Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odwieczny dylema

czy imię maksymilian jest ładne? z czym wam się kolarzy?

Polecane posty

Gość Agnes od Maksa
Dobrze, że mamy XXI wiek, bo w XVIII kiedy ludzie nie mogli spać przychodziły im do głowy różne niezdrowe pomysły.

Gość Agnes od Maksa
Gdybyś był teraz jak Marty McFly, nie dałbyś rady przelecieć, tzn przewieść swoim wehikułem żadnej z tamtejszych dam ;)

Gość gość
makus,mas?kurde a potem dzieciak nie bedzie umiał wymówic własnego imienia i bedziecie płakac ze do logopedy bedzie musiał chodzic przez wasza głupote.LUDZIE PROSZE WAS MÓWCIE DO WŁASNYCH DZIECI NORMALNIE BO POTEM WYROSNĄ NA SIEROTY SPOŁECZNE

Gość Bozon Higgsa
Nie ma szans, panie miały krynoliny na drutach usztywniane, co z pewnością zaburza linie sił pola wehikułów czasu i taki pojazd może polecieć w maliny, czyli w jakieś nieciekawe miejsce i czas, na przykład środek Rosji z filmu Rublow.

Gość gość
i dlatego nie lubie takich przewrazliwionych mamusiek,choć sama jestem kobieta i mama 18 miesięcznego Adama

Gość Agnes od Maksa
Och, to zdecydowanie za daleko by było, nawet uwzględniając moje wiekowe doświadczenie.

Gość Bozon Higgsa
Wiadomo, lenistwo i wygodnictwo niedaleko leżą od libertynizmu. Wyuzdany seks ma smak jak przychodzi sam do alkowy , a nie żeby o niego zabiegać, albo podróżować Bóg wie gdzie i po co choćby wehikułem czasu. Ale wiesz co? Może gdyby to był taki busik-ogórek i przenieść się nim w czasy hipisowskie? Też wolność obyczajów, ale i higiena lepsza. Chętnie zabrałbym takim wehikułem doświadczalną parkę współczesnych wyzwolonych nastolatków żeby zobacyć jak się czerwienią ze wstydu na to co wyprawiali ich dziadkowie-kwiaty :)

Gość gość
Niektóre "niby" inteligentne a mają fju bzdziu w głowie

Gość Agnes od Maksa
Oj gościu, gościu... Co do Bozona i podróży ogórkiem od razu widzę siebie jako Uschi Obermaier w takim razie. ;)

Gość Bozon Higgsa
Przecież piszemy na temat głupia małpo. Pani Agnieszka właśnie zmierza do przedstawienia Państwu na forum kolejnego Maksymiliana. Maksymiliana Robespierre, a do tego niezbędne jest pewne wprowadzenie, tło historyczne.

Gość Kolega Bozona w dresie Adidas
Masz jakiś problem "gościu" ?

Gość Agnes od Maksa
Tylko nie on- muszę jeszcze wziąć kąpiel i wydepilować to co kobiety często depilują, a mam tylko maszynkę, bo zabrakło wosku. Ostrza mi się będą źle kojarzyć.

Gość Bozon Higgsa
Też Ci się skojarzyło z tym pytaniem Ibisza "co kobiety najczęściej depilują?" Zrób sobie w choinkę...tylko z czego bombki?

Gość Agnes od Maksa
Bombki się potłukły.

Gość Bozon Higgsa
W takim razie spróbuję czegoś poszukać u siebie żeby Ci jakoś pomóc. Wesołych Świąt wszystkim , a Agnes od Maksymiliana szczególnie wesołych życzę :)

Gość Agnes od Maksa
Ach, dziękuję i wzajemnie. Oby Mikołaj lubił "niegrzeczne" dziewczyny; takie inteligentne, ale z fiu bzdziu w głowie.