowało by do niego. Nie obrazisz się prawda, bo to nawet nie twoje imię. Bardzo się cieszę, bo nie miałam imienia,a chcieliśmy żeby miał nasz kocur jakby imię i nazwisko. Dzięki za pomysł.

Gość Bozon Higgsa
O jak się cieszę że mój nick stał się inspiracją! Piękne imię dla kota.Szczególnie dla kota. Bozon to nowo odkryta cząstka elementarna (Nagroda Nobla) , co ciekawe w fizyce cząstek elementarnych istnieje takie znane doświadczenie Erwina Schrodingera z kotem. Kot Schroedingera to postać , która weszła już na stałe do kultury masowej, gier, fantastyki. Witaj Kocie Bozonie! Przyjacielu! :)

Gość gość
Super. Kotu się spodoba, Devon Rex to piękna kocia rasa, choć niektórych może razić skojarzenie ze Sfinksem. Tak więc syn Maks, kot Bozon- co za rodzinka, szaleństwo ;)

Gość Bozon Higgsa
Syn Maksymilian Paradys, kot Bozon Higgs, a Ty? Jak się wabisz?

Gość gość
Myślałam, że ludzie się nazywają, a zwierzęta wabią. Jestem w błędzie?

Gość Bozon Higgsa
Jesteś w błędzie i nie masz poczucia humoru. A ja Ci dałem imię dla kota-kosmity!

Gość gość
Ależ ja mam bardzo duże poczucie humoru, może ciut subtelniejsze, ale doceniam ludzi walących z gruber rury :)

Gość gość
Mam nadzieję jedynie, że mój Maks nie będzie podobny fizycznie do Paradysa- świetny aktor, ale jednak... ;)

Gość Bozon Higgsa
Kobiety szukają wysokich a nie ładnych. NIech rośnie zdrowy! Na maksa.

Gość gość
Dziękuję. Myślę, że będzie się maksymalnie rozwijał ku chwale męskiej płci.

Gość Bozon Higgsa
I mam nadzieję że jak dorośnie to mu jakaś śliczna szatynka zrobi loda z połykiem, patrząc mu głeboko w oczy.

Gość gość
To było by trudne- jej wzrok znajdowałby się na pewnym niskim poziomie poniżej pępka, a ta dyskusja niestety taki poziom osiągnęła. Ja też mu tego życzę, w końcu jak podrośnie niech używa drogi Bozonie. Tobie też tego życzę, nawet dzisiejszej nocy :)

Gość Bozon Higgsa
Lubię rodziców, którzy życzą udanego życia seksualnego swoim dzieciom. WIęc toast. : oby nasze dzieci miały rodziców, którym się w łóżku układa ! Dobranoc:)

Gość gość
O tak, dobranoc-bo zrujnujemy naszą wymianą zdań zamysł, który przyświecał autorce tego tematu, a tego chyba oboje nie chcemy. Mów mi Agnieszka, Bozon. Dobrej i owocnej nocy ;)

Gość Bozon Higgsa
Acha droga Nieznajomo, da się z patrzeniem w oczy, ale ...to niech się już młodzi o to martwią, do nasi tak tylko po pięniądze przyjdą, albo wpadną przypomnieć żeby starzy wzięli tabletki na pamięć.

Gość Bozon Higgsa
Mieliśmy sukę Aga jej było. Bardzo wierna była. Silna jak dzik.

Gość gość
Zabawne- zupełnie jak ja. Może nie zbyt silna, ale prawdziwa suczka ;)

Gość Bozon Higgsa
To jako prawdziwej suczce odwzajemniam życzenia owocnej nocy :)

Gość gość
Na ironię, mimo, że suka ze mnie-polubiłam cię.

Gość Bozon Higgsa
Nawet z wzajemnością Agnes.

Gość Bozon Higgsa
Prawdziwe rasowe zostawiają namiar szminką na serwetce i odcisk swych pełnych ust.

Gość gość
Prawdziwe rasowe zostawiają namiar czerwoną szminką na lustrze w sypialni kiedy wchodzą rano.

Gość Bozon Higgsa
Ja bym tak nie potrafił. Myślę że przed aktem, zapytałbym :"Przepraszam , jak Pani godność?" , Chyba , że pani by była rasowa, wtedy: "jak się Pani wabi ? " :)

Gość z Warszawy a jakże
dobrrre:-D