Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..interesantka..

komputer-problem!!!

Polecane posty

witam.. kilka dni temu pisałam-ale niestety nic nie jest lepiej.. a więc od początku:mam przeglądarkę Mozilla Firefox;strona startowa google;kilka dni temu zamiast wyłączyć komputer nacisnęłam stan wstrzymania;potem włączyłam i wyłączyłam normalnie bez przeszkód komputer.następnego dnia działał normalnie-tylko wyłączył się 2 razy-bez powodu;kolejnego dnia włączam komputer,przeglądarkę-a tu??połączenie zostało zresetowane. co więc teraz zrobić???jak naprawić??? przeglądarkę odinstalowałam i zainstalowalam spowrotem..nic nie dało.

Gość żartujesz se?
tu sie nikt nie zna na takich rzeczach, jeszcze by ci gorzej zepsuli swoimi radami, idź na forum komputerowe, tam siedza ludzie którzy tylko czekają na takie lamerki jak ty

Gość była kotka74
uruchom awaryjnie ...czyli F , potem cofnij system o miesiac

Nie bardzo rozumiem z czym masz problem. Piszesz, że miałaś komunikat o zresetowanym połączeniu. To wygląda na problem z siecią, a nie przeglądarką. Sprawdz połączenie internetowe.

Gość była kotka74
i sprawdz wiatrak....... bo moze chlodzenie masz do dupy

No i sprawdz czy nie masz wirusa. W takim przypadku przywrócenie systemu nic nie da.

wirusa nie mam-sprawdzalam zresetowane połączenie dotyczy tylko google nie chce i nawet nie zabieram się za przywracanie systemu-bo nie znam sie na tym 2 tygodnie temu miałam oczyszczony komputer ze zbędnych programów i wgrane dodatkowe przydatne-przez informatyka i wszystko grało caly problem od ok 4 dni-czasu kiedy wcisnęłam to czas wstrzymania zamiast wyłącz

Włączenie stanu wstrzymania nie mogło spowodować błędu. Problem musi leżeć w czymś innym. Przywrócenie systemu nie zaszkodzi, nie bój się, nie usunie ono danych. Robisz to tak: zresetuj komputer i przy uruchamianiu wciśnij F8 i wybierz tryb awaryjny. Następnie w wierszu polecenia wpisz: %systemroot%\system32\restore\rstrui.exe Postępuj zgodnie z instrukcjami pojawiającymi się na ekranie, aby przywrócić wcześniejszy stan komputera. Najlepiej do dnia przed awarią. Nie bój się to proste.

Gość ewfewfewew
na początek wyłącz firewalla i antywirusa i sprawdź czy będzie jakaś poprawa, może niechcący coś zablokowałaś

Gość zenden
proponuje cofnąć ustawienia komputera do momentu kiedy działał dobrze

Tak tam wybierasz do jakiej daty chcesz przywrócić.

Gość zenden
naciśnij start wybierz pomoc w pomocy wybierz sprzęt w meni sprzęt wybierz narzędzia i w narzędziach wybierz narzendzie przywracania systemu wyskoczy przywracanie systemu klikasz dalej masz kalendarz zaznaczasz date do kiedy chcesz cofnąć klikasz dalej aż komputer sam zacznie przywracać system